marena tdi Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Hobliku da se to-teda mi alespon nic jineho nezbyva.zitra musim zvednout auto, protoze mam pocit ze mam po ceste do Těšina a na zpet rozbity spodni dekl pod motorem.cesta o.k ale kdyz nekomu upadne od kola ta zmrzla hromada snehu neda se to prejet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 hmm, chce to plechy uz jsem kontaktoval jendu :)kdyz tak bych to protahnul k nemu pristi tyden a vzal bych dva kusy pro sebe a pro edu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Hoblik..kolik chce Jenda za ten plech,prosím tě ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Plech uz vozim cca mesic a vypada krasne. Krasne domlacenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 kuwa....zase kolaps dopravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 v patek si dam rally D1, tak jsem fakt zvedavy... Kladno -> Trinec... to bude tak 7 hodin.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 1, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2010 Je tady někdo ?? V Nošovicích sněhu jak na horách !! Pepani mají zase kalamitu....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Dobre rano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Tož nevím jestli má dneska smysl jít do práce, jsem zvědav co v praze kolegové, jestli vůbec bude dneska meeting, to bude kecůůůů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Dobre rano, tak zima je tady. V ramci normalniho presunu (Mol uz by se z Janovic asi nevyhrabal) Hoblika do Koprivnice jedu ja do prace motorakem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Dobre rano, tak zima je tady. V ramci normalniho presunu (Mol uz by se z Janovic asi nevyhrabal) Hoblika do Koprivnice jedu ja do prace motorakem. Dobré ranko, to chce ještě jednu čtyřkolu!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Dobré ranko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Bre rano Teda nevim, co ti Prazaci maj, vzdyt tam skoro nic neni a maj zase kalamitu, kterou lidstvo nepamatuje :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Dobré ráno... No praze maji kalamitu. Napadlo tři centimetry sněha a u muzea 4... (ladovksá zima) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 moc pěkná fotka no kolegové dneska rušej meeting, což se mě docela hodí, ještě zrušit ten odpoledne a je to ideální stav ;) kolega z okrajové čísti práglu povídal přes noc 25cm nového... praha jede ale kamiony stojí přes celou prahu udajně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 dobre ranko. Bade,takze dneska pohodicka v praci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 (upraveno) Co mi prislo v mailu dneska ;) naši spoluobčané vezou něco menšího do šrotu :D Upraveno Prosinec 2, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Co mi prislo v mailu dneska ;) naši spoluobčané vezou něco menšího do šrotu :D Nechápu co ti chrániči po nich chcou vždyť odváží jen trochu železa co doma našli při úklidu ;) A zajímalo by mě jak to dopadlo? Jestli to ti cajti zabavili hodili na střechu a odvezli, nebo jen kontrolovali rychlost vozíku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Nechápu co ti chrániči po nich chcou vždyť odváží jen trochu železa co doma našli při úklidu ;)A zajímalo by mě jak to dopadlo? Jestli to ti cajti zabavili hodili na střechu a odvezli, nebo jen kontrolovali rychlost vozíku :D Benga jim to pomohli odvest do zberu, protoze to meli urcite tezke! Petinka si jezdi Viktorkou po Porube. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Benga jim to pomohli odvest do zberu, protoze to meli urcite tezke! A ti jim zas na oplátku půjčí kanystr na benzín http://www.novinky.cz/krimi/218377-policis...y-i-na-nej.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Benga jim to pomohli odvest do zberu, protoze to meli urcite tezke! Petinka si jezdi Viktorkou po Porube. no jezdi... spis stoji... hnus, blbci v predu pusti vsechny z vedlejsi a ti co jsou na hlavni stoji jak joja... vrrr.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 no jezdi... spis stoji... hnus, blbci v predu pusti vsechny z vedlejsi a ti co jsou na hlavni stoji jak joja... vrrr.. To vís ladovská zima 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Jak jsem tu nedávno psal, že jsme měli nezvanou náštěvu, tak jsem se dnas dozvěděl další podrobnosti z okolí. Udajně to byl jeden jakýsi kokot v maskáčích a procházel všechny zahrady, kde bylo auto! Kamošovi vedle rozjebal zámek na octávě, ale nevlez dovniř a dalšímu sousedovi šlohl plato s reprákama z feldy, ale ten ho viděl jak odchází a tak za ním vyletěl bohužel v cuklích a už ho viděl jak jde zase se šroubovákem na tranzita. Jak ho spatřil, že po něm někdo jde, odhodil plato a dal se na utěk, bohužel kolega v cuklích ho nechyt, ne že by na to neměl /byvaly policajt/ ale v cuklích na sněhu moc běhat nejde ;) :D Pro rejpaly: nebydlím v GHETU ;) Jen si nedovedu představit, kdybych nahodou nechal venku svoje auto ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Zdravím......no dneska už to jde to počasí..je super....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 hmm pěkný, troska, potřebuje na fet tak jde od auta k autu, klasika někdy tady ve městě, nám tu udělaly ted hernu.... kokot projebe prachy v bedně tak vyleze ven, vyrve někomu radio, zajde zpět do hospody, tam mu někdo dá za to 200 a zase hraje.... neštěstí, už abych byl pryč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Tak to musíš hodně daleko abys byl v klidu :lool: Jen si nedovedu představit, kdybych tam manželce namontoval rádio co jí dával tchán, ještě že ho nechtěla :o A druhá věc je, že máme okno od ložnice cca 3 metry od auta a ještě v přízemí. Já na noční a kdyby ten kokot ji vzbudil, jak by to raboval, asi by se z toho sesypala Už o tom vážně uvažuji co pořídit na obranu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 Nedávno jsem slyšel zajímavý případ od známeho kriminalisty. Borec zastavil na křižovatce v noci a jako většina vlastníků aut, nemá automatické zamykání. Zmetek mu naskočil do auta a začal mu vyhrožovat s nožem ať navalí peněženku, mobil atd... Bohužel to není ojedinělý případ... Poslední dobou se to stává častěji.. Dost silně uvažujeme, že do obou aut pořídíme paralyzéry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 U nás u práce předloni šlohli auto stylem naval klíče a bylo :lool: majitel ani necek, byl rád že ho nerozpárali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 (upraveno) U nás u práce předloni šlohli auto stylem naval klíče a bylo :lool: majitel ani necek, byl rád že ho nerozpárali No někteří haj*li jsou pěkně ostřílení a není jim nic svaté... Ti co kradou v noci a potichu jsou už v podstatě nuly a amatéři... Upraveno Prosinec 2, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 2, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2010 To vís ladovská zima pche, kdyby to bylo zimou... tohle je v porube naprosto bezna vec... jen jsem na to blbec zapomela a neobjela to... dobre mi tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.