Hoblik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Tome nakrm ucho Copak dostane Molik hezkeho???? Prosim Prosim smutne koukam Haha jedine co povim ze je to spojene s komfortem jizdy a jsou to ctyri na sobe nezavisle veci :)vas musim napinat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Ahojda, tak jsem se dneska pomazlila s tim kofolackym prasatkem...no prasatkem je to pěkně velka svině Sestřenka byla mezi štastnými co jej už ma doma.. Ja ho videl dneska v kaufu a fakt je to velke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 AHOJ VŠECI TAK KDYŽ MAROŠ PÍŠE ŽE .........HO VIDĚL V KUFRU..........A HOBLÍK PÍŠE ŽE TO JSOU.........ČTYŘI NA SOBĚ NEZÁVISLÉ VĚCI...... TAK BYCH TO TIPL NA VZDUCHOVÝ PODVOZEK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Ještě přihodím fotečku úrazu Jarušky ach ta zima tam bylo původně lízatko kompletní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 hlavně že má czujniki na przodku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 potrzebowal by namotovac i czujniky na spodku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 hlavně že má czujniki na przodku :D :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Neznalku nic si z toho nedelej. Ja si ho urval taky, ale kdyz bylo leto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Ještě přihodím fotečku úrazu Jarušky ach ta zima tam bylo původně lízatko kompletní MIRO , ALE KOUSEK TI TAM ZŮSTAL NA PAMÁTKU :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Pěkný večer všem... Prosím prosím potřeboval bych pomoct.. Na Bedrunce mi začal pískat u spolujezdce ventilátor topení... Je to hodně nepříjemné. Prosím o pomoc díky moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 MIRO , ALE KOUSEK TI TAM ZŮSTAL NA PAMÁTKU dalo by se to nazvat, jak to popsal mirek: lízátko nekompletní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Pěkný večer všem... Prosím prosím potřeboval bych pomoct.. Na Bedrunce mi začal pískat u spolujezdce ventilátor topení... Je to hodně nepříjemné. Prosím o pomoc díky moc... Ja vim co s tim je. Mas to rozbity 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Ja vim co s tim je. Mas to rozbity :D Deko díky za radu tím pádem je vše vyřešené :smich: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Dneska mam vtipny den vis. Taky me to hucelo / piskalo. Cvicne jsem si zase rozebral palubku a dal dolu ventilator. Promazal a je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Dneska mam vtipny den vis. Taky me to hucelo / piskalo. Cvicne jsem si zase rozebral palubku a dal dolu ventilator. Promazal a je klid. tak dobrá ja teda vyzkousim v cvicne rozebrat palubovku a uvidíme dík za radu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 potrzebowal by namotovac i czujniky na spodku :DTo jste se předvedlí :D kamarádi :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Hmm to jak neco vrci (vetsinou listi ve ventilatoru) tak na nej pustim teplo, listek vysusim a on se rozdroli casem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Jak se ti tam to listi dostane ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Asi ze stromu :smich: :D Děvčata ;) dobrý večer :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 A kabinovy filtr je vlastne "hvezdna brana" a listek se pres nej dostane k ventilatoru. Aha, tak ted je mi to jasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 (upraveno) Ja ho cistim a menim celkem pravidelne a pokazde je pod nim bordel jak svina Miro a lizatka je mi lito!!!!!!!!!! Upraveno Prosinec 7, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Přesně tak ,Molík nemá kabinový filtr Aj mě litr zůstal někde na cestě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Přesně tak ,Molík nemá kabinový filtr Aj mě litr zůstal někde na cestě A vis co se rika???? Kdo je pripraven neni prekvapen.......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Tak dostane se vetsinou jak ho vyndavam a neco tam propadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Děvčata dobrý večer ahoj :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 To jste se předvedlí :D kamarádi :smich: NENÍ NAD UPŘIMNOU ÚTĚCHU PŘÁTEL :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 (upraveno) Cau Mareno. Co je noveho????? Hej me tak napadlo. Uz mas ten odkaz na sve stranky aktivni???? Ja sice tem podpisum moc nerozumim a spis to delam zpusobem pokus omyl ale jsou tu lidi co to umi ..... Co ty na to???? Upraveno Prosinec 7, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 NENÍ NAD UPŘIMNOU ÚTĚCHU PŘÁTEL :D ;)Tak to je na 100%pravda :D ,cizí neštěstí potěší :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Ahojte... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 7, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2010 Tak to je na 100%pravda :D ,cizí neštěstí potěší :smich: :D Hm tak takdle jsem to aspon ja vubec nemyslel ale budiz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.