Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

dnes by sis na ty plechový netroufl :P

Me malo znas :P :D Zadni naraznik je dodreny jak svina a predni je prasknuty takze je to fuck :palec: ;) ;)

Ahoj Woody. Jsi v praci nebo doma? Jak se mas chlape?? Jsem te nevidel ani nepamatuju!!!!!

Jo Petre jeste mas neco u Lilo ve vlakne ;)

To uz jste sli vsichni spat nebo co?????? :palec: :P ;)

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Pěkný večír tak já dorazil až teď dom... Akce byla super a velká gratulace vítězům... Kube jestli bude minisrazík tak bych se přidal... Docela mě to dneska bavilo... Jinak zkusím vzít gumové kužely od fotbalistů ;) . Jinak všem přeji krasnou dobrou noc...

No a co ta slecna co jsi ji mel brat sebou byla "nadsena" :palec: :P Asi jo kdyz jsi dorazil az ted. :P :P :D No a ono to asi nebude mini srazik. Jen kvuli me par lidi vyleze z tepla domova a bude se nekde mrznout. ;)

No nic. Jdu taky zalezt na bydlo..... Tady je stejne mrtvo. Tak se mejte bando jedna :palec: Dobrou noc.

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
No a co ta slecna co jsi ji mel brat sebou byla "nadsena" :palec: :P Asi jo kdyz jsi dorazil az ted. :D :palec: ;) No a ono to asi nebude mini srazik. Jen kvuli me par lidi vyleze z tepla domova a bude se nekde mrznout. ;)

No nic. Jdu taky zalezt na bydlo..... Tady je stejne mrtvo. Tak se mejte bando jedna ;) Dobrou noc.

jo jo kube líbil a hodně :-) super banda, posezení, pokec, zablbli jsme... jo jo líbilo ;) :P :P

Odkaz ke komentáři
Majorak...koukal jsem na toho Olafa a měl jsi pravdu...spojené ze dvou kusů má ten nárazník...to se mi nelíbí...nevim,jestli by to šlo přímo z FL s mírnou úpravou...nevzpomeneš si na jméno to ho druhého,co to má udělané ? Díky.

Jirko,pokud myslis ten RS naraznik tak tuto - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=6566

Tak tady máte fotky odemně. ZDE

Fajne foto.

Je zajimave ze na tech fotkach se zda ze ty auta stoji :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...