Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Jj...v pátek mám noční,tak to je v pohodě :lool:...loni jsem měl odpolko a to bylo na pytel :smich:

Vydis to tak to je v pohode :smich: Se mnou loni sef krasne vyjebal..... Mel jsem byt doma 24. odpoledne a v utery mi napsal ze nas ve stredu nestahne,ze az ve ctvrtek.... Takze jsem byl doma az 25. vecer....... Tak jsem zvedav jestli neco bude i tento rok......... :D

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři
Ochutnávát bude Verush, ty nejsi labužník :palec:

:D no nevim zda labuznik do sebe vecne cpe palacinky :o :D :D to ja si dam radeji stejka, ty labuzniku heee

P.S.co ten golf?? porad zadna zmena na karoserii..

Já blbec jsem v sobotu nevzal cukroví,co dělá moje mamka :(

Dělala 50 kg a 33 druhů ;)

MASAKRRRR :lool: :smich: :smich:

Upraveno uživatelem TDIfun
Odkaz ke komentáři
Proč tolik, to musi začinat už v zaří aby to stihla do Vanoc ne? :D

Dělala to asi 14 dní sama ,to dělala většinou slepované a věci bez krému a zbytek jsme dodělali teď víkend 11,12...to se jede nonstop od rána do noci a partyja je tak 6-8 lidí....jo a rekord byl tak tři roky zpátky 105 kg a 38 druhů za stejných podmínek :smich: ...to byl MASAKRRRR :lool:

Odkaz ke komentáři
hmm trosicku ke kave bych si i dal.. Z cukrovi mam nejradeji bramborovej salat. :o :D ale vanil.rohlickem nepohrdnu :palec: ;)

Hi Hi Hi :D :lool: :smich::smich: Tak to aby jsme se slezli co nejdriv a dame klouzani a cukrovi :(

Dělala to asi 14 dní sama ,to dělala většinou slepované a věci bez krému a zbytek jsme dodělali teď víkend 11,12...to se jede nonstop od rána do noci a partyja je tak 6-8 lidí....jo a rekord byl tak tři roky zpátky 105 kg a 38 druhů za stejných podmínek :o ...to byl MASAKRRRR :D

A to jako vsechno snite nebo to prodavate?????

Odkaz ke komentáři
Dělala to asi 14 dní sama ,to dělala většinou slepované a věci bez krému a zbytek jsme dodělali teď víkend 11,12...to se jede nonstop od rána do noci a partyja je tak 6-8 lidí....jo a rekord byl tak tři roky zpátky 105 kg a 38 druhů za stejných podmínek :lool: ...to byl MASAKRRRR :D

Tak to teda je MASAKRRR :smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Copak, maš unaveny počitač?

Nevim co s nim je.

Najede a pak treba po 5 minutach se sam vypne.

Udela to i tri krat a pak treba cely den jede v poho,nechapu.

Choava se jak se mu libi a nevim cim to je :(

Jsi v nem pred zimou nenabil baterku??? A vymenil jsi filtry???? :palec: :D :lol: :D Ti zamrzla stava asi :lol:

:D :D :D srandisto :D :D :D

Odkaz ke komentáři
Pěkný den přeji... Tak ja poslušně hlásím že předvánoční shon je pro mě zlatý důl... Lidé nakupují pod stromeček nové počítače, notebooky a tak... Takže práce nad hlavu... :palec: :D

Maros vidis to???? Muzes si hned koupit novy :lol: Rudo delas v nejakem obchode???

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...