Kube Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Tak to pojede hezky s tim clunem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Dobrý večer všem :D Taky jsem si udělal radost ,koupil jsem motor (lodní) na ryby sezona se blíží :) Stary uz se odporoucel ? Hod foto noveho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Jdu koukat na film. Dobrou noc pratele :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Stary uz se odporoucel ? Hod foto noveho :) Foto zítra a starý pomalu dosluhuje Asi půjdu spinkat ,dobrou noc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 On dela svara navrhy ?Ten zdeny kout,neni tam problem s prusakem vody k sousedum :) Ano švára je designér, dělají komplet návrhy i realizaci interiéru. S průsakem problém není, dáš pod to lepenku zapenetruješ a je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Ano švára je designér, dělají komplet návrhy i realizaci interiéru. S průsakem problém není, dáš pod to lepenku zapenetruješ a je klid. Kolik bere za takovy navrh a dela to i v barevne kombinaci ? Co je treba dodat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Kolik bere za takovy navrh a dela to i v barevne kombinaci ? Co je treba dodat ? Kolik bere nevím, dodáš rozměry ( půdorys ), řekneš představu, barvu a udělá nějaký výchozí návrh jaký jsi viděl, pokud souhlasíš tak to dodělá.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Maro kout mam, klasika rohovy pulkulaty s vanickou z bauhausu, 8 let stary a uz NIKDY vice. Priste viz foto. bracha to má takto v novostavbě a je to luxus, krásně vyspádované, jen co by mě sralo, to čiré sklo se po každé koupeli musí vyleštit, jinak je vidět zaschlé kapky, tak bud mléčné sklo, nebo nějaky motiv....a nebo fuuuurt leštit :D Firma open centrum, ale nejdou jim stránky. Mám to na doporučení od kolegy. Cena kolem 50 litrů. :) Cena za komplet výměnu + parapety + zedničina. Krásná cena za kus nečeho....to já se pod takovou cifru nemužu vejít s pár papíry (čti projekt) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 JO asi z 20 nabídek nejlapší :) okna ti naceňovala paní Martina Ž.? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 bracha to má takto v novostavbě a je to luxus, krásně vyspádované, jen co by mě sralo, to čiré sklo se po každé koupeli musí vyleštit, jinak je vidět zaschlé kapky, tak bud mléčné sklo, nebo nějaky motiv....a nebo fuuuurt leštit :D Krásná cena za kus nečeho....to já se pod takovou cifru nemužu vejít s pár papíry (čti projekt) :o :) už začínáš šedivět? :o Bre rano ;) okna ti naceňovala paní Martina Ž.? :) Jj,znaš ji? Znaš tu firmu? Mam strach ať se nevydrbu, jsou v poho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Dobre rano. Tak uz jdu na to. Uvarim kafe na cestu a hura do toho..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 :D už začínáš šedivět? ;) to už jsem dávno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Dobré ranko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Dobre ranko preju vsem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Dobré ránko z volna B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Jj,znaš ji? Znaš tu firmu? Mam strach ať se nevydrbu, jsou v poho? jj....jsou v poho je to kamarádka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Ahojte. Tak ja cekam na vysledek. Az do 14h do te doby me asi picne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 jj....jsou v pohoje to kamarádka ta to je Ok B) bo dneska z těma firmama člověk neví jak dopadne. Kolegovi zateplovala firma strop ve sklepě a po tydnu zjistil, že mu chybí golovky skoro za 4litry :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Caute bando. Tak ja uz mam padla. Dneska to celkem slo i kdyz se mi misty chtelo urputne spinkat B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 A já mám za 3 takže spokojenost B) Teď už ,,jen" ta zítřejší státice.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Verush blahopreji a drzim palce na zitrek B) V kolik to mas??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Dobrý podvečer všem :D Tak Verush to je super ,blahopřeji a zítra tak samo . Tak se snaž B) A tu je fotka motoru ,už se těším jak ho proženu :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Dobrý podvečer všem :P Tak Verush to je super ,blahopřeji a zítra tak samo . Tak se snaž B) A tu je fotka motoru ,už se těším jak ho proženu :P ;) To je do Huberta ?? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Zdravím...... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Brej večír B) Verush držím palce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Caute bando B) jak je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Verush blahopreji a drzim palce na zitrek B) V kolik to mas??? V 9 hod.. Kájo dík... :P Mirku pěkný motor, ještě tu loďku a už je z tebe hotový Mitch Buchannon ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Tak to Ti budu drzet palce B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 A já mám za 3 takže spokojenost :) Teď už ,,jen" ta zítřejší státice.. Super a jak dopadla ta zkouska,cos rikala ze ta babizna - zda ti to uzna nebo co. Takze zitra zaverecna ??? bracha to má takto v novostavbě a je to luxus, krásně vyspádované, jen co by mě sralo, to čiré sklo se po každé koupeli musí vyleštit, jinak je vidět zaschlé kapky, tak bud mléčné sklo, nebo nějaky motiv....a nebo fuuuurt leštit :) Bade a ma to v patre nebo prizemi ? Jak je to resene s prusakem vody ?Nejaka spesl izolace se tam dava ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.