Woody Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 To delas na baraku nebo jsi koupil byt ? Rado,ty mas sprchovy kout doma ? Hod sem prosim foto. Do ceho me ches namocit :) To je na přízemí na baraku. Vrchní patro ona příští rok. :) Radime jen to foto nedávej jak se sprchuješ :) Woody tak windowsy nakonec budou? JO, ale asi nejspíš jen to nejnutnější ať to mužu vymalovat a vše u sebe dole dodělat. Na víc neny many :D bo musím ještě letos kupit dřevo na topení a dodělat pergolu. A jinač okna už mám na 99% vybrané firma z Těšína a profil VEKA. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 To je na přízemí na baraku. Vrchní patro ona příští rok. :) Radime jen to foto nedávej jak se sprchuješ :) JO, ale asi nejspíš jen to nejnutnější ať to mužu vymalovat a vše u sebe dole dodělat. Na víc neny many :) bo musím ještě letos kupit dřevo na topení a dodělat pergolu. A jinač okna už mám na 99% vybrané firma z Těšína a profil VEKA. Jaka je to fa a kolik te bude stat ty okna ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Maro kout mam, klasika rohovy pulkulaty s vanickou z bauhausu, 8 let stary a uz NIKDY vice. Priste viz foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 (upraveno) Co je na tom spatne ?Zatikalo,plisen ..... ? Fotka luxus.... Prave bude rekomstrukce vody v baraku,tak bude i sprchac a potrebuju nejake nazory ceho se vyvarovat. [ Upraveno Únor 1, 2011 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Co je na tom spatne ?Zatikalo,plisen ..... ?Fotka luxus.... Prave bude rekomstrukce vody v baraku,tak bude i sprchac a potrebuju nejake nazory ceho se vyvarovat. [ obklad je obklad, vanicka ux mi jednou praskla, porad to musit tmelit, dela se plisen proste na pikacu, tem skleneny byt s vyzdenou vanickou je cisty a designove nekde jinde. Vecer tady jeste muzu hodit navrh koupelny co kreslil svagr kolegovi z rachoty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 takze ucit se a zadne mejdany v Praglu :) Hele učím se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Jaka je to fa a kolik te bude stat ty okna ? Firma open centrum, ale nejdou jim stránky. Mám to na doporučení od kolegy. Cena kolem 50 litrů. :) Cena za komplet výměnu + parapety + zedničina. Maro kout mam, klasika rohovy pulkulaty s vanickou z bauhausu, 8 let stary a uz NIKDY vice. Priste viz foto. Ty woe to je akvárko :) Hele učím se :D Péct pizzu :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 obklad je obklad, vanicka ux mi jednou praskla, porad to musit tmelit, dela se plisen proste na pikacu, tem skleneny byt s vyzdenou vanickou je cisty a designove nekde jinde. Vecer tady jeste muzu hodit navrh koupelny co kreslil svagr kolegovi z rachoty. On dela svara navrhy ? Ten zdeny kout,neni tam problem s prusakem vody k sousedum :D Firma open centrum, ale nejdou jim stránky. Mám to na doporučení od kolegy. Cena kolem 50 litrů. :) Cena za komplet výměnu + parapety + zedničina. Kolik oken menis ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Péct pizzu ;) :) Neee tu umím jen konzumovat... učit se snažím jak vypočítat rentabilitu kapitálu.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Brý večer tak konečně doma... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Kolik oken menis ? 9 z toho 2 jsou 2,30 m 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 9 z toho 2 jsou 2,30 m Tak to je jeste pak dobra cena,ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Tak to je jeste pak dobra cena,ne ? Ahoj marosi... nejel jsi tak po pate hodine pres mesto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Verush ten gablik zavidim :D Mnam hned bych si taky dal kdyby tady ta pizza nestala 13eur :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Neee tu umím jen konzumovat... učit se snažím jak vypočítat rentabilitu kapitálu.... :) To je dulezite umet, az budes do firmy kupovat treba vysokozdvizny vozik tak EVA a ROE je nezbytnost aby ti to director dovolil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Brej veřír ;) Verush ten gablik zavidim :D Mnam hned bych si taky dal kdyby tady ta pizza nestala 13eur :) jestli je 13 éček moc,tak si otevř konzervu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Konzervy nebastim :D A myslim si ze za prtavou pizzu je 13euro hodne. V Italii si obcas koupim super pizzu za 7eur a mam ji problem snist :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Ahoj marosi... nejel jsi tak po pate hodine pres mesto? Ne ne,dneska jsem nejel pres mesto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Dobrý večer všem :D Taky jsem si udělal radost ,koupil jsem motor (lodní) na ryby sezona se blíží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Miro super :) Kolik ma koni??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Motor Merkury ,čtyřtakt,a koníků 4 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Tak to je jeste pak dobra cena,ne ? JO asi z 20 nabídek nejlapší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Motor Merkury ,čtyřtakt,a koníků 4 :D doufám,že to necháš čipnout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 A na jak velkou lodku to mas? Jinak to je slusny vykona na malou lodku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Mám nafukovací člun,délka 3,60m doufám,že to necháš čipnout :)Kájo je to benál :o ,s tím moc dělat nepůjde :) :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Motor Merkury ,čtyřtakt,a koníků 4 :D TO máš HTP? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Tak to není ,má to jen jeden válec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 (upraveno) 1 hrnek,škoda,že to nemá 3 :) Upraveno Únor 1, 2011 uživatelem carlos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 1 hrnek,škoda,že to nemá 3 :D Jeden v motoru a dva na kafe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Však právě :o jediná škoda co má tři hrnky je HTP :) :D ;) :) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.