Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Dobre rano pratele. Rubi mi zase pomalu utika do prace a ja lezim v posteli. Na snidani si dam ovocnou activii a kaficko. Marosu ja zas na vecer jel za Hoblikem a od Dobre do FM jsme taky videl demonstraci sily :smich: Molik jede paradne a ja jen polikal saze :D A to nejel Tomas naplno :P Verush to je super dorta :)

Jero taky preji vse nejlepsi a hromadu stesti at uz se na tebe konecne obrati!!!!! :) :D

Odkaz ke komentáři
Dobre rano pratele. Rubi mi zase pomalu utika do prace a ja lezim v posteli. Na snidani si dam ovocnou activii a kaficko. Marosu ja zas na vecer jel za Hoblikem a od Dobre do FM jsme taky videl demonstraci sily :smich: Molik jede paradne a ja jen polikal saze :D A to nejel Tomas naplno :P Verush to je super dorta :)

Jero taky preji vse nejlepsi a hromadu stesti at uz se na tebe konecne obrati!!!!! :) :D

po ceste zpatky jsem jeste novou 330d naucil spravnemu chovani......nechtelo se mu pri 250 uhybat....ale musel..... :P omezovac je svina :lol:

Odkaz ke komentáři
po ceste zpatky jsem jeste novou 330d naucil spravnemu chovani......nechtelo se mu pri 250 uhybat....ale musel..... :D omezovac je svina :D

Měl by sis namontit na předek nějakou kameru ať z toho taky něco máme!! :P

:smich: :)

Jinak kdybyste nevěděli jak ještě vylepšit svého plechového miláčka tak tady pár tipů :lol:

Uvažuji o tom CD playeru, bere to i empéšvestky ?? :)

Odkaz ke komentáři
po ceste zpatky jsem jeste novou 330d naucil spravnemu chovani......nechtelo se mu pri 250 uhybat....ale musel..... :smich: omezovac je svina :)

Doufam,ze te na silnici už nikdy nepotkam ... mám ted docela hezké a klidné spaní ,nerad bych ,aby se to změnilo :)))) :lol:

Však jen do nich :D já zažil něco podobného s barelem ,ale obrácene :P do 130 jsem uhýbat nemusel já do 210 jsem se za ním držel a než se mi to dostalo k těm 240 on už byl pryč :D)) ... joo,asi změním "stoján" na pumpě a začnu se kamarádit se Zdeněčkem ....

žeby ? :P

Odkaz ke komentáři
Měl by sis namontit na předek nějakou kameru ať z toho taky něco máme!! :o

Uvažuji o tom CD playeru, bere to i empéšvestky ?? :)

No maximálně tak ty švestky :)

Ahojte :D

Děkuju Vám moc za přáníčka :D štěstíčko bude potřeba :smich: :P a Veru ,super dort :lol: kdy si ho mám vyzvednout ? :D :P

Děkuju :o

Noooo až ho upeču :D

Odkaz ke komentáři

Tak aby jste nerekli,ze se cely den flakam doma tak uz mam hotovo. Probehlo: vysati a umyti interieru, osetreni kokpitem, vylesteni vsech okon a abych se nenudil osetril jsem kastli pripravkem na metly co jsem dostal ve skodovce a Lilo je zas fesanda. Teda krom te lisky vzadu :) Jen aby nezacalo prset. To by me nastvalo :smich: Fotky vam hodim vecer. Ted na to nemam cas. Tak zatim caute :D

Jo a jeste vse nejlepsi RAZTYMU a Majorakovi k dnesnim jmeninam. Kluci :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...