jajic Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 nastal čas návštěvy TDIfuna !! :) rozumnější bude napřed mařena,pak fun :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Duben 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Asi budu za nejvetsiho praskace...ale hlasit se to musi :) Vsechno nejlepsi k Tvym dnesnim narozeninam Jero :) at se dari a Matej Ti dela jen radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Dobre rano vsem :) Jero at se dari !!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 (upraveno) Dobré ráno, Jero vše nej. Upraveno Duben 19, 2011 uživatelem blondakxxx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Pěkné ranko....... :) Jero taky vše nej...... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Dobré ránko, Jery vše nejlepší a ať už se ti konečně daří tak jak má!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Dobre rano pratele. Rubi mi zase pomalu utika do prace a ja lezim v posteli. Na snidani si dam ovocnou activii a kaficko. Marosu ja zas na vecer jel za Hoblikem a od Dobre do FM jsme taky videl demonstraci sily Molik jede paradne a ja jen polikal saze :D A to nejel Tomas naplno :P Verush to je super dorta :) Jero taky preji vse nejlepsi a hromadu stesti at uz se na tebe konecne obrati!!!!! :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Dobré ránko :) Jero vše nejlepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Jdu na zahradu umyvat vnitrek Lilo Tak zatim cus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Dobre rano pratele. Rubi mi zase pomalu utika do prace a ja lezim v posteli. Na snidani si dam ovocnou activii a kaficko. Marosu ja zas na vecer jel za Hoblikem a od Dobre do FM jsme taky videl demonstraci sily Molik jede paradne a ja jen polikal saze :D A to nejel Tomas naplno :P Verush to je super dorta :) Jero taky preji vse nejlepsi a hromadu stesti at uz se na tebe konecne obrati!!!!! :) :D po ceste zpatky jsem jeste novou 330d naucil spravnemu chovani......nechtelo se mu pri 250 uhybat....ale musel..... :P omezovac je svina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 po ceste zpatky jsem jeste novou 330d naucil spravnemu chovani......nechtelo se mu pri 250 uhybat....ale musel..... :) omezovac je svina :D :) Jinak kdybyste nevěděli jak ještě vylepšit svého plechového miláčka tak tady pár tipů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 po ceste zpatky jsem jeste novou 330d naucil spravnemu chovani......nechtelo se mu pri 250 uhybat....ale musel..... :D omezovac je svina :D Měl by sis namontit na předek nějakou kameru ať z toho taky něco máme!! :P :) Jinak kdybyste nevěděli jak ještě vylepšit svého plechového miláčka tak tady pár tipů Uvažuji o tom CD playeru, bere to i empéšvestky ?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Ahojte :) Děkuju Vám moc za přáníčka :) štěstíčko bude potřeba :D a Veru ,super dort :D kdy si ho mám vyzvednout ? :P :P Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Měl by sis namontit na předek nějakou kameru ať z toho taky něco máme!! :) No uvidime, jdu si ted hrat po 10 letech s high-endovou technikou at se zabavim....uz na me ceka v alfe 4.5Ghz masinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 No uvidime, jdu si ted hrat po 10 letech s high-endovou technikou at se zabavim....uz na me ceka v alfe 4.5Ghz masinka Šel jsem teď kolem alfy a je tam zavřeno, inventura do konce týdne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 po ceste zpatky jsem jeste novou 330d naucil spravnemu chovani......nechtelo se mu pri 250 uhybat....ale musel..... omezovac je svina :) Doufam,ze te na silnici už nikdy nepotkam ... mám ted docela hezké a klidné spaní ,nerad bych ,aby se to změnilo :)))) Však jen do nich :D já zažil něco podobného s barelem ,ale obrácene :P do 130 jsem uhýbat nemusel já do 210 jsem se za ním držel a než se mi to dostalo k těm 240 on už byl pryč :D)) ... joo,asi změním "stoján" na pumpě a začnu se kamarádit se Zdeněčkem .... žeby ? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Šel jsem teď kolem alfy a je tam zavřeno, inventura do konce týdne. V Hrabové ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 řekl bych, že Radim šel kolem prodejny 28.října když si šel dát svou oblíbenou křupavou kachnu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 řekl bych, že Radim šel kolem prodejny 28.října když si šel dát svou oblíbenou křupavou kachnu :D :) ne ne košiška nebyla :) V Hrabové ? Neboj je otevřeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Blondakxxx - nestras uz se tesim :)jsem zvedav jak technologie pokrocila a co to umi :)posledni pc co jsem skladal byl celeron 266Mhz, s ultra rychlou NVIDA 16Mb a 128MB pamětí 100Mhz. ale to uz bude tech 10 - let možná víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Blondakxxx - nestras uz se tesim :)jsem zvedav jak technologie pokrocila a co to umi :)posledni pc co jsem skladal byl celeron 266Mhz, s ultra rychlou NVIDA 16Mb a 128MB pamětí 100Mhz. ale to uz bude tech 10 - let možná víc :) Tak T602 a internet by to mohlo zvládnout !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 tyjop T602 byl nářez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 tyjop T602 byl nářez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 po ceste zpatky jsem jeste novou 330d naucil spravnemu chovani......nechtelo se mu pri 250 uhybat....ale musel..... :) omezovac je svina :D Pěkně jsi mu dal..... To u mně by to bylo spíše naopak........ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Měl by sis namontit na předek nějakou kameru ať z toho taky něco máme!! :o Uvažuji o tom CD playeru, bere to i empéšvestky ?? :) No maximálně tak ty švestky :) Ahojte :D Děkuju Vám moc za přáníčka :D štěstíčko bude potřeba :P a Veru ,super dort kdy si ho mám vyzvednout ? :D :P Děkuju :o Noooo až ho upeču :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 No nic jdu něco popapat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Tak aby jste nerekli,ze se cely den flakam doma tak uz mam hotovo. Probehlo: vysati a umyti interieru, osetreni kokpitem, vylesteni vsech okon a abych se nenudil osetril jsem kastli pripravkem na metly co jsem dostal ve skodovce a Lilo je zas fesanda. Teda krom te lisky vzadu :) Jen aby nezacalo prset. To by me nastvalo Fotky vam hodim vecer. Ted na to nemam cas. Tak zatim caute :D Jo a jeste vse nejlepsi RAZTYMU a Majorakovi k dnesnim jmeninam. Kluci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Dobré odpoledne. Děkuji moc :) Jinak dodatečně: Verush mavám z okna :) jsem se pozdě vzpamatoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Dobrý podvečer všem ;) Jo a k těm oslavencům Jero vše jen to nej a ať se ti plní tvé sny. A na ty jmeniny jsme s Raztym už něco koštli :) :) ;) 2 litránky rumičku. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 Dobrý veřer, Rostíkům vše nej. A na ty jmeniny jsme s Raztym už něco koštli :) :) ;) 2 litránky rumičku. ;) Pralinky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.