Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Hello, jak se tady tak v posledních dnech koukám tak světová krize se dotkla taky Havířovského expesu !! :smich:

Je takova krize, ze se vsichni nemaji cas ani zastavit v hospode :smich:

Jinak vsem preji dobre rano a ja jdu do perin :)

Dneska v noci na vysocine snezilo, na makove jsem zahled snih s destem. Koukal jsem na dlouhodobou predpoved pocasi a mam obavy ze octa slus poradany 20.12. bude bez snehu. Prijde mi ze na suchu to nebude ono. Pripustime eventualitu presunu na jiny termin z duvodu neprizne pocasi nebo jen vypustime skolu smyku a zavod mezi kuzely si dame i na suche ceste? A posedime pak jeste v cafe challengeru?

Odkaz ke komentáři

:) den blbec...

Tak hodim aspon vtip :smich:

Jedna kolegyně se velmi trápila silným kuřáctvím svého manžela.

Nakonec se rozhodla vyzkoušet jednu fintu z televize.

Řekla mi, že se s manželem dohodla, že si zapálí jen po milování.

Když jsem se o týden později vrátil z dovolené, ptám se jí, jak to jde.

Ona se zvedne z polštářku, co má na židli, a odkulhá ke kopírce:

"No, už jsme to srazili tak na krabičku za noc..."

Odkaz ke komentáři
Je takova krize, ze se vsichni nemaji cas ani zastavit v hospode :D

Jinak vsem preji dobre rano a ja jdu do perin ;)

Dneska v noci na vysocine snezilo, na makove jsem zahled snih s destem. Koukal jsem na dlouhodobou predpoved pocasi a mam obavy ze octa slus poradany 20.12. bude bez snehu. Prijde mi ze na suchu to nebude ono. Pripustime eventualitu presunu na jiny termin z duvodu neprizne pocasi nebo jen vypustime skolu smyku a zavod mezi kuzely si dame i na suche ceste? A posedime pak jeste v cafe challengeru?

Ahojte, doufám že mi do toho nic nevleze a konečně se s váma sejdu :) , jinač si myslím, že jezdit mezi kuželama na suchu můžem i v létě a nemusíme mrznout :huh: A posed v challengeru by byl super :o :palec::palec:

Odkaz ke komentáři

Razty je to zkur..ná doba, prachy chtějí všichni a práci nejsou schopni zajistit.Asi se půjdeme pást letos by to šlo celkem dlouho a doufám že počasí vydrží.Ale odbočím od tématu večer se jedu podívat na Škodu 110 r.v. 1976 a doufám že to dopadne , první majitel pán 82 let a chce ji nechat sešrotovat a v zimě neježděná :huh: .Tak držte palce doufám že si neřekne o balík. :o

Odkaz ke komentáři
Hm, to je síla :o co děláš, vždyť si psal nedávno, že jsi doma bo není robota. Ještě že my jedem nonstop ;)

CAU WOODY :palec: BUĎ RÁD ŽE MÁTE PRÁCI

MY JSME TAKY JELI JAK PILY, ALE TY ČASY JSOU PRYČ. DĚLÁM ZÁMEČNÍKA.....VÝROBA A MONTÁŽ OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ. DOUFÁM ŽE SE TO PO NOVÉM ROCE VRÁTÍ DO STARÝCH KOLEJÍ :D

ČAU NEZNÁLKU :) JO JO DOBA JE ZLÁ, ALE SNAD BUDE LÍP.........I KDYŽ KÁMOŠ PESIMISTA POŘÁD ŘÍKÁ, ŽE DOBŘE UŽ BYLO :huh: :o :palec:

Upraveno uživatelem RAZTY
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...