Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak to je fajn, ze uz jsi zdravy :huh:

Woody slusna pracicka na to ze ses nudil :palec:

No, ono většinou jak se nudím, tak jdu umýt auto a to mám na celý den. Jenže teď v takovém počasí je to na prd. Včera jsem se pokoušel už udělat jedno světlo do kufru, ale bylo takové upatlané od lepidla, tak jsem koupil dnes dva nové a ty jsou jak origo :o

Odkaz ke komentáři
No, ono většinou jak se nudím, tak jdu umýt auto a to mám na celý den. Jenže teď v takovém počasí je to na prd. Včera jsem se pokoušel už udělat jedno světlo do kufru, ale bylo takové upatlané od lepidla, tak jsem koupil dnes dva nové a ty jsou jak origo :o

Ma to vubec cenu delat si to sam doma, kdyz BlondakXXX to prodava uz hotove za 10kc/ks??? :palec:

Ja osobne mam rozdelanych tolik projektu na viktorce az hanba, jen na to neni porad cas to dodelat :huh:

Odkaz ke komentáři
Ma to vubec cenu delat si to sam doma, kdyz BlondakXXX to prodava uz hotove za 10kc/ks??? :palec:

Ja osobne mam rozdelanych tolik projektu na viktorce az hanba, jen na to neni porad cas to dodelat :huh:

No, mě komplet světlo vyšlo na 7,50 :palec:

Ještě jsem byl dneska u čalouníka, domluvit se na přešití vnitřku sedadel do alcantry. Chtěl jsem látku, ale když jsem viděl červenou alcantru, tak jednoznačně zvítězila :o

Odkaz ke komentáři
Ahojky...všichni dělají lampičky...já chci taky! :o Zkuste mi to polopaticky vysvětlit jak na to...prosím :huh:

Jirko fšak tady to je krásně popsáno!! Na mojí fotce je na plíšcích ještě poznačeno mínus - a plus +, na straně mínusu začínáš první led krátká nožička-->první led dlouhá nožička--> druhá led krátká nožička---> a končíš třetí led dlouhá nožička, odpor a plusový plíšek !!

LED_modul_O2_kufr.pdf

post-422-1259772916_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Jirko fšak tady to je krásně popsáno!! Na mojí fotce je na plíšcích ještě poznačeno mínus - a plus +, na straně mínusu začínáš první led krátká nožička-->první led dlouhá nožička--> druhá led krátká nožička---> a končíš třetí led dlouhá nožička, odpor a plusový plíšek !!

Je to fakt super :huh:

Ta lampička je předpokládám stejná jako u FI v kufru, není-liž pravda?

Odkaz ke komentáři
Díky Radime...pdfko pomohlo,z obrázku jsem nějak nerozeznal nožičky :huh:

Ty tam nemáš tu součástku jako v tom pdfku na tom zeleném drátku u plusu...co to vlastně je a k čemu to slouží ?

Ta součástka je dioda ale nevím na co. Na starém světýlku jsem ji měl a dnes co jsem koupil nové není :o

Odkaz ke komentáři
Díky Radime...pdfko pomohlo,z obrázku jsem nějak nerozeznal nožičky :huh:

Ty tam nemáš tu součástku jako v tom pdfku na tom zeleném drátku u plusu...co to vlastně je a k čemu to slouží ?

Myslíš diodu ?? Ano mám ji tam( na fotce ještě nebyla) ale trochu jinde připájenou. Není mi však moc jasný důvod proč tam ta usměrňovací dioda je, funguje to i bez ní.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...