Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Nohic a uz mas havarijni pojistku??? Jinak caute decka. My uz jsme zase doma. Lilo se porad servisuje. V podstate uz je hotova ale po zkusebni projizdce mi Marena volal,ze jedno lozisko v nove tehlici musi jit nove. Ale uz byl vyresen problem s radiem a ostatni veci. Ja osobne se uz tesim az se poradne postavim na new brzdy :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Jo Miro. Marek volal,ze jak to nasadil tak jedno bylo volnejsi tak ze ho dotahl ale i tak tam byla nejaka mala vule ale kdyz to byl projet tak to nehucelo ale mel obavy aby mi to nekixlo nekde daleko, prece jen jezdim dalkovky tak to nechtel riskovat takze jsem dal pokyn k vymene. Jinak rikal,ze kotouce i desky jsou uplne v poradku. No a nakonec ten sileny odber 1A ve vypnutem stavu neni radio ale cdchanger. Svinak dokaze vymlatit baterku. Takze pujde z kufru ven. Dale se menil jeden puk, manzeta na pravem kole, dodaly se spodni plasty kolo morotu a jeste nejake prkotiny. Az mi ji Marek doveze napisu vic. ;)

Odkaz ke komentáři

Ja zatim bohu dik nemam. ALe co jsem se ptal tak to nahlasis na pojistovne,prijede frajer kam si urcis ty, nafoti to,sepise to a bud si to das do sveho servisu nedo do smluvniho servisu a zacne se resit. Zalezi jak veklou mas spoluucast a jestli se ti to vyplati.

Odkaz ke komentáři

Ja zatim bohu dik nemam. ALe co jsem se ptal tak to nahlasis na pojistovne,prijede frajer kam si urcis ty, nafoti to,sepise to a bud si to das do sveho servisu nedo do smluvniho servisu a zacne se resit. Zalezi jak veklou mas spoluucast a jestli se ti to vyplati.

No právě zaleží jak se to hodnotí...jestli nastřik celych dveří blatníku.....atd....angry.gif

Odkaz ke komentáři

Zdravíčko...taky musím zítra na pojišťovnu. Dnes o půl třetí do nás ťukl zezadu frajer na Šumbarku, právě když manželka odbočovala.

Férově zastavil, přiznal vinu, opsali jsme si čísla , jen jsme nesepsali ten protokol o nehodě. Zkraje to vypadalo, že tomu nic není, ale jsou ohnuté vrata :(

Ráno jdu na Kooperativu se pozeptat co a jak.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...