Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Tak to ted bude mit chvili pokoj. Ted me ceka litani oklo profesaku, ridicaku, trvaleho bydliste a vseho mozneho.. Takze zarizeni bytu ma jeste cas. Ted tam max hodime starsi postel, maly stolek do kuchyne a hotovo... Nejdriv rekosntrukce tak na podzim a pak plnohodnotne bydleni... ;)

Odkaz ke komentáři

Jero ceka me(nas) toho hromada. Ted hlavne musim vyridit papiry a vse okolo. Do toho se to trosku sere na firme tak premyslim nad zmenou zamestnavatele... Takze zadna slava. Dulezite je,ze ten byt klapnul. To je ted muj nejvetsi motor co me drzi v klidu :palec:

Upraveno uživatelem Kube
Odkaz ke komentáři

Dobré :)

Tak dneska se jedu mrknout na jeden další car project :P Jinač budu celý den s malým a mezi tím nějak musím stihnout pokosit džungli ,která je na zahradě,takže se nudit nebudu ... :)

Vzal jsem si volno tak snad stihnu dát dokupy pár drobností na Francouzovi,jelikož jde z domu .

Odkaz ke komentáři

jj Maroš,Castorama.Kur-a jsem rád že jsem doma.Na parkování se čekalo 20 minut,lidí jako sra-ek.Ale koupil jsem plyn.grill který je u nás za 8 tak tam za 4500,paráda.

Pak ještě Baumax,tam zahradní stůl,kytičky,no dnes vylítla desítka ze šrajtofle.Ještě v PLR na burze,tam trička a boty.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...