maros Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Se nediv.Maji hlad.Dva dny nemeli co do pusy. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 ZDAREC BANDO :lool: TAK SEM SE DOKUTÁLEL K PC JEŠTĚ DNESKA U MOJÍ MAMKY SVÁTEČNÍ OBĚD A PAK SNAD BUDE TOMU OBŽERSTVÍ KONEC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
to0001 Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Dobré ránko -teda skoro poledne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Dobré ránko lidi...vzbudil jsem se po noční s lehkým pocitem hladu a seznal jsem,že jsem sám doma :lool: Manželka chodí díky mým krásným směnám po rodině sama...to je klííd Jinak Všem dobrým lidem přeji příjemné prožití Vánočních svátků a pohodu do nového roku 2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Ahojte, dnes je krásně, padám odpoledne se někam vyvenčit do Beskyd. Bade, ty hraješ v nějakém clubu na Stodolní ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Radime, kdy jsi tady...o pár stránek zpět jsi dával foto stropního světla s vyznačenými plus a mínus...nevíš jak je to u zadního stropního světla,dveřních světel a u schránky spolujezdce ? Prosííím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Radime, kdy jsi tady...o pár stránek zpět jsi dával foto stropního světla s vyznačenými plus a mínus...nevíš jak je to u zadního stropního světla,dveřních světel a u schránky spolujezdce ? Prosííím To zadní si myslím bude stejné jak to přední, zbytek netuším neměl jsem je ještě rozebrané. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Tak ja mam po O. Kuratko a bramborova kase - mnamka az mi praska bricho. K nam dneska dojede teta,takze budu sedet doma ale take bych nekam vypadl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Díky Radime...pustím se do toho...už se mi ani nechce spát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Tak ja mam po O. Kuratko a bramborova kase - mnamka az mi praska bricho.K nam dneska dojede teta,takze budu sedet doma ale take bych nekam vypadl. ani nepmluv Máro, kamoši dneska vyrazili na kolech na Lysou, a já čekám návštěvu :-/ jak já bych taky jel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Bade, ty hraješ v nějakém clubu na Stodolní ???? ale didi :lool: jen malé večírky pro přátelé dneska máme palačinkovou párty ve víru Karla Svobody ... jen připomenu " Čau lásko ... Což takhle dát si špenát...Včélka Mája... Nápoj lásky... ajiné kraviny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Jdu obědvat, máme bramborový salát a kapra, dáte si někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Jdu obědvat, máme bramborový salát a kapra, dáte si někdo? :lool: dal bych si dvojtou porci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Jdu obědvat, máme bramborový salát a kapra, dáte si někdo? TY WOE TAKOVÁ MŇAMKA, TO UŽ JSEM DLOUHO NEMĚL :lool: A JAKO PRVNÍ CHOD BYCH SI DAL TAK DVA TALÍŘE HRACHOVÉ POLÉVKY :lol: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 TY WOE TAKOVÁ MŇAMKA, TO UŽ JSEM DLOUHO NEMĚL :lool: A JAKO PRVNÍ CHOD BYCH SI DAL TAK DVA TALÍŘE HRACHOVÉ POLÉVKY :lol: :D Ty mlsoune 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Ja bych si dal paralen a trochu vody :lool: Asi me doli hlava... jinak vsem preji dobre rano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 A' pána bolí hlavička :D asi včera potáhnul :lool: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 A' pána bolí hlavička :D asi včera potáhnul :lool: :lol: pán včera tahal jak cele psi zprezeni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 (upraveno) Co jsi tahal tak tezkeho ? Upraveno Prosinec 26, 2009 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Co jsi tahal tak tezkeho ? :lool: Nazdár Všichni Co dneska děláte? Já sedím na sedačce (ležím) čučím na televizi a datluji na notebooku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Já se nudil, tak jsem demontoval komplet shnilý výfuk na faťanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Zdravim :)ja sem dneska cely den stravil v garazi :)mezitim sem stihnul sezrat jednu kachnu se zelin a knedlikem, a pak jsme s Verush sli udelat nejake fotky :)Az je upravime tak je sem soupneme :)snad z toho neco pekneho vypadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Zdravim :)ja sem dneska cely den stravil v garazi :)mezitim sem stihnul sezrat jednu kachnu se zelin a knedlikem, a pak jsme s Verush sli udelat nejake fotky :)Az je upravime tak je sem soupneme :)snad z toho neco pekneho vypadne :lool: Tome pozdrafuj ode me svoji pani Ze touzim po jejim psani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Hobliku ty mě štveš já jsem do garáže už čtyři dny ani nenakoukl a to mě se.. ,a mám toho tolik :D že nevím na čem makat dříve :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Hobliku ty mě štveš :D já jsem do garáže už čtyři dny ani nenakoukl a to mě se.. ,a mám toho tolik :D že nevím na čem makat dříve :lool: Neboj dockas se a urcite to nadzenenes :)ja si garaz uzivam ted je volno tak nemusim resit praci tak se muzu venovat pilne auticku. Dneska mi to nedalo tak sem namontil svuj vanocni darek a pritom poresil jeste par drobnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 ahojte všichni tak já si uživám nic nedělání a právě jsem se vrátil z menší procházky.(8km) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 ahojte všichni tak já si uživám nic nedělání a právě jsem se vrátil z menší procházky.(8km) Tobe nejede auto jako Paulovi, ze jsi sel takovou streku pesky??? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Tobe nejede auto jako Paulovi, ze jsi sel takovou streku pesky??? PRASATA :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Tak si prohlížím fotky a hle na co jsem narazil to by teď bodlo a hlavně že se to nejí se sálátem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Prosinec 26, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2009 Tobe nejede auto jako Paulovi, ze jsi sel takovou streku pesky??? autíčko jede to byla jen taková zdravotní procházka aby se zas do toho břicha něco vlezlo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.