maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Ono to je lepsi s tim cernym :)kdybych nemusel mit SPZtku tak ji tam nemam, rusi mi celek .......cerny Tak ji strikni na cerno :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Hoblik -> Konečně někdo, kdo se nebojí dát "králíkárnu jak někteří říkají" na nárazník !! Já osobně ho tam mám, a na léto budu dávat tahokov černé barvy Ta stříbrná se nehodí a musím vymyslet lepší uchycení než tavnou pistolí :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 A to má barák vedle ;),a mě se ptá jestli budu v garáži. :( Hoši to máte blbí s těma garážema. Já mám garáž vedle obýváku ;) Pro rejpaly je to odděléné stěnou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Hoši to máte blbí s těma garážema. Já mám garáž vedle obýváku ;)Pro rejpaly je to odděléné stěnou ;) Květinovou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 SI MYSLÍM ŽE HOBLÍK ASI PŮJDE DO TĚCHTO MŘÍŽEK.......NEBO NE ??? http://skoda.autodoplnky.cz/skoda-octavia/...avia-rs-s951127 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Květinovou :( ;) ;) :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 fuj tahokov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 fuj tahokov Já bych si tam dál origo, jenomže nějaká dobrá víla než mi nárazník došel uřezala ty úchyty :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 fuj tahokov BADE KDYŽ HOBLÍK TREFÍ TĚMA MŘÍŽKAMA ZAJÍCE, TAK TO MÁ HNED PŘIPRAVENÉ NA ČÍNU :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 BADE KDYŽ HOBLÍK TREFÍ TĚMA MŘÍŽKAMA ZAJÍCE, TAK TO MÁ HNED PŘIPRAVENÉ NA ČÍNU :( Snad slipku ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Pavle,co auto ? Uz prisli na to kde se ten olej protlacil,kdyz zamrzl ten odfuk z motoru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Snad slipku ne MAROŠ TO MÁŠ JEDNO CO TREFÍ......MASOVÉ NUDLIČKY BUDOU ZE VŠEHO ALE CHRAŇ BŮH ABY SE TO NESTALO, BYLA BY TO ŠKODA KDYBY MĚL MOLÍK BEBÍNKO :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Ahoj bando, byl jsem chvíli v práci a rychle jsem utekl!! Dnes ráno byla parádní klouzačka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Pavle,co auto ? Uz prisli na to kde se ten olej protlacil,kdyz zamrzl ten odfuk z motoru ? Ahoj stále mi nevolali, takže se pořád na to ještě ani nevrhli! Už toho mam plnou prdel, neustálého čekání a doufání že už to bude! Do konce roku se s takovou nedočkám!! a to mám jít 4do práce, to snad pojedu autobusem do Hyundaii poprvé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Ahoj stále mi nevolali, takže se pořád na to ještě ani nevrhli! Už toho mam plnou prdel, neustálého čekání a doufání že už to bude! Do konce roku se s takovou nedočkám!! a to mám jít 4do práce, to snad pojedu autobusem do Hyundaii poprvé Tak sedni na bus a zejed se tam poptat co a jak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Tak sedni na bus a zejed se tam poptat co a jak. A řeknou mi to co vím :( Že neví ještě momentálně nic, jelikož toho mají hodně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 MAROŠ TO MÁŠ JEDNO CO TREFÍ......MASOVÉ NUDLIČKY BUDOU ZE VŠEHO ALE CHRAŇ BŮH ABY SE TO NESTALO, BYLA BY TO ŠKODA KDYBY MĚL MOLÍK BEBÍNKO :( Nudlicky ,spis kosticy Rado,slysel jsem ze od centralniho hrbitova v OV dolu k Sikoraku, autobusy odmitly jet a lidi slapali pesky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 ALE CHRAŇ BŮH ABY SE TO NESTALO, BYLA BY TO ŠKODA KDYBY MĚL MOLÍK BEBÍNKO Tuto větu si opakuju pokaždé, když s Molíkem někam jedu :( (a místo slova škoda mám pr*ser) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Nudlicky ,spis kosticy Rado,slysel jsem ze od centralniho hrbitova v OV dolu k Sikoraku, autobusy odmitly jet a lidi slapali pesky. jakto ? :( měl jsem tu ted cosboše a pry 10 aut ve škarpě po cestě přibor ostrava :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Rado,slysel jsem ze od centralniho hrbitova v OV dolu k Sikoraku, autobusy odmitly jet a lidi slapali pesky. Je to možné, u naší firmy v mariánkách zase uvízlo cca 8 trolejbusů, nějak jim to nejelo do kopce :( a v esíčku v Hermanicích zase auto no auto- fiat ve škarpě a dva mladí típci se sháněli po trakoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 No dělám, až do čtvrtka, včetně čtvrtka... :( kde pracuješ?? přijedeme tě povzbudit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 jakto ? No pry to klouzalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 No pry to klouzalo. Jo jo, lítal jsem po cestě jak nudla v bandasce!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 No pry to klouzalo. TI CO MAJÍ NATRÉNOVÁNO Z OCTA ŠLUS NIC NEPŘEKVAPÍ :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Dobré ránko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Dobré ránko :( Zdravím Jero 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Jo jo, lítal jsem po cestě jak nudla v bandasce!! no to mám radost teda, frčím dneska polsko a tam je to vždycky daleko horší ta úprava cest, to zas bude cesta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 no to mám radost teda, frčím dneska polsko a tam je to vždycky daleko horší ta úprava cest, to zas bude cesta BADE NEBOJ UŽ TO TAJE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 kde pracuješ?? přijedeme tě povzbudit! :( V Těšíně na Karvinské (pro ty co znají Těšín - pracuju ve firmě v budově, nikoliv na ulici), tak se klidně stavte, budu tu sama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Prosinec 28, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2009 Dobré ránko :( Ránko.. hmmmm.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.