Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Zdravíčko vespolek :)

Jak se Všichni máte? Potřeboval bych poradit jaký olej do mé octávky, teď tam mám Castrol Magnatec, mám na něm nalítané skoro 10k, tak bych to už raději vyměnil a nečekal do 15k. Chtěl bych tam nějaký jiný, nejsem s tím Castrolem moc spokojený. Auto má skoro 305k nalítané, tak jaký olej byste mi doporučili? Nejezdím žádné dlouhé trasy, jen Havířov-Nošovice a Ostrava, takže spíše něco na kratší trasy. Díky :)

Odkaz ke komentáři

Jak se Všichni máte? Potřeboval bych poradit jaký olej do mé octávky, teď tam mám Castrol Magnatec, mám na něm nalítané skoro 10k, tak bych to už raději vyměnil a nečekal do 15k. Chtěl bych tam nějaký jiný, nejsem s tím Castrolem moc spokojený. Auto má skoro 305k nalítané, tak jaký olej byste mi doporučili? Nejezdím žádné dlouhé trasy, jen Havířov-Nošovice a Ostrava, takže spíše něco na kratší trasy. Díky :)

No ja dávám Castrol Edge turbo diesel 5W-40 a v poho.Měním každý rok....... :palec:

Zdarec.....bando .......víkend byl super bazén grilovačka ...atd...... :palec:

post-2831-0-70665500-1405953344_thumb.jpg

post-2831-0-18893400-1405953357_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ty jo.

Jak mas velky ten bazen ?

To mas tezke,kazdy ti bude radit něco jiného.

Ja bych dal bud Mobil nebo shell.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...