Jero Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 No to by nemuselo být špatné jestli ale přes zvuk barela II půjde tu píšničku vůbec slyšet bude jen v pozadí :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 bude jen v pozadí :lool: :lool: zvuk barela 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 zvuk barela uvidím jak to výjde :DD 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Copak ? Peti jak to vypadá s Vašíma fotkama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 jsem nejak ospaly po tom obede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Koukám,že nejen ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Tak kdyz vseci spi,tak pujdu hodit take asi 20 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Tak pridavam taky nejake ty fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 a druha serie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Stejne ta Tarantule na tom WC je strasidelna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Čaute, pěkné fotečky jste udělali. Dnes jsem měnil švagrovi na Opel Astra zadní kotouče a desky, to byl pěkný kok....ot který vymyslel ty brzdiče a to jak v nich drží desky !! Zlatá okta, povoliš dva šlouby a vše jde krásně ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 takze byly nervy a sproste nadavky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 takze byly nervy a sproste nadavky jj něco takového jak ten mechoš opravoval ten lakatoš !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 To zena musela mit z tebe radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Caute bando 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Tak korpusy jsou na aute .)snad sem vsecko dal jak ma byt, nejvetsi strach mam z toho patentu ktery ridi naklapeni svetel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pitriss Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Hoj,jedu do tesca chcete neco přibrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Ahoj...než jsem přečetl deset stránek restů,tak jste mi utekli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Tak korpusy jsou na aute .)snad sem vsecko dal jak ma byt, nejvetsi strach mam z toho patentu ktery ridi naklapeni svetel Pockej,tos mel jen skorepiny a vnitrky prehazoval ? Ja byl ted veku a je tam kosa,to vam reknu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Pockej,tos mel jen skorepiny a vnitrky prehazoval ? Ja byl ted veku a je tam kosa,to vam reknu. Presne tak jen korpusy, ale mam i nove vybojky tak sem zvedavy jak to bude svitit, bo uz i fabie lip sviti nez ja s xenonama, a octe II s xenama ani nemluvim, tam clovek ani dalky nepotrebuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Čaute To byla v noci sněhová nadílka, co? Já fičel z Ovy po Místecké a fajně to za mnou prášilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Presne tak jen korpusy, ale mam i nove vybojky tak sem zvedavy jak to bude svitit, bo uz i fabie lip sviti nez ja s xenonama, a octe II s xenama ani nemluvim, tam clovek ani dalky nepotrebuje... Takže teď máš bi-xeny nebo jak to je? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Presne tak jen korpusy, ale mam i nove vybojky tak sem zvedavy jak to bude svitit, bo uz i fabie lip sviti nez ja s xenonama, a octe II s xenama ani nemluvim, tam clovek ani dalky nepotrebuje... aha,ja mel za to zes kupil cele nove svetla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Ahoj Janku...kde jste se to včera po šipkách hnali,že jste jeli přes město ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 zdar bando, kurva já mám den, by mě jeblo http://forum.octaviaclub.cz/index.php?s=&a...st&p=237392 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Tak to je na mrtvicu,by mne trefil slak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Bade, tak to fakt naštve...já jsem taky nedávno zjistil,že mi asi někdo seděl na kapotě,nebo co...mám tam takové cik-cak škrábance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Marťas to je nemilé, zvlášť na takové krásce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Bixenon (kombinace origo xenonu v cocce v potkavackach + vybojka HID v dalkach misto zarovky jinak receno prasarna) mam furt, tam se neudala zadna zmena. Jen uz jsem mel skla hodne opotrebene a cocky a vybojky staly za hovno, tak sem koupil korpusy, ktere obsahuju cocky pro potkavacku a mlhovku, patice pro zarovky, ja mel i dalkovky vevnitr, kabelaz - chybi naklapeci mechanismus, trafo vnejsi a vnitrni a vybojka) Po testovaci jizde muzu rict ze je to bomba nejvetsi...sviti to jako krava :)radost jezdit vecer, investovanych penez nelituju a uz vim ze do jetych xenonu bych nikdy nesel v budoucnu. Jinak kdyby nekdo vedel jak trosku upravit vyska svetel tak bych byl rad. Trosku bych je zvedl kdyby to slo. jinak ten naraznik, co dodat, proste stesti na debila ktery necumi kolem a triska do aut..... :(radsi nemyslet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 Můj skromný interiér doznal další změny: Dalších 5 HP navíc :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.