Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jero kdo stojí přede mnou s tou stříbrnou oktou? Zdarec . Ty to je tuším Tomas(něco) ? Přišel tam pozdějc za náma a první co bylo : Je tady BadyS ? ) Takový vysoký bez vlasů . blondaty ,strniště na hubě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Zdravíčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Teda dekuji panove, to jsem ani necekal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Zdarec . Takový vysoký bez vlasů . blondaty ,strniště na hubě good popis Jero !! ještě výška, váha, číslo bot..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 good popis Jero !! ještě výška, váha, číslo bot..... :D :D ještě, že nepopsal mě Kojak hadra :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Teda dekuji panove, to jsem ani necekal :D Tše nej k narozkám a MDŽ!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Dobré odpoledne všem :D Tak nárazník se už připravuje na lakování :D už jen zjistit kolik je vadných parkovacích čidel sehnat je ať to může stříknout při jednom a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Dobré odpoledne všem :D Tak nárazník se už připravuje na lakování už jen zjistit kolik je vadných parkovacích čidel sehnat je ať to může stříknout při jednom a je to Závist :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Pavle však se dočkáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Pavle však se dočkáš :D Vrány už odletěly takže až v zimě možná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ahoj Taky gratuluji oslavenci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ahoj Verush, nevidím žádný link v sekci vaše FI ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ahoj Verush, nevidím žádný link v sekci vaše FI ??? :D Nestíhám :-) Teď sem přišla z práce. Ale dneska večer to tam hodím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Zdravim vas :D Takze Marku, za Havirovsky express ti preji vse nejlepsi a mnoho kilometru bez nehod :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 cus bus. Take ja gratuluju oslavenci a holkam k MDZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Vrány už odletěly takže až v zimě možná Si děláš srandu ,že s tím autem jeste nic nedelali ? jako sorry ,ale nezda se ti to divne ? ja uz bych to mel spravene 4x :D ,proc je nechavas at jim to trva tak dlouho ? dyt to auto uz ani neexistuje ne ?... Tak dlouho ,dyt to nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 J a nevíte kdo tady má octu s WRC křídlem v křiklavě zeleno-žluté barvě a s nálepkou TDI fun na kufru ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 A není ta octa náhodou už rozbitá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 S-talker: taky přeju vše nej k narozeninám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Si děláš srandu ,že s tím autem jeste nic nedelali ? jako sorry ,ale nezda se ti to divne ? ja uz bych to mel spravene 4x :D ,proc je nechavas at jim to trva tak dlouho ? dyt to auto uz ani neexistuje ne ?...Tak dlouho ,dyt to nejde Je to extrémně divné a už mě to přestalo bavit před měsícem. Nedávno jsem tam opět volal a dostal jsem další číslo zakázky aby se to snad pohnulo :D Přinutil jsem telefonní operátorku aby tam poslal znovu likvidátora a sepsal znovu Škody jako žádala paní z Prahy. (říkala že jej tam pošle, bohužel měsíc pryč a stále tam nebyl) Tedy 2.3.2010 byla zadán mnou donuceny požadavek na prohlídku, p.Marek Vrána s číslem zakázky volal likvidátorovi, ale bohužel, dodnes zase nepřišel k autu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 A není ta octa náhodou už rozbitá? Která Woody ? Ta na kterou se ptám nebo Pavlova ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Která Woody ? Ta na kterou se ptám nebo Pavlova ? Obě Ne, ta zeleno žlutá. Jedna jezdila v Rychvaldě, ale mám ten dojem že jsem ji už viděl v Petřvaldě na vrakáči :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 nene, dneska jsem ji předjíždel ve frýdku na dalníci a když jsem objel kruháč jel zamnou a snažil se mě předjet , jelo mu to ,ale předjetí mu nevyšlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Je to extrémně divné a už mě to přestalo bavit před měsícem. Nedávno jsem tam opět volal a dostal jsem další číslo zakázky aby se to snad pohnulo :D Přinutil jsem telefonní operátorku aby tam poslal znovu likvidátora a sepsal znovu Škody jako žádala paní z Prahy. (říkala že jej tam pošle, bohužel měsíc pryč a stále tam nebyl) Tedy 2.3.2010 byla zadán mnou donuceny požadavek na prohlídku, p.Marek Vrána s číslem zakázky volal likvidátorovi, ale bohužel, dodnes zase nepřišel k autu Todle už by mě stálo nervy . Nechal bych to opravit a faktůru za servis at si už řeší pojištovna ... Co kdybys to auto nutně potřeboval ? třeba v zaměstnání ? čekal bys pul roku a jezdil po kšeftech MHDéčkem nebo nechal kšefty zdrhnout ? ... Todle je shit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 ale vzdyt i ten Wrana se k tomu nejak divne stavi...je to jeho kseft,penize a je mu jedno ze se nic nedeje.... Pojistovnu uz bych vymenil tak jako servis. Take bych tam obcas zasel kouknout a optat se. Na tu pojistovnu bych volal a ptal jak se veci maji.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 S-talker: taky přeju vše nej k narozeninám :) Dekuji vsem jeste jednou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak tak Jero mě by z toho mrd.. a jim bych dal do držky hajzlům.A nebo bych požádal a zařizování nehodovou asistenci .Třeba RPS a věřím že by to už bylo uzavřeno protože jim jde taky o peníze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Taky preji oslavenci vse nej a hlavne zdravicko...ostatni veci uz jsou v dnesni dobe podruzne :) Jero : Jak to delas ze mas stesti na takove kusy, ja se furt na nejake trepu a nic....maximalne nejake hondy .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ahoj Verush, nevidím žádný link v sekci vaše FI ??? :) Už jsem to napravila :) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=3432 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.