Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Vrány už odletěly takže až v zimě možná :palec:

Si děláš srandu ,že s tím autem jeste nic nedelali ? jako sorry ,ale nezda se ti to divne ? ja uz bych to mel spravene 4x :D ,proc je nechavas at jim to trva tak dlouho ? dyt to auto uz ani neexistuje ne ?...

Tak dlouho ,dyt to nejde

Odkaz ke komentáři
Si děláš srandu ,že s tím autem jeste nic nedelali ? jako sorry ,ale nezda se ti to divne ? ja uz bych to mel spravene 4x :D ,proc je nechavas at jim to trva tak dlouho ? dyt to auto uz ani neexistuje ne ?...

Tak dlouho ,dyt to nejde

Je to extrémně divné a už mě to přestalo bavit před měsícem. Nedávno jsem tam opět volal a dostal jsem další číslo zakázky aby se to snad pohnulo :D

Přinutil jsem telefonní operátorku aby tam poslal znovu likvidátora a sepsal znovu Škody jako žádala paní z Prahy. (říkala že jej tam pošle, bohužel měsíc pryč a stále tam nebyl)

Tedy 2.3.2010 byla zadán mnou donuceny požadavek na prohlídku, p.Marek Vrána s číslem zakázky volal likvidátorovi, ale bohužel, dodnes zase nepřišel k autu :palec:

Odkaz ke komentáři
Je to extrémně divné a už mě to přestalo bavit před měsícem. Nedávno jsem tam opět volal a dostal jsem další číslo zakázky aby se to snad pohnulo :D

Přinutil jsem telefonní operátorku aby tam poslal znovu likvidátora a sepsal znovu Škody jako žádala paní z Prahy. (říkala že jej tam pošle, bohužel měsíc pryč a stále tam nebyl)

Tedy 2.3.2010 byla zadán mnou donuceny požadavek na prohlídku, p.Marek Vrána s číslem zakázky volal likvidátorovi, ale bohužel, dodnes zase nepřišel k autu :palec:

Todle už by mě stálo nervy . Nechal bych to opravit a faktůru za servis at si už řeší pojištovna ... Co kdybys to auto nutně potřeboval ? třeba v zaměstnání ? čekal bys pul roku a jezdil po kšeftech MHDéčkem nebo nechal kšefty zdrhnout ? ...

Todle je shit .

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...