Verush Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 BB - Blaue Bublinka je moje první auto. Přestože jsem se doposud pohybovala spíše ve světě Octavek, Fabii I 1.9 TDI už jsme jednu dobu doma taky měli a tak jsem nebyla nijak překvapená když jsem do Bubly poprvé sedla. Přivezla jsem si ji 6.3.2010 z Hané od Mr. Garretta a doma má tahle 74kW slečna většího a "trošku" silnějšího brášku (Molík - 1.9 TDI - 214 PS). Narodila se v roce 2003, má najeto 213 tis. km a výbavou spadá do kategorie Comfort. Navíc má chormované kroužky kolem budíčků, červené ručičky, koženou řadičku a ručku, maxidot s tempomatem. Oproti klasickým Fabiím je lehce níž (pružiny Eibach). Co se týče nějakých lehčích úprav a tunningu, určitě jsou v plánu, ale nejdříve je potřeba udělat klasické výměny oleje, filtrů, brzdovky a rozvodů a pak se uvidí :) A na závěr pár foteček Bublinky: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tak bratricek ti preje hodne stastnych kilometru :) P.S Chce to nejake kone :)at stacis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jen se neboj ona s tím Verush něco určitě udělá ;) vždyť má doma Blazna a mezi Blázny se pohybuje samo že do aut :) :) :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 zachovalá fábča, tak at ti moc a moc dělá radost, málo poruch a hodně vysmátých úsměvu zavolantem svého prvního vozu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Jeste jednou gratuluju k Bublince, at Ti dela jenom radost,at Vas spolu foti jen Jero a ne PČR! Je fajn ze Tom chce aby jste spolu travili vic volneho casu...v garazi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Taky gratuluji k novému vozu :) a aspoň nebudu na srazících sám s Fabkou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ahoj Verush tak gratulace k pěknému autíčku ať tě posluchá a hodně šťastných kilometrů. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Verush: Gratuluji k novemu auticku :) Garreta znam, takze tohle je urcite dobra koupe a tip top stav. neboj na srazech nebudes jedina Fabca, kdyby se tuto sobotu neslavilo, tak jsem mezi prvnimi a hazim o 106 :) Modra je proste Best of the best 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Pěkný to máš, móóóc pěkný :) Stihla jsi toho za pár dní hodně, např. jsi jí dala jméno a navíc má vlastní téma, to já neudělal za 3,5 roku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ať ti dělá jen radost a žádné starosti. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Vítáme Bublinku :) At slouží conejdéle a conejlépe ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 jedine co se mi nelibi je to zelene podsviceni....takova modra komplet i vcetne maxiku by tomu prospela :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Děkuji všem za přivítání Bublinky. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 jedine co se mi nelibi je to zelene podsviceni....takova modra komplet i vcetne maxiku by tomu prospela :) :) Haha, sem čekala kdy se ozveš časem na to taky dojde, ale postupně... postupně.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 To bych ani nebyl ja :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 VERUSH BUBLINA JE MOC PĚKNÁ :) TAK AŤ TI DĚLÁ RADOST A NEZLOBÍ A TO MODRÉ PODSVÍCENÍ BY FAKT BYLO PARÁDNÍ :) ŽE JO MARKU :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
s-talker Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 A TO MODRÉ PODSVÍCENÍ BY FAKT BYLO PARÁDNÍ :) ŽE JO MARKU :smich: to si pis Ted tu mam limitovanou edici 250ks specialnich modrych ledek, tak zvazuju ze se muj podsvit trosku zmeni :) Promin za OT. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Tak přeju taky hodně šťastných kilometrů a ať Ti Bublinka dělá jen radost žádné starosti.! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Pěkný dárek k narozeninám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Pěkný dárek k narozeninám :D Jojo moc pěkný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 12, 2010 Sdílet Odesláno Březen 12, 2010 Tak co Verush co nového? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Vymenen olej Castrol TXT 50501 Vymena palivoveho, olejoveho, vzduchoveho a kabinoveho filtru Vymena rozvodu (remen,napinak,kladky) Vymenena jedna kladka na altiku Vymenen Klinovy remen Vymenena brzdova kapalina Vymeneno zadni ulozeni ramen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Ty vogo,toz to velky servis. at přede a klape jako spravne auto a dela jen radost z jizdy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 15, 2010 Sdílet Odesláno Březen 15, 2010 No je vidět že to Verush vzala pěkně od podlahy , ještě že má tak zdatného mechanika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tak tak, údržba se nesmí podcenit. Pak to fachá tak jak má! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 17, 2010 Sdílet Odesláno Březen 17, 2010 Tak dneska se dodelalo zabezpeceni auta. Jinak ty FSIII brzdy vepredu to je katastrofa, trosku sem to prohnal a probrzdil na dalnici a uz se zvlnily kotouce :(ach jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Jak se má moje Bublinka? už mi chybí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Má se takto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Březen 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Má se takto ;) Je bobek muj modrý, to je dobře že si hoví v zahradě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Je bobek muj modrý, to je dobře že si hoví v zahradě Po té nakládačce co ji dal Hoblík je ráda že stojí! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.