Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Bylo by fajn být někde na sraze všeci za jedno :palec: ve stejném stylu :palec:

Stejné logo , různe barvy :palec: Nejvíc by se mi líbilo kdyby každý měl na svém trygu logo se svým vozítkem :facka:

Caute bando, na foto srazu udelame stejne fotky vsem karam a kazdy stamgast muze mit svoje logo...

Ja ted neudelam bohuzel vubec nic. NTB je stale jeste v oprave ;)

Odkaz ke komentáři

Jeee nez jsem vas docetl tak uz se to pekne rozjelo. Ja mluvil o logu do podpisu a na net vubec. Tricko by bylo fajn s limeckem, ve predu vysivane logo +jmeno a vzadu mozna jen text HavExu... samozrejmne tricka dle barvy vozu

Jendo cenovou relaci nevim, aby tricko bylo z dobreho materialu a nasivky nebyly blechy...rekl bych 400,- a vys...

Odkaz ke komentáři
Jeee nez jsem vas docetl tak uz se to pekne rozjelo. Ja mluvil o logu do podpisu a na net vubec. Tricko by bylo fajn s limeckem, ve predu vysivane logo +jmeno a vzadu mozna jen text HavExu... samozrejmne tricka dle barvy vozu

Jendo cenovou relaci nevim, aby tricko bylo z dobreho materialu a nasivky nebyly blechy...rekl bych 400,- a vys...

Tak nějak jsem uvažoval i já, ale pokud nemám předlohu cenu taky nevím. Pro mě dělal tričko ujcovi na "50" autobusáka, tak jsem mu dal předlohu jak jsem to chtěl vpředu velký autobus s nápisem a vzadu velkou "50" a vzal si 150 Kč. Tričko modré mako. Cena se odvíjí dle počtu stehů.

Upraveno uživatelem jenda27
Odkaz ke komentáři
Cau Lanci,ted se to odviji od prichodu jara. Vsichni jsou uz tak nateseni na to az predvedou co celou zimu kutili na autech,ze vsechny dalsi akce jsou outdoorove :palec:

Ale znas je...zitra je napadne "cafe" a ve ctrtek je sraz 25aut na benzince... :palec::facka:

Jasně

Je to nepředvídatelné, ale já měl na mysli něco většího třeba v květnu, že by mohl být nějaký MS sraz pod záštitou HavExu :palec:

Odkaz ke komentáři

Dneska mi zjišťoval kamarád ve škodovce vypínač na světla s xenonovými světly - málem vy vypadl jazyk z huby. Stojí ze slevou 25OO,- nemáte nějaké jiné řešení??? Pro vtipálky chci zanechat origo elektro instalaci :D - tak že kable stříhat nebudu a spojovat je pod volantem taky ne. :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...