Hoblik Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Jojo kazde rano vyhlizim ze to pres noc roztaje a ono prikyda dalsi bordel sem zvedav jestli vubec tech 15 stupnu bude, jelikoz zatim je minus 2 :)coz je dost drsne.... Asi pujdu umyt auto poradne v garazi a zacit vymyslet design pro motorovy prostor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 to chce slivovičku Tu si dám večer ;) ještě pojedu za rodinkou do špitálu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 kurnik šopa mě to počasí sere, mám domluvené kluky na toho mého veterána a všici jsou závislí na počasí, nikdo nemá vyhřívanou garáž ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tu si dám večer :D ještě pojedu za rodinkou do špitálu :P ještě si užívej ticha a klidu, já se nevyspal asi půl roku, bo jak synkovi začali růst zuby tak o tom věděl celý panelák ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 kurnik šopa mě to počasí sere, mám domluvené kluky na toho mého veterána a všici jsou závislí na počasí, nikdo nemá vyhřívanou garáž ;) Co jdes kutit v garazi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Jojo kazde rano vyhlizim ze to pres noc roztaje a ono prikyda dalsi bordel :( sem zvedav jestli vubec tech 15 stupnu bude, jelikoz zatim je minus 2 :)coz je dost drsne.... Asi pujdu umyt auto poradne v garazi a zacit vymyslet design pro motorovy prostor :D No já doufám,že už ta předpověd klapne, protože už bych taky rád poumýval ,povysával a pořádně to auto vyvoněl ,už mě to nebaví jezdit v takém hnoji Kola už tež měly být hotové ,sice by mi byly ted k nicemu,ale furt nic kua , typek obsazeny :D beztak mi je prodal hověz jeden . Máš už nějaký koncept v hlavě co bude pod kapotou ? :P Mi tam momentálně přibude ,rozpěrná tyč ,filtrák už tam je no a zatím jen pár nerezových hadiček : ) Prdnu koláče a pojedu se mrknout do tinnteku za kolik mi udělaj folijky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 ještě si užívej ticha a klidu, já se nevyspal asi půl roku, bo jak synkovi začali růst zuby tak o tom věděl celý panelák :D :P Dškuji ti za tyto optimistická slova ;) :( ;) Uvidíme jak to zvládnem :D ,ale viš jak se říká , nebude to napořád , však on mi to jednou vrátí (třeba v podobě nějaké supr hondy :D ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 No já doufám,že už ta předpověd klapne, protože už bych taky rád poumýval ,povysával a pořádně to auto vyvoněl ,už mě to nebaví jezdit v takém hnoji Kola už tež měly být hotové ,sice by mi byly ted k nicemu,ale furt nic kua , typek obsazeny :D beztak mi je prodal hověz jeden . Máš už nějaký koncept v hlavě co bude pod kapotou ? :D Mi tam momentálně přibude ,rozpěrná tyč ,filtrák už tam je no a zatím jen pár nerezových hadiček : ) Prdnu koláče a pojedu se mrknout do tinnteku za kolik mi udělaj folijky ;) Jojo koncept uz mam ted jenom uvest do reality a sehnat obezivo a sikovneho cloveka co to zvladne :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 kurnik šopa mě to počasí sere, mám domluvené kluky na toho mého veterána a všici jsou závislí na počasí, nikdo nemá vyhřívanou garáž ;) Nejlepší jsou dvě hrubé mikiny , bunda, rukavičky ,kulich a malý přímotop na elektryku :P Takhle dělám přes zimu já a jde to. po chvilce stejně všecko odložím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Co jdes kutit v garazi ? ;) potřebuju nechat vyměnit silentbloky na stabilizátorech a pod motorem mi řekli, že už natrhnuté, stříknout cely zadní nárazník bo nějaky debil mě kapku trefil na parkovišti a prasknul mi lak na straně, celkově je to nějak špatně stříknuté, budou mi dávat autofólie, chci stříknout bubny a třmeny po sezóně, už to chytlo lišku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Jojo koncept uz mam ted jenom uvest do reality a sehnat obezivo a sikovneho cloveka co to zvladne ;) Bude to nějaký čupr lakování ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Dobré ránko. Woody a Verush! Všechno nejlepší k narozením a mnoho šťastným kilometrů bez nehod, a závad Vám přeji! ;) Hlavně zdravíčko!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Dškuji ti za tyto optimistická slova ;) :D :( Uvidíme jak to zvládnem :P ,ale viš jak se říká , nebude to napořád , však on mi to jednou vrátí (třeba v podobě nějaké supr hondy ;) ) jjo, ale zvládneš to jako všichni, já měl prvního klidného a ten druhý je divoch, prý byl robený vartkimi jajami :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 jjo, ale zvládneš to jako všichni, já měl prvního klidného a ten druhý je divoch, prý byl robený vartkimi jajami :P ;) vartkimi jajami :D to je dobre :D Mám tady jedno řešení pro Janka jenž tak hrozně touží po Felis 4x4 , - Představeno na modelu Honda civic 4.g :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jenda27 Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 ;) vartkimi jajami :D to je dobre :D Mám tady jedno řešení pro Janka jenž tak hrozně touží po Felis 4x4 , - Představeno na modelu Honda civic 4.g :D :P :D :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 přeji všem dobré ráno ;) a našim oslavencům hodně lásky, zdraví a štěstí ale hlavně to štěstí (protože jak říká Janek:"Na Titaniku byli taky všichni zdraví a jak dopadli") a taky hromadu kilometrů bez nehody a ať vám vaši miláčci dělají jen samé radosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tak to jsem dnes asi poslední co vám bude gratulovat ,ale nevadí je to od srdce ;) .Verush a Woody vám oběma k dnešním narozkám jej a jen to nej a ať se vám v životě podaří vše na co sáhnete. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tak blinkry už mam doma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 já čekám dnes na nové pneu a né a né se DHL ozvat kdy mě to dovezou, za to DHL z Warszawy už volalo, že mám šneka v Bialko Bialej a že snad i dnes doručí, tak pro to snad i radostí zajedu ;) jinak čest všem, práci zdar a rukám klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Tak volal jsem Markovi, autíčko bude zítra odpoledne hotové "právě se mi lakuje" takže jak chci tak si mam pro něj zítra odpoledne přijít nebo ve čtvrtek.. Budu platit pouze 10tisíc a více řešit nemám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 kdo je Marek ?nejaky gut lakýra? a neměla to platit pojištovna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 kdo je Marek ?nejaky gut lakýra? a neměla to platit pojištovna? Marek je majitel servisu. Platí to pojišťovna, akorát platím spoluúčast ;) Předek tam je nový za nějakých cca 54tisíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Dobré dopoledne, Woody a Verush! Všechno nejlepší k narozkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 vkolik,že se mám dostavit do toho chalengeru ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 vkolik,že se mám dostavit do toho chalengeru ? od 16hod! Budu tam o něco dřív, tak dojeď ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 RP: jo jasan spoluučast, jsem opoměl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Vsem oslavencum vse nej. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 Čau Tome a Péťo:) Co vy tady takhle po ránu ? ;) hoj mám odpolední venku hnus tak si říkám skočím do hospody a popřeju našim milým oslavencům. Ares.RS taky vše nej. Můj malý junior taky slavil včera 10 narozeniny. Jinak chalenger mně nevyjde páč mám odpolední 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petinka250 Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 k te veceri, no bohuzel mi to asi nevyjde ;) patky mivame navstevu rodiny ve vendryni a prijezd tak kolem te sedme az osme vecerni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 k te veceri, no bohuzel mi to asi nevyjde :D patky mivame navstevu rodiny ve vendryni a prijezd tak kolem te sedme az osme vecerni :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.