Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Já bych dal, na služebáku mám předek 75% propustnost zbytek 20% je to fakt decent. Se můžeš kouknout v reálu na fotce to tak nevypadá.

jj Radime, představu vím co tam dát, ale nevím furt jestli jo nebo nééé :blink:

jinak ano v PL jsou na folie háklivý, každá hlídka má měřič propustnosti údajně....ale jelikož je to velice lehce podplatitelná banda, tak zas až tak to nejni nejhorší

Odkaz ke komentáři
jj Radime, představu vím co tam dát, ale nevím furt jestli jo nebo nééé :blink:

jinak ano v PL jsou na folie háklivý, každá hlídka má měřič propustnosti údajně....ale jelikož je to velice lehce podplatitelná banda, tak zas až tak to nejni nejhorší

doufám, že ty měřiče nekoupí našim orgánům!!

Odkaz ke komentáři

Zdravím vás, tak dneska mi fakt začal den superně! Příjdu k autu, a bylo nabourané ze předu (nějaký dement jak vyjížděl, tak se mi opřel zadní části vozu a sjel cely nárazník :blink: Prasklý blinkr a lišta podřená :palec:

Byl jsem u Marka, tak mi tam rozleštili a zaleštili nárazník až na pár škrábanců to nejde moc vidět ;) Každopádně blinkr jsem si musel nechat objednat.

Nechápu lidi co někomu nabourají auto a odjedou (aniž by dali posraný lísteček za stěrač) Každopádně vím o koho jde a až ho potkám (pána) bude mít co semnou dělat. Dnes jsem ohlídl jeho Felicii a má vzadu lištu čerstvě sedřenou (odpovídá výšce mého vozu a podření)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...