RiderPaul Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Je někdo ochotný mi do 2tisíc vyleštit, zaleštit můj lak na OI? na ŠkodaHome to nabízí jeden maník za 800kč (celé auto) s leštěnou 3M! Bohužel je hodně z ruky. Cenu leštění bych si představoval do 2tisíc :) Já osobně nemám možnost, ani prostor :D Chci to prvně zkusit oživit, než abych investoval do celolaku. Poté bych řešil další nedostatky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Kube.....no "legálně" jsem je tam přišrouboval :D :( samo,že v pepírech nejsou....ale vejde to v klidu 235/35 r19 nikde nic nedře a podvozek celkem funguje......ještě třeba udělat geomku,protože se to trošku chvěje nad 160 a zadek plave ale donutil jsem dnes v nájezdu na dálnici pískat gumy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Hoši potřeboval bych poradit se svorkovnicí, nevíte náhodou jako číslo by to mělo být na toto ? Hledal jsem v etce ale marně. Číslo toho denního svícení je 5J0941067 a potřebuji číslo svorkovnice ať vím co objednat :) No bez zaruky 1J0973723 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 No bez zaruky 1J0973723 To jsem taky našel, ale když jsem googlil, tak mi vyjelo svorkovnice na snímač otáček. Ve středu zajedu do škodofky, tak uvidíme :D ale díkec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 (upraveno) ono je to mozna univerzalni vis...... ted jsem jeste jednou koukal a bude to ona.....ona je u toho svetla normalne nakreslena. Upraveno Květen 1, 2010 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 ono je to mozna univerzalni vis......Tak napis kdo ma ty svetla at ti napise cislo ze svorkovnice. Ono to je z FII RS a to asi ještě nikdo nemá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 ale je to ona..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Jo měla by to být, uvidíme co za ni budou chtít, na netu je za kilčo. Jinač dobrou, idu se připravovat na zítřejší denní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Cau Janku. Copak provadis? Ani se neptej, zvladli jsme zkontrolovat predni brzdy na Izzi, umyt motor arvou, natankovat a dolit olej, pak sloupat dalsi tuzzing prouzek a vymenit mamce v kuchyni baretii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Dobrou noc Woody. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Hello boys, tak dnes provedena výměna filtrů, oleje a nastavení pevného servisního intervalu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 ty jo,vsecko sam ? Ubyva ti olej nebo vydrzi do vymeny ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Izzi bude potrebovat vymenit kotouce, ja bych rad vrtane zimmermany, ale Petka o tom nechce ani slyset, ze se ji vrtane nelibi... Reknete ji i vy sve nazory a pomozte k rozhodnuti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Tak je to jeji volba na jeji karku,tak at si rozhodne co tam chce ona a co se ji libi ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Tak je to jeji volba na jeji karku,tak at si rozhodne co tam chce ona a co se ji libi ;-) Marosi vubec mi nepomahas!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Tak je to jeji volba na jeji karku,tak at si rozhodne co tam chce ona a co se ji libi ;-) Marosi ale Izzy je hlavne i Jankova i kdyz se Petule o ni moc dobre stara a myslim si,ze u brz o vzhled tak moc nejde a zvlast u te 1.9D je ten predek hodne tezky a zadek jsou jen bubny...... Takze ja bych volil vrtane Zimmermany. Marosi vubec mi nepomahas!!! :) Janku najezdili jsme s Izzy hromadu km kdysi davno a oba vime jak dulezita je bezpecnost pro nase holky. Podle me za ty penize je jedina a nejlepsi volba vrtany Zimmerman. Ja je budu davat na Lilo pristi mesic a myslim si,ze s nima Petka bude jen delat paradu jak pri brzdeni tak vzhledove!!!!!! Muj nazor vrtane Zimmerman!!!!!!! :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Marosi vubec mi nepomahas!!! :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Marosi ale Izzy je hlavne i Jankova i kdyz se Petule o ni moc dobre stara a myslim si,ze u brz o vzhled tak moc nejde a zvlast u te 1.9D je ten predek hodne tezky a zadek jsou jen bubny...... Takze ja bych volil vrtane Zimmermany. Janku najezdili jsme s Izzy hromadu km kdysi davno a oba vime jak dulezita je bezpecnost pro nase holky. Podle me za ty penize je jedina a nejlepsi volba vrtany Zimmerman. Ja je budu davat na Lilo pristi mesic a myslim si,ze s nima Petka bude jen delat paradu jak pri brzdeni tak vzhledove!!!!!! Muj nazor vrtane Zimmerman!!!!!!! :) :D Tak co resite...pokud jde o vase holky a bezpecnost.Sup tam s nima. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 TO Maros: Tak ja jsem se Andy ani moc neptal, potrebuju je vymenit a ona souhlasila, tudiz vyber byl na me. U Janka je to trochu slozitejsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 ma to synek tezke :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 ma to synek tezke :lool: :) :D :( Tak ja to taky nemam vzdycky s Andy jednoduche protoze Lilo mame spolecne :D Treba kola jsme vybirali 2 mesice ale co se tyce technickych veci jako jsou brzdy atd. mi nechava volnou ruku protoze tomu moc nerozumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 jj, to je dobry pristup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 jj, to je dobry pristup Treba za to nove kormidlo od Janka jsem trosku dostal vypeskovano, ze pry je to zbytecnost a nevidi v tom rozdil :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 ale nejaky snad jo.... jen to tak rika :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Hezky vecer Rubi a Carlosi :) i Radime :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 ty jo,vsecko sam ? Ubyva ti olej nebo vydrzi do vymeny ? Maro vždyť to je brnkačka. Olej drží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 brej večír :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Maro vždyť to je brnkačka. Olej drží. ja vim :) Ja ted dal trosku jinou viskozitu,tak jsem zvedavy zda budu dolevat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 brej večír :) hoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.