Hoblik Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 dobrá cenofka,kožku nechci ale takový dynamic paket bych bral !! Kozka je super, muzes se s prominutim v aute poblit, pak jen vemes hadr a je to zase krasne ciste :)ale ja bych sel radsi do bile barvy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Zas ber Tome, že mám malé děcka...jinak souhlas Zpracovávám manželku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 at to nepropasnes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Zas ber Tome, že mám malé děcka...jinak souhlas Zpracovávám manželku Zpracovávat manželku můžeš v noci teď to hlavně zabukuj !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 dobrá cenofka,kožku nechci ale takový dynamic paket bych bral !! Ty bys pral i před-kožku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 něco pro Woodyho !! http://www.aukro.cz/item1016714111_komplet..._sportline.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Neverim ze to nema woody v merku a pod kontrolou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Jak zabukuj...jak to přebiju,tak to už budu muset koupit...plus je,že to je v Lipníku,to bych si zajel...minus,že už to má něco za ssebou a musel bych zelektrizovat zadní dveře,teď mám švihadla, to je další investice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Jak zabukuj...jak to přebiju,tak to už budu muset koupit...plus je,že to je v Lipníku,to bych si zajel...minus,že už to má něco za ssebou a musel bych zelektrizovat zadní dveře,teď mám švihadla, to je další investice... njn každá sranda něco stojí ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Manželka se bojí,že to bude vlétě pálit ...hoďte nějaké pozitiva,ať mám čím argumentovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Jak zabukuj...jak to přebiju,tak to už budu muset koupit...plus je,že to je v Lipníku,to bych si zajel...minus,že už to má něco za ssebou a musel bych zelektrizovat zadní dveře,teď mám švihadla, to je další investice... Uděláš to jako já.Díru do tapecu a klička zůstane A krásně se v nich paří zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Manželka se bojí,že to bude vlétě pálit ...hoďte nějaké pozitiva,ať mám čím argumentovat :o no....tak třeba se na tom dobře sex.....je ;) :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 něco pro Woodyho !!http://www.aukro.cz/item1016714111_komplet..._sportline.html Radime, sleduji to už od korunky, ale jak jsem psal - finance Manželka se bojí,že to bude vlétě pálit ...hoďte nějaké pozitiva,ať mám čím argumentovat Nemusí topit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Manželka se bojí,že to bude vlétě pálit ...hoďte nějaké pozitiva,ať mám čím argumentovat mas folie,ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Myslíte,že je velký problém,že je to na toho liftbacka ? ...ty zadní výplně vypadají trošku jinak...nerad bych tam potom něco řezal jako prasák Manželka je napůl zlomena,můžu to koupit,ale bude muset počkat kontrola motoru u Funa ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 zdar bando jedna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 zadní tapece jsou u kombi kratší ty horní špice, bude je uřezat, nebo nechat tak a zadní tepecy nepřehazovat, nechat si své puvodní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 a za ty love není co řešit jako 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pitrys76 Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Myslíte,že je velký problém,že je to na toho liftbacka ? ...ty zadní výplně vypadají trošku jinak...nerad bych tam potom něco řezal jako prasák Manželka je napůl zlomena,můžu to koupit,ale bude muset počkat kontrola motoru u Funa ... Já když jsem dával tapece z krátké FI na kombi,tak jsem musel kapku zkrátit na zadních dveřích tu lištu co je pod oknem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 ČAU ZÁVISLÁCI ČLOVĚK TADY CHVÍLI NENÍ A PAK HODINU ČTE PŘÍSPĚVKY WOODY DENNÍ SVÍCENÍ SUPER JAJIC TO SNÍŽENÍ JE LUXUSNÍ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 JAJIC TO SNÍŽENÍ JE LUXUSNÍ DÍKY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka Zubek Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Skončeno...9100,- Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
carlos Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Razty měl domácí vězení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Skončeno...9100,- Kč jako i tak super cena s loketkou tapecama... libové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Takhle nějak vypadá nasvětlený pokoj 1x 3W LED !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Razty měl domácí vězení? :angry: CARLOS CHCEŠ TO TRIČKO ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PetrS Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 pěkně to svítí a kde by to mělo být v autě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Takhle nějak vypadá nasvětlený pokoj 1x 3W LED !! silenost radime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 ty vole - bila zare 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Takhle nějak vypadá nasvětlený pokoj 1x 3W LED !! RADIM TO SVÍTÍ JAKO SUPERNOVA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.