Přejít na obsah

Havířovský Express

Janek250

Doporučené příspěvky

Kurna v kazde vete slovo prace :)to neni dobre .)

Jinak co bych dal za pocasi jake ma Kubi .)z auta se mi vevnitr stava pomalu a jiste houba ;)

No nevim Tome jestli by jsi to chtel...... Byt v tom kazdy den a nemit se kam schovat......... Tohle pocasi je fakt extrem :D :P :loool:

Odkaz ke komentáři
Ty voe Tome uz ted je tady pres noc 18°C v prumeru!!!!!!! Pres leto to leze na 31° pres noc!!!!!!!

Kdyz jsme byl naposled tam u Italie, teda spise v Monacu na zavodech.Tak jsem chrapal v Motohome primo v pristavu. Bylo to velice prijemne a zadne velke teplo nebylo. Ale to je nahore, treba kluci jezdej na zavody az do Sarna to je dost dole a tam je tolik gumy na draze ze to pomalu odsekavaji. :D teplo jako prase

Odkaz ke komentáři
FUN : Prace slechti se rika :)a nese ovoce :)kdy sou zase nejake sprinty uz se mi trepou ruce, dneska mi rublo a na krizovatce ve FM sem zkusil rozjezd ala sprint draha :)lidi trosku nechapali ale proste lepsi 15 vterinovy relax neznam :P

"..........jeho život měří 1/4 míle....."

můžem ti říkat Dom Toretto? :D

Odkaz ke komentáři
"..........jeho život měří 1/4 míle....."

můžem ti říkat Dom Toretto? :D

Jooo, cerne blejle, plna lahev nitra, a jen semafor a pred nim ctvrt mile. Hoblik tam pere 1 a hobluje gumu. Leti kladu jako svina, vrazednej pohled na soupere. Motor toci jak zbesilej za mim cerno jako krava. Tech 15 sekund je jeho zivot Dom HOBLIKOPS Torrento a jeho pripravek Bosch PumpenDusen Tidlifunen 123456*

Odkaz ke komentáři
Jooo, cerne blejle, plna lahev nitra, a jen semafor a pred nim ctvrt mile. Hoblik tam pere 1 a hobluje gumu. Leti kladu jako svina, vrazednej pohled na soupere. Motor toci jak zbesilej za mim cerno jako krava. Tech 15 sekund je jeho zivot Dom HOBLIKOPS Torrento a jeho pripravek Bosch PumpenDusen Tidlifunen 123456*

;) :) :P :( :D :P :loool::lol: :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...