Guest luska Odesláno Srpen 17, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2012 Zdravim, do prace nam dorazilo nekolik zbrusu novych kratkych oct v eleganci plus na 17´ pallas, motorizace 1,6 a 2,0 tdi, vypadaji super, ale nejen me ale prijde vizuelne na obou typech naprosto nehodici se koncova trubka vyfuku (i u 2,0 pouze 1 trubka), doporucil jsem dokoupeni koncovky, nicmene leasingovka kolegackum nabidla jen variantu v odkazu nize, ktera je vsak mimo originani "tovarni" vzhled... http://www.skoda-aut...fc%3d0000000116 Napadlo nas koupit klasicke dvoukoncovky, ty dva dily privarit k sobe a navarit, ci nasroubovat na tu 1 serizlou original trubku, jenze co jsem se dival, tak ty dvoj koncovky se prodavaji pouze v prumer 45, 50 a 55 mm, kdezto na ten novy vyfuk je potreba 65mm... Nenapada nekoho co s tim? Proste a jednoduse bysme chteli mit na autech vzhled koncovky jako na lk, nebo mem rs... Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jadek.Pavel Odesláno Červen 26, 2015 Sdílet Odesláno Červen 26, 2015 Nemá s tim někdo už zkusenost? Taky bych chtěl dvojitou koncovku ;) diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bandita Odesláno Červen 26, 2015 Sdílet Odesláno Červen 26, 2015 Ja som sa akurát do toho pustil. Objednal som koncovky na YETI tie majú priemer 70mm a iba sa nasúvajú. A na druhú časť výfuku som objednal koleno s priemerom 65mm . Uvidíme ako sa mi to podarí dať do kopy :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bandita Odesláno Červen 29, 2015 Sdílet Odesláno Červen 29, 2015 Tak a hotové. Podarilo sa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Nejake foto ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 vcera cez mobil mi to nejake foto aj ukazalo... Inak len poznamocka, tie koncovky su dost (prilis) zapustene, mal si ich viac von vysunut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bandita Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Je tam priestor tie koncovky posúvať cca 2cm nakoľko to nie je privarené. Pozriem sa na to. Ale mne sa práve že moc nepáčia keď trčia. Je to vec vkusu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červen 30, 2015 Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Tiez nie som za velmi trciace, ale tak decentne. Ak mas DPF tak je to vlastne aj jedno, inak by sa ti spinil viac zadok od sadzi keby si ich nevysunul trochu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 1, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2015 Mne to fotku praveze neukazalo az dnes dik za foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.