borlan Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Viděl jsem nabídku odkládací poličky pod roletu na O2. Nevím jak se montuje, jestli se tam nějak zacvakává, nebo šroubuje, nebo jen leží (na podbězích?)... Nad něčím podobným už déle uvažuju, ale nedospěl jsem zatím ke konkrétní představě jak to spáchat. Teď jsem viděl tu nabídku tak se ptám - existuje něco oficiálně pro O1 event. dá se nějak použít-upravit ta pro O2? Dík předem za info a podněty... B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Ako originalne prislusenstvo OI bola "kapsa" pod zadne plato, DMA 310 001 Mas nejake foto/link/... na tu policku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 (upraveno) Mám jen takový nejasný obrázek z inzerce. Ani nemí jistota jestli to je origo příslušenství, nebo nějaké samodomo. Proto se zkouším tady ptát. Kapsa pod plato není to co hledám, potřebuju pod roletu. Pokud teda dobře chápu, že kapsa je přidělaná zdola na plato. Kdyby byla samostatně, tak by možná s roletou mohla být taky...? Upraveno Srpen 24, 2012 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 24, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 toto foto je OII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Srpen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2012 Ano vím - píšu v úvodním příspěvku. Zajímá mne jak se do O2 montuje a jestli někdo nezkoušel naroubovat do O1... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.