ketys Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Zdravím, koupil jsem si starší O1 RS koncovku výfuku a potřeboval bych ji nějak vyleštit. Nemám s tím zkušenosti co a jak se dělá a na internetu toho taky moc nebylo, tak se ptám. Z vrchní strany vypadá dost dobře, ale spodek a boky jsou takové zašlé, s černými mapami od výfukových splodin. Čím a jak bych to měl rozleštit? :-) Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Hledej už se to tu řešilo kup si lestici pastu na kov tomu odpovídající kotoučky a hodně trpělivosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Hledej už se to tu řešilo kup si lestici pastu na kov tomu odpovídající kotoučky a hodně trpělivosti Právě už jsem to tu hledal, přes hledání i přes google site:, ale žádná sláva a nic kloudného jsem tu o tom nenašel, tak jsem založil vlákno :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 Co zkusit toto: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 27, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2012 ja cistil vnitrky kol (zazloutle od brzd), lestil chladice na pc, chromove kravinky apod pastou silichrom, stoji par kacek v drogerce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Jenže silichrom je dost hrubej existují přímo pasty na kov ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 kdyz neni na kov, tak na co to je? ja mel za to ze na cisteni a lesteni kovu (chrom,nerez apod) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blejdik Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Ahoj,já koncovku výfuku leštil normálně cementem :D Vezmeš mokrý hadr,dáš na něj trochu cementu a jde to krásně vyleštit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 28, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 a kdo tu mluví o tom že silichrom není na kov jen říkám že je moc hrubej a stejně ti to do poradnyho lesku nevylestí toe vše 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2012 Prvně se hlavně potřebuju zbavit těch černých zašlých map :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 29, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2012 :palec:Na vylestenie vyfuku pouzi pastu na to urcenu. LINK: http://www.tuning-in.sk/meguiars-lestenka-na-kovy-nxt-generation-all-metal-polysh-148-g.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.