Přejít na obsah

4x4 bohužel "BaBitchka"

Doporučené příspěvky

To mi povidej, sel jsem spat v pul 1 rano a na ulici nic.... probudil se ve 4 rano a vsude 15cm snehu a pak delej den to padalo jak blazen, ted jsem na ceste do Ostravy ( vlakem ) a zatim jsem projel Prahu a tady nic moc.. uvidime jak to vude na vychode :) Rano jsem se pokusil vyjet autem z garaze a zjistil jsem ze pred sebou hrnu kopici snehu, tak jsem okamzite zaparkoval auto zpatky do garaze a utíkal na bus :D

Odkaz ke komentáři

Mírně sněžilo :D

Nám s všehrabem to přeci nevadí

To mi povidej, sel jsem spat v pul 1 rano a na ulici nic.... probudil se ve 4 rano a vsude 15cm snehu a pak delej den to padalo jak blazen, ted jsem na ceste do Ostravy ( vlakem ) a zatim jsem projel Prahu a tady nic moc.. uvidime jak to vude na vychode :) Rano jsem se pokusil vyjet autem z garaze a zjistil jsem ze pred sebou hrnu kopici snehu, tak jsem okamzite zaparkoval auto zpatky do garaze a utíkal na bus :D

Srabe. :P :lol:

Odkaz ke komentáři

To si fotil dneska?

Já byl dneska služebně firemním mrazákek (čti citroen berlingo u kterýho nejde topení) do písku a jen sra.čka ne silnici. Litoval jsem že jsem neujel než dorazil šéf. Jel bych svým a nejel bych to dvě hodiny.:wallbash:

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...