Vladan Odesláno Září 25, 2009 Sdílet Odesláno Září 25, 2009 Zajima me jestli se muze dat xenon do mlhovek? A aby to bylo jak kratke svetlo (ne mlhovka!!!!)..............protoze by to krasne vypadalo ;) ..jak origo xenony.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 zeptej se člena jmenem mikl, ten má xenonový světla na octávce a ještě do nich nacpal dvě hid sady, jednu na mlhovky a jednu na dálkový světla ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sokol Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Já je tam mám a jde to velice dobře.Ještě jsem dal do světel Bi-Xenon projektor SET s bílýmy kroužky Angel Eyes.Takže v kombinaci Mlhovky s kroužky,pecka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 a mas nejaky fotky z prestavby? nebo alespon fotku lampy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2009 Já je tam mám a jde to velice dobře.Ještě jsem dal do světel Bi-Xenon projektor SET s bílýmy kroužky Angel Eyes.Takže v kombinaci Mlhovky s kroužky,pecka. RESPECT Jak jsi otevrel svetla aby tam dal "angel eyes" Edit: jak to sviti prez noc?????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Září 27, 2009 Sdílet Odesláno Září 27, 2009 Jak píše Seth,do orig xenonů jsem místo žárovek na dálkové a mlhové dal výbojkové sady H1 a H3.Instalace výbojek i měničů jednoduchá,na světlometu i v mot.prostoru moře místa na kabeláž i měniče. Svítí to naprosto skvěle a už s odstupem času znám odpověď na jednu neznámou při montáži a to,jak se budou tvářit H jedničky v dálce na časté startován. Potěšující zjištění je,že ten asi rok mám stále první a není vidět nějaké výrazné opotřebení. S Ae je to komplikovanější,chce to trochu odvahy,protože je třeba světlomety otevřít násilím,já je rozřezával.Jdou však dobře slepit a opět bez problému,žádná vlhkost vevnitř,spoj drží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sokol Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 a mas nejaky fotky z prestavby? nebo alespon fotku lampy? Něco málo tady: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sokol Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 RESPECT Jak jsi otevrel svetla aby tam dal "angel eyes" Edit: jak to sviti prez noc?????? No byly v horkovzdušný troubě na 110°a cca 10.Minut. Jinak v noci je to o trochu horší než klasický xenony co jsme tam mněl(přestavbová sada). Tady jedna fotka sice nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 29, 2009 Sdílet Odesláno Září 29, 2009 Něco málo tady: a ta vybojka se jenom vymeni za H4? nebo se musi ta parabola nejak upravovat? a jak moc ty svetla jdou seridit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sokol Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 a ta vybojka se jenom vymeni za H4? nebo se musi ta parabola nejak upravovat?a jak moc ty svetla jdou seridit? No je to celá čočka,která se valstně našroubuje místo té H4 a je na pevno na parabole. Daj se seřídit stejně jako s žárovkama,takže v poho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 tak to az nasetrim zase nejaky ty penizky tak do toho mozna pujdu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Já je tam mám a jde to velice dobře.Ještě jsem dal do světel Bi-Xenon projektor SET s bílýmy kroužky Angel Eyes.Takže v kombinaci Mlhovky s kroužky,pecka. ČAU SOKOL JSOU TO TY PROJEKTORY CO JSI TAM DAL ? http://www.e-xenony.cz/bi-xenon-projektor-...i-h4-slim-trafa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pirate tdi Odesláno Říjen 21, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2009 v hmlovkach mam aj ja kludne do toho chod je sice kratsie svetlo o nieco ale je to lepsie ako ziarovka. Tie cocky sa aj mne velmi pacia ale co na to policajti kedze uz za xenony v h4 uz som raz prisiel o papiere ta cocka ma laka ale zas opletacky z panmi sa mi moc nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sokol Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 ČAU SOKOL :( JSOU TO TY PROJEKTORY CO JSI TAM DAL ?http://www.e-xenony.cz/bi-xenon-projektor-...i-h4-slim-trafa jj to jsou přesně tyhle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavek.1 Odesláno Říjen 22, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2009 "Sokol" a to jak to máš udělané, je schválené pro provoz na pozem. komun.,,,? Dali ti na to nějaký doklad že to můžeš mít...? Dík Pavek.1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 "Sokol" a to jak to máš udělané, je schválené pro provoz na pozem. komun.,,,? Dali ti na to nějaký doklad že to můžeš mít...?Dík Pavek.1 no to asi těžko né ? jinak mám xeny v mlhovkách a normálně na ně jezdím už přes 3roky a v pohodě ,ale hodí se to na dení svícení večer to prt svítí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Ja to mam v mlhovkach dobre 2 roky, pouzivam to prevazne na denni sviceni, vypada to mnohem lip nez halogeny a je to lip videt. Vecer to pouzivam taky, ale v podstate jen po meste, protoze mimo mesto jaxi bez dalsich uprav nerozsvitim dalkovy, kdyz svitim mlhovkama, ze ano ;) Leda "houkacku" na kratsi dobu. Upravil jsem navic stinitka tak, aby to neoslnovalo, ale zaroven to svitilo dal nez mlhovka. Ale mam asi jinou sadu, nez tam dava vetsina lidi, trosku upravenou z Nissanu 370Z :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Mikl: Ta fotka od toho kostela je naprosto boží ;) Sokol: To je hustota a hlavně to vypadá jako origo takže poliši si toho nevšimnou. Tady jsem našel kde se to prodává: http://www.e-xenony.cz/bi-xenon-projektor-...i-h4-slim-trafa Akorát je teda naprd, že se musí sundat sklo. Protože to dělat pokaždé na stk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 a kdyby se to dalo ne predface lampy, ktery jsou hladky a LaK ciry sklo, tak si myslim ze by to normalni polis nepoznal. a na stk bych to tak nehrotil. jezdi hromada lidi sice s origo xenama ale bez naklonu a ostriku, tak proc by neskousli toto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 23, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2009 Ja to mam v mlhovkach dobre 2 roky, pouzivam to prevazne na denni sviceni, vypada to mnohem lip nez halogeny a je to lip videt. Vecer to pouzivam taky, ale v podstate jen po meste, protoze mimo mesto jaxi bez dalsich uprav nerozsvitim dalkovy, kdyz svitim mlhovkama, ze ano :) Leda "houkacku" na kratsi dobu. Upravil jsem navic stinitka tak, aby to neoslnovalo, ale zaroven to svitilo dal nez mlhovka. Ale mam asi jinou sadu, nez tam dava vetsina lidi, trosku upravenou z Nissanu 370Z B) tu samou mám taky se nevytahuj ;) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 25, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2009 Nevytahuju, jen jsem si vyhral s ohniskem a stinitkem, aby to svitilo i v noci vic nez na prd :) A kecam, je z 350Z, 370Z jeste nebyl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sokol Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 "Sokol" a to jak to máš udělané, je schválené pro provoz na pozem. komun.,,,? Dali ti na to nějaký doklad že to můžeš mít...?Dík Pavek.1 Jo to je jasný že to nejni schválený pro provoz u nás.Ale zatim jsem s tim neměl sebemenší problémy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest knopis Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 zdarec, tohle jsem koupil: http://www.e-xenony.cz/bi-xenon-projektor-...i-h4-slim-trafa na zkoušku zapojil, svítí parádně, ale nevim jak se dostat do světel, někdo tady psal, že v troubě na 110°C - to nešlo ani když jsem světla v troubě mel víc jak tech 10 min, nekdo mi radil že v páře je to ok.. taky nic, má někdo ještě nejakej tip, než to rozříznu? Dík za rady Tom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Srpen 19, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2010 zdarec, tohle jsem koupil: http://www.e-xenony.cz/bi-xenon-projektor-...i-h4-slim-trafa na zkoušku zapojil, svítí parádně, ale nevim jak se dostat do světel, někdo tady psal, že v troubě na 110°C - to nešlo ani když jsem světla v troubě mel víc jak tech 10 min, nekdo mi radil že v páře je to ok.. taky nic, má někdo ještě nejakej tip, než to rozříznu? Dík za rady Tom pilkuna zelezo a rizni to v rom spoji snadno to otevres a snadno pomoci silikonu to zalepis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvOkY Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 chcel by som sa spýtať ,či som dobre pochopil H1 xenon viem dať namiesto hmloviek bez úpravy ale treba ešte niečo prerábať alebo rozoberať ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Do mlhovek na OI H3.Do korpusu nebo zadního víčka světlometu se musí vyvrtat díra na kabeláž k výbojce a někam v motorovém prostoru přidělat měnič napětí.Nic složitého. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 až vám odejdou airbagovky nebo motorovky tak je pak umím spravit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvOkY Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Do mlhovek na OI H3.Do korpusu nebo zadního víčka světlometu se musí vyvrtat díra na kabeláž k výbojce a někam v motorovém prostoru přidělat měnič napětí.Nic složitého. ok....ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest knopis Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Něco málo tady: čau, mám ty stejný čočky daný stejně jak ty v parabolách, nemáš problém s třepáním? já se to furt snažim nejak vyřešit, pouhý dotahování už nepomáhá. strašně se to třepe. Nějaký uložení, pouzdro? díky za tip.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest knopis Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 Čau, mám problém..mám stejné čočky ve světlech jako Sokol a ted mě odešla jedna výbojka, ale nemůžu ji nikde sehnat. Není na ní žádný údaj, prostě nic...Poraďte prosím. PS: na e-xenony ji taky nemůžu najít. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.