otmen Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 Ahojte, mám nasledující problém a nevím jestli to mám nechat být či se tomu nějak věnovat: při brždění se mi pokaždé stane, že pokud zmačknu brzdový pedál tak na 50% vše je ok, jak ale zaberu ještě víc, cítím v noze znatelné lupnutí. Dělá to pokaždé. Neví někdo čím by to mohlo být? Jinak mám pocit, že auto by mohlo brzdit o něco líp, jsou tam zánovní kotouče a desky na obou nápravách. Na STK ale nic neříkali. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 dnes jsem spozoroval po sešlápnutí pedálu lupnutí... koukám si nikdo jiný problém nemá. :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otmen Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 mě už to nedělá byly to kompletně zaseklé zadní brzdy ;) vzal jsem majzl, odsekal promazal vodící čepy a hurá, už to nedělá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 a projevilo se to při brždění to jako za polovinou cvakne a poskočí nebo jak to nazvat... Když mám vytažen klíček a našlapu pedál tak to cvaká hned na vrchu... no zadek se mi občas přibržďuje asi lanovody... doufám, že to nebude nic velkého. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otmen Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 jj, za polovinou cvaklo, dělalo to furt stejně v jedné poloze. Při našlapání už nevím, ale je možný, že to dělalo stejně jak Tobě. Ty zadní brzdy jsou problém, ideálka je garáž.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 na zadek chystám dát 256mm chlazené z RS takže to udělám při jednom, jen mě to štve to cvaknutí vždy se jako leknu :-) díky za radu snad to bude tím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
otmen Odesláno Srpen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 no mě to spíš jakoby neslyšitelně luplo pod nohou, možná máš úplně jiný problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davcatuma Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 no nevím jak to nazvat, ale asi máme to stejné šlápnu na pedál jde dolů a někde u spodku to jako poskočí takže to cítím v noze... to bude stejné si myslím. Není to ani tak slyšet jako spíš cítit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jindřich 037 Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Zdravim, Mam problém s octavii combi 81 kw 2002 , na křižovatce jsem zabrzdil a jak jsem pustil brzdu tak mi to začalo sičet, jakoby mi utíkal tlak ale nevím co by to mohlo být. Nevím jestli se mam zaměřit na posilovač a nebo na nějaký hadičky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Skontroluj hadičku podtlaku, čo vedie zo sania do posilňovača 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.