Jordy... Odesláno Září 26, 2009 Sdílet Odesláno Září 26, 2009 zdravím jelikož jsem tu našel podobna temata ale ne toto tak se chci zeptat při jízdě mi občas začne něco dřít vrzat piskat nevim jak to nazvat jak když by byl bordel mezi kotoučem a destičkou . Už jsem kompletně očistil ze všech kotoučů nečistoty a z obvodu rez ale stejne to zacne obcas při jízdě dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Tak ono to může být aj tím když se ti mezi kotouč a destičku dostane nějakej prach či písek... ale takhle na dálku je to složitý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny_fx Odesláno Září 30, 2009 Sdílet Odesláno Září 30, 2009 Když brzdíš, změní se zvuk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Říjen 1, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 já to řeším tak že prostě vezmu pilník,zkosím náběhovou hranu a hrubým smirkem zdrsním styčnou plochu a vypláchnu to acetonem pak je klid než se to zase ojede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jordy... Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2009 Když brzdíš, změní se zvuk? zvuk při brždění to snad ani nedělá ale dělá to jen přední pravý mi přijde a hrany na kotouči jsem již skosil je to lepší o něco , ale pořád to není ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 Já myslím že octaviaman měl na mysli zkosit hrany na destičkách... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 No pokud ti to dělá při jízdě a ne při brždění, tak se občas stává, že se dostane nějakej kamínek mezi krycí plech kotoučů a kotouč a pak to pořád takhle dře a píská .... ale důvodů může být samozřejmě víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.