Přejít na obsah

Praha a Středočeský kraj

Doporučené příspěvky

Zdarec,

já bych navrhoval parkoviště u Kauflandu na Vypichu (když bude hezky tak nahoře vlevo vzadu nebo dole když bude pršet). Dále posezení v restauraci Chapadlo (www.chapadlo.com) super jídlo i pivko (Lobkovitz, Černá Hora, Velen (kvasnicové), Plzeň.

Čas nechám na na jiných, ale mám to nějak nabitý. Nemůžu 14 ani 15 ano 20.

Tejna a spol...

post-1312-1315503052_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Oba terminy jsou ok tak to domluvte at vás zase vidím!! Ted jsem na foru malo neb mi s přítelkyní odešel i počítač tak vás sleduji kde se dá a co nestihnu tak to mi zjistí Šterny(diky Láďo). Zdravím novou oktávandu :palec:

Neviděla jsem tvojí okťulku na Hostivaři? Byla jsem tam na procházce s pejskovou a šla jsem kolem pěkný klubový oktávky, na který bylo napsáno Živočich :).

Odkaz ke komentáři

JJ tak to byla moje šedivka :) až budeš mít o5 cestu kolem tak se zastav na pokec a kafčo :pivo: na formance u Jeníčka,Hostivařská 22,točím tam pivko a Šterny zde vaří(a velmi dobře). Michal

Já jsem od Chodovské tvrze, až uvidíš šedou ochcávku, černý skla a na dveřích zelenej tygr, to jsem já :).

Tak já někdy písnu a stavím se, hlavně na jídlo, ráda se dobře najím :D .

Upraveno uživatelem Morgaine
Odkaz ke komentáři

Míšáku nechval mě pořád :D to jednou poseru a budu to mít denně na talíři :)

Jinak Morgaine kolem tvrze jezdím dost často :D tak až uvidíš modrou krátkou OI se stříbrným carbonem na střeše a bude se ozývat duc duc tak to budu já :) já mám totiž rád hlasitou hudbu ;) a já se zase budu líp koukat jestli tě tam někde nepotkám :)

Odkaz ke komentáři

Míšáku nechval mě pořád :D to jednou poseru a budu to mít denně na talíři :)

Ládíku ale když on Michal má fakt pravdu že suprově vaříš. Třeba takový kuřecí v česnekovém těstíčku :wub: jen tak nikde nedostaneš a ta báječná chuť. Už se těším na další návštěvu :palec: Jen o tom píšu a slintám jak Pavlovův čokl. :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...