Přejít na obsah

Praha a Středočeský kraj

Doporučené příspěvky

tak ten anděl v tescu nevim jestli by byl dobrej nápad je to tam vetšinou hezky narvany a docelabysme se tam hledali v tech 2. podzemnich patrech. tedkon pred vánoci to nebude skoro nikde vyhra. mohlo by se neco uskutečnit ale tedkon v tejdnu co bude mam nastesti krátky dny v práci. a co byste říkali na strahove kousek od NH car na nejakym volnym plácku tam by se to snad i dalo nachvili zaparkovat?

Odkaz ke komentáři

no na Andelu pod Teskem v -2 u vjezdu byva volno. Na Strahove by to slo, ale to uz muzeme jet rovnou na ten tatarak do Chapadla na Vypichu u Kauflandu. Tak uz to nekdo rozhodnete, nebo to rozhodnu ja :o)

tak kdy ma kdo cas? Co treba zase utery nebo streda pristi tyden? Volim misto na Vypichu u KAUFLANDU. Dovnitr pak doleva nakonec a tam uz se najdeme. Zalezi kde bude zrovna misto.

Odkaz ke komentáři

Tak za mě je mi jedno jestli úterý nebo středa :-)

A v tom Kauflandu kde přesně? (vidím že výše je to napsané, ale byl jsem tam cca jednou). Z Hlavní je tam vjezd jakoby brána mezi dvouma budovama - doprava je to ke vchodu do obchodu a doleva nevim :-D tam jsem nikdy nebyl - tam je otevřený parkoviště nebo krytý?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...