Mirouch76 Odesláno Březen 8, 2012 Sdílet Odesláno Březen 8, 2012 No jo no co se dá dělat. Neni to naposled. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Pražácíííí styďte se Pražský sraz a přijel jen Mirouch. Doufám že příští srázek bude již venku a s hojnou ůčastí!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Nazdár kluku. Ty jo o tý vaší svíčkový se mi normálně i zdálo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Hmmm to znám pane,dřívávjejc :lool: se mi zdávalo o ženských a ted už taky jen o žrádle Jinak pane Mirouch dnes jedu do Slap u Tábora ale ne oktou tak ani nevím jestli se u vás na jihu zdržím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 To já bych se klidně někdy stavila na gáblík sraz nesraz ;-). Zrovna mám hlad jako vlk, oběd nikde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Ne ne, byl jsem tam sám, ale co pokecal jsem s Michalem a bylo to fajn. A Opět mi nezbývá než pochválit Ládíkovu kuchyni - svíčková že se ještě těď olizuju a MIchala jak se o mě pěkně staral. Netrpěl jsem ani žízní ani hladem. :palec: svíčkovou jsme měl ve teď čtvrtek, jsem jel kolem, tak jsem se stavil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 (upraveno) Tak to si měl tu samou várku jako já. Byl jsem tam asi v půl šestý. Upraveno Březen 10, 2012 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 svíčkovou jsme měl ve teď čtvrtek, jsem jel kolem, tak jsem se stavil A že jsi se nepřihlásil pane! Nevím jestli jsi byl v karolíne nebo u mne na formance ale pokud chodíš do karolíny tak z druhé strany je Formanka u Jeníčka je to součást Karolíny a tam se nacházím za pípou. Michal. Tak se zastav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 svíčkovou jsme měl ve teď čtvrtek, jsem jel kolem, tak jsem se stavil Tak to doufám že ti chutnalo???? jsem tam teď pořád a ještě tam budu až do příští neděle :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Každý den? Že bych si přišla spravit chuť po té stravě z jídelny v práci? ;-) Vždycky mám hned hlad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Jojo každý den. Kolega mu prý marodí tak zachraňuje putiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 (upraveno) je to trošku OT, ale neví někdo o lakýrníkovi v Praze a blízkém okolí? Potřebuju nastříkat ty čtyři ochranný lišty co jsou na dveřích u O1 do barvy auta. Byl jsem v nějaký lakovně a řekli si 500 za jednu... Takže lišty mě stojej 300,- a lakování by vyšlo 2000,- Díky Radek Upraveno Březen 12, 2012 uživatelem Radek20VT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 Ahoj, zkus www.autoserviscervenka.cz Přivez mi to na Zličín a dám jim to, ať tam nemusíš. S kodem barvy. Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 a kolik by jsi za to chtěl dát? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 jsou nový? Cca 1000 Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 budou nový (starý černý sundám). Jako v cenách za lakování se vůbec nepohybuju, ale tohle je asi trochu moc ne? Myslim jako v poměru s velikostí dílů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 A že jsi se nepřihlásil pane! Nevím jestli jsi byl v karolíne nebo u mne na formance ale pokud chodíš do karolíny tak z druhé strany je Formanka u Jeníčka je to součást Karolíny a tam se nacházím za pípou. Michal. Tak se zastav Tak to doufám že ti chutnalo???? jsem tam teď pořád a ještě tam budu až do příští neděle :o chutnalo pánové, dnes Španělák ve Formance, předtím jsem byl dole, nahoře bylo plno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 nejezdí tu někdo náhodou na Tuning do Hostivaře? Na FB se to jmenuje "Tuning Průhonice" chystám se tam s kámošem, tak abych tam třeba potkal nějako octu odsud 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Březen 15, 2012 Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 budou nový (starý černý sundám). Jako v cenách za lakování se vůbec nepohybuju, ale tohle je asi trochu moc ne? Myslim jako v poměru s velikostí dílů... Nejde o velikost dílů, ale o pracnost, je skoro jedno jestli lakujes listu nebo blatník, musíš připravit listu přebrousit, plnič, přebrousit, namíchat barvu a pak jen stříkáš. Je to dobrá cena a je daleko lepší než 2000. Martin P.S. na kvalitu se zeptej Gowster, Majdena.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pifan Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 nejezdí tu někdo náhodou na Tuning do Hostivaře? Na FB se to jmenuje "Tuning Průhonice" chystám se tam s kámošem, tak abych tam třeba potkal nějako octu odsud já se o tom dověděl úplnou náhodou taky až minulý týden :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 chutnalo pánové, dnes Španělák ve Formance, předtím jsem byl dole, nahoře bylo plno Jardo tak to jsme rádi že ti chutnalo :D o to se snažíme a doufáme že nám to jde se ctí.... :D to dej klidně vědět že tam jsi pokavad mě uvidíš na lístku :D dostaneš protekční porci :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trejbitch Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 já se o tom dověděl úplnou náhodou taky až minulý týden :) Zdarec..:) JJ jasný já..:) Ale někdy je to v Hostivaři a třeba tenhle čtvrtek to bude v Říčanech....:(( Minulý čtvrtek to bylo v Hostivaři... Jinak každou neděli od 18:00 je sraz na spodním parkovišti v Hostivaři...:) Kdyby ste jeli pište do zpráv.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 21, 2012 Sdílet Odesláno Březen 21, 2012 tak co kdyby jsme udělali jakože pražští členové v neděli v Hostivaři? co vy na to pražáci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trejbitch Odesláno Březen 22, 2012 Sdílet Odesláno Březen 22, 2012 Já sem pro:) Jak se k tomu vyjádří zbytek?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 tak pražáci tyvoe hlaste se, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 23, 2012 Sdílet Odesláno Březen 23, 2012 Co že se má konat? Nějaký tuning něco...? A ještě v neděli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 jj, je to sraz každou neděli v Hostivaři zezadu pod nákupním centrem a někteří by se tam jeli kouknout, tak by jsme to pojali jako pražskej srázek.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 TAk tam se pohybuju prakticky denně, ale nemám vytuněný auto, tam nemám co dělat. To už radši srazík u Jeníčka, ňam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 tak tam jezděj i sériový auta viď, takže to není zas takovej problém ale jak chcete 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 24, 2012 Sdílet Odesláno Březen 24, 2012 Nemám ani umyto a naleštěno, to mám v plánu zítra. Zatím jsem všude byla za ostudu :lool: . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.