Přejít na obsah

Praha a Středočeský kraj

Doporučené příspěvky

Byl v protismeru? Me nekdo predjizdel a blikal na me :))) stribrnej s cernou strechou a ruzovyma nalepkama :)

No když jsme stáli na těch světlech za Shellkou, tak stál v protisměru, já se tam otáčel na slušňáka přes pumpu, ale ty jsi to hvízdnul na světlech, takže to byl určitě on kdo tě předjížděl :lol: Pak jsme jeli za tebou a u sjezdu na Prosek jsem tě předjel bliknul a ukázal tý X5 že mu to nejede :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

Ano pánové, všimnul jsem si jak tam zabočujete, Viktor na prasáčka otočka v křižovatce, dojel jsem ho, jel jsem vedle něj, nejen že se prasácky otočil, ale ještě telefonoval za jízdy, tak až když jsem ho předjel tak mával a já blikal varovkama palec.giflaugh.giflaugh.gif.

Čekal jsem že se potkáme na sjezdu na Zdiby, nebo někde u Hrubýho, ale jel jsi moc pomalu na mě lol.giflol.gif

Odkaz ke komentáři

Ano pánové, všimnul jsem si jak tam zabočujete, Viktor na prasáčka otočka v křižovatce, dojel jsem ho, jel jsem vedle něj, nejen že se prasácky otočil, ale ještě telefonoval za jízdy, tak až když jsem ho předjel tak mával a já blikal varovkama palec.giflaugh.giflaugh.gif.

Čekal jsem že se potkáme na sjezdu na Zdiby, nebo někde u Hrubýho, ale jel jsi moc pomalu na mě lol.giflol.gif

hehe no jo no :)

nechtelo se mi cekat na dalsich svetlech a pak jsem volal dom, ze uz jedu :D :D ja sem si vsiml jak jede vedle me snizena octa a kdyz si predjel tak jsem videl nalepku a maval :D a i bliknul :)

chtel jsem te dojet, ale nejaky pako s A4 tam delalo blbiny tak jsem to nechal :)

clovece kde ty vlastne bydlis? :) porad na praze 7? :)

jo hele chybi mi od tebe 150 na letosek :(

Odkaz ke komentáři

Viktore to nebylo nějakou A4, prostě máš línýho nafťáka... :lool: Na Praze 7 už ne, už bydlim v Panenských břežanech - což asi víš kde je :lol: . Chybí mi poplatek? To už je zase rok navíc? Já vim že jsem to platil nějak v druhý polovině roku a ty jsi psal že to mám i na příští rok, ale nevim jestli už to není rok navíc zase :lool: :lool: ale samozřejmě ti to zašlu pokud je to má chyba...

Odkaz ke komentáři

Mala ochutnavka z dnesniho srazu...

FUUUUU už nikdy nestojím na kraji :lool: :wallbash:

jj v pohode pane

jinak pristi tyden je na strese OC Sestka sraz, takze bychom mohli presunout nasi seanci tam?

a taky 6.7. je Skoda Treffen : http://www.octaviaclub.cz/clanky/5skoda-treffen-2013-kousek-od-chomutova-631.html

kdo byste z prahy jel je to kousek za hranicema?

Když ne voda, tak tohle to jistí... :pivo:

Odkaz ke komentáři

Viktore to nebylo nějakou A4, prostě máš línýho nafťáka... :lool: Na Praze 7 už ne, už bydlim v Panenských břežanech - což asi víš kde je :lol: . Chybí mi poplatek? To už je zase rok navíc? Já vim že jsem to platil nějak v druhý polovině roku a ty jsi psal že to mám i na příští rok, ale nevim jestli už to není rok navíc zase :lool: :lool: ale samozřejmě ti to zašlu pokud je to má chyba...

kdybys nekecal :) ja vim ze je totz merenej usek z ty odbocky na kyje az k dablickym kauflandu a ja jel tamtudy :D

hele ja to zkusim dohledat, ale mam pocit ze ti to chybi uhradit na letosek, zkus taky kouknout

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...