vittorio Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 sterny ma za ukol najit termin na praha sraz o prazdninach :D hodne stesti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 :-D :-D :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Dik tohle potesi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 kamarad jak ma byt :D hehe ne samo neco vymyslime jeste pred srazem potom v zari/rijen jako ukonceni sezony bychom udelali vetsi prazsky sraz je nas v praze vic jak 100 a na srazy nas jezdi 10-15 max, takze musime vymyslet neco, kam zkusime nahnat hooodne lidi z prahy a okoli, motokary nejsou spatny jako minule, ale tam se nevejdeme asi a chtelo by to s autama nekde pohodicku pokec a vedle dobry jidlo :) navrhnum se nebranim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sanour Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 S Astra-G klubem jsme měli sraz v Praze pod Bulovkou (Na Korábě), sešlo se tam asi 30 aut, byl objednaný raut přímo v hospodě, možnost přespání buď v hlavní budově nebo v chatkách. Cenově to na víkend vyšlo cca 800 na osobu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Jo hospoda na korabe . tam to zije a ty stredy po 22 hodine :D :D super damska obsluha :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Jak to Jirka má zkouklý :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Schodou okolnosti jsem do te Hospody chodil kazdou stredu po praci s chlapama asi pul roku :D to jsem jeste bydlel ale v Karline . Takze domu pekne z kopce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Nechcete v tydnu udelat neco mensiho na nejake pumpe par fotek pokec hodinka . ? O vikendech moc lidi nemuze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sanour Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Pokud by to bylo odpoledne po 16 hodine, idealne nekde v okoli Prumyslove smerem k Letnanum, tak jsem pro :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 jj něco by to chtělo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Co takhle na Šestce? Lítají tam teď letadla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 sestka se nam hodi vid jindro :D ale prumyslova taky neni marna jelikoz to mam od domu zarohem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Já to mám blízko oboje :-D akorát si musím vybrat kde spím :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sanour Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Dzordzino, projel jsem si tvuj topic a koukam, ze jsi z Cakovic, ja jezdim co dva dny nakupovat do Globusu, tak muzeme i tam nekde. A nebo je mi to vlastne jedno, kdyz nad tim tak uvazuju, v Praze je to skoro bez provozu, tak co, dojedu vsude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Tak tady neco vymyslete na hodinku v tydnu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Šterny dostal za úkol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Jsem pro prumyslovou. Klasika u shellky treba a v tydnu kolem 17h je to v poho ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Takze to dame 9.7 2014 v 17:30 oc Šestka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sanour Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Neni problem, ja muzu bud zitra nebo ve ctvrtek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Ja myslel ze sterny dostal za ukol ale velkej sraz ? tohle by bylo jen tak na hodinku ? hlavne tenhle tyden ma lada volnej tak proto pisu jestly neco nezmaknem . saour : klidne se nekdy zastav vsichni bydli na druhe strane prahy tak tady nemam nikoho skym pokecat :D maximalne rocnrolla ale ten moc nejezdi . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Sestka daleko pro nas z cernaku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 tak pokud to bude oc sestka tak uz si jdu slozit sedacky do ovce :D :D a snad se vejdu , ja bych jel az z cakovic . doject me nevadi prizpusobim se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Dzordzino. Stav se za mnou na cernem moste. ;) Nebo delam u stadionu na srahove kluci a tam by se pekne natacelo a fotilo. Jsou tam pekne rujny :) a spoooousta mista 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 jj na tom strahove pravda tam je to povedeny jeste vim o jednom miste ale tam nas vsechny nepusti . no tak se muzeme domluvit i na ten cernak hagis . neni problem aspon poznam dalsi cleny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Se stejnym autem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Limoman me rikal ze podniknem neco jako sraz seda stone tak snad nas v barve bude jeste vic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Souhlas,tak to nejak domluvte,od stredy cca tech 17:30 jsem k dispozici,potrebujeme material ...akorat mam obavu o pocasi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 :) jasne. Seda stone nejlepsi ;) Milosi. Ten strahov na toceni fakt dobry. Urco tam vyberes misto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.