Přejít na obsah

Praha a Středočeský kraj

Doporučené příspěvky

dobrý papání a velký parkoviště je v Horních Počernicích, pizzerie La Trattoria na Chvalech ;)

mají tam zimní zahradu a když se rezervuje stůl, tak není co řešit :palec:

tam je to fajn, otazka co ostatni na lokalitu, za me v poradku

jinak turbanti pece jsou snad jen 2 v praze a kdo byl na tom srazku v praze jak se pak jelo koupat, tak ta pizzerie kde jsme byli patri tem samym lidem a maji tu samou peck, takze pizza na jednicku, jedna ze 3 nej v praze si myslim

Hele u Nás v Hospě klidně ale nechci se motat u sporáku :D chci si taky trochu pokecat a ne jen se točit jak mameluk a ze srazu mít kulový... :D :P

jasny to by bylo kazdy 3 tydny, to by ti mohlo vyjit aspon jednou za dva srazy ze nic :) zase je mi prijemnejsi utratit prachy nekde, kde pracuje kamarad/clen/znamej/ nez to nacpat mekaci :)

Odkaz ke komentáři

Vitto tak ani nevis jak me tohle potěšilo jinao se bude od naseho sefa otevirat nova hospa kre sice nebudu vařit ale bude to kousíček hospoda pod hrází v Hostivaři. ..coz je cca 500 m od Karoliny je tam velka zahradka a je tam i nejaky misto k zaparjovani cca pro 5-6aut ale da se tam zastavit i jinak ;) ale neni problem udělat tu kdykoliv rezervyci stači mi dat vědět a ja ji tu udelam ať u nas či v ty druhý hospodě :pivo: : pivo:

Jinak kdo by chtěl v praze doporučit pizerii tak vyborna pizza je na Libuši pizzerie Don Pablo :) kua chvalim konkurenci. ..

Odkaz ke komentáři

Tak mám supr nápad na místo. Jedná o areál Kauflandu na Vypichu na Praze 6. Je tam i restarurace Chapadlo, která je kvalitní :palec: můžeme zaparkovat pěkně dole místa je tam dost být schovaný a jít na jídlo a pokec nahoru. Toť je místo kolem Prahy 5, 6. A jelikož je někdo pořád pro den v týdnu a někdo zase den o víkendu udělal bych to jednou za tři nebo čtyři týdny ve čtvrtek a jednou za tři nebo čtyři týdny v sobotu. :palec:

http://goo.gl/maps/8H41J

Odkaz ke komentáři

prave :)

tech naroku je hodne a nejsme bohuzel mensi brno kde to objedes celkem rychle proti praze :)

to mas nejmin 20 mist, kdyby neco

mimo obri masy lidi

dobry jidlo a piti

vhodnost na zimu i leto

umisteni tak, aby to vyhovovalo vetsine lidi

napadla me hostivar, ale vim prd co tam je krome obchodaku kde byl detailing den :D

Odkaz ke komentáři

cubecnik : ja myslim ze je to ideal

bizko mista kde jsme byli driv

parkoviste

stranou od lidi a velkych silnic

super

OT : nekde jsem pri svych cestach prahou odhalil uplne ovy 4 myci box na drobaky, spousta mista kolem, ale nemuzu si vzpomenout kde to bylo, tam bysme nekdy mohli udelat myci den o vikendu v lete pristi rok, jen tak, dovezt birrelky, malej gril a umejt kary :)

Odkaz ke komentáři

Jojo Tome je to tak, bohužel to není klasická wapka, jsou tam wapový programy a jede to v podstatě automaticky, ty jen stříkáš a je tam strašně málo místa, už jsem to s Hondařeme okoukávali a stojí to za kulový, my jezdíme pravidelně do toho Vestce a je to tam v pohodě, dneska tam taky od šesti budeme :)

Odkaz ke komentáři

jedine ze mu to zkolaudujou, jinak je to presne to co jsem myslel, tak to me sejri, to mohlo byt super misto na OC detailing dny.

jinak tedy soboty v tukanovi jsou blby, rikam to porad ze srazy o vikendu jsou na nic :D

podle me bychom tedy mohli hodit datum a prvni sraz v tukanovi a uvidime :

za me bych navrhnul : 31.10. ctvrtek v 19:00 sraz u tukana :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...