cubecnik Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Máro já jedu ;-) piš si mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Pánové jen klidně do Krušovic přijeďte ! Všechny Vás rádi poznáme Ten Octavia sraz ("Clintův") je teď v půlročních periodách (ne každému se chce jezdit častěji - na pokec jen tak máme ještě "čaj o páté" - tamtéž ). Jezdíme tam na 12 :00 hod. a většinou se to protáhne až na večeři... A docela chápu, že dát dohromady nějaký pevný termín je docela fuška (dělám totiž ty srazy s Clintem). Vzhledem k tomu, že mám celkem málo volného času, nepodařilo se mi doposud dorazit na nějaký pražský OC sraz (za což se omlouvám a stydím), pouze jsem byl jednou v Liberci a teď jsem potkal členy OC v MB na Economy Run. Jen tak mimochodem, nejblíž to mám do OC 6. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Můžu pozvat do té události na fb víc lidi s koktama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Já myslím že jo, jen doufám že jich nebude 100 .... to by jsme se nevešli na parkoviště 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Me si taky napiste, dorazim! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 roger that. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 26, 2014 Sdílet Odesláno Září 26, 2014 Vypada to ze taky dorazim ! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Neco malyho ted v tydnu ? Slo by ? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Ja jsem pro, klidne bych dal véču v Kolibě nebo někde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Ja jsem kazdy den od 15:00 volnej. Tak se nejak dohodnete ja se podridim. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 koukam, ze to nnikdo zase nechce vzit na sebe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Ja jsem cely den v Libusi a moc to tu neznam. Jinak bych to vzal na sebe. Vestec uz asi ne co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Ja bohuzel tenhle tyden vubec casove nedavam natoz jeste neco organizovat :(. Muzu 18:00+ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 (upraveno) koukam, ze to nnikdo zase nechce vzit na sebe :)Dnes se jdu optat v D. Brezanech na moznost rezervace prostoru + parkingu hned u toho. Pres poledne do 14:00 je tam solidni jidelna (Jidelna U Simunku), potom do 20:00 je otevren Speedy Burger - musim rict, ze lepsi burger jsem nejedl, maji tam i pizzu. Navic v super cenovych relacich a porce jak blazen. :) Pres obedy, coz stejne nepripada v uvahu je ten parking uplne full, ale na odpo/podvecer by se s nima myslim dalo dohodnout. Obzvlast kdyz jim tam udelame kseft treba v 10 lidech. Pokud by to slo, myslim, ze by to bylo super misto, ale chtelo by to nejakou "zavaznou" rezervaci, aby nas pak neprijelo treba 5 a my byli za blbce :D Jeste doplnim, ze parking je urcite tak pro 15-20 aut. Upraveno Září 29, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Super plán! Líbí se mi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 To zni suprove ! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 (upraveno) :) Zde odkaz s menu :) http://www.jidelnausimunku.cz/#speedy Pripadne mam v zaloze jeste jedno misto, ale to neni dle myho soudu tak dobry. Hlavni bude ta rezervace parkingu, domluvil bych se s nima, ze by to bylo vyhledove takto 1x za 3 mesice, kolem 10-15 aut a uvidime. Ono se da pripadne parkovat i kousek od toho, ale uz nevidis od jidla na auta. Navic by to byla dobra volba i ted pro chladne mesice. Upraveno Září 29, 2014 uživatelem SirMike 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 KLIDNE TO MUZE BYT JEDNOU ZA MESIC, ONO KDYZ SI DAME FAKT PEVNY TERMINY DO KONCE ROKU, TAK S TIM PROSTE BUDEME POCITAT A JE TO. TADY E PAK VZDYCKY SECTEME A NA FB TAKY :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Prave ted nevim... 1x za mesic super s tim, ze budou obsazeny tri kouty Prahy. Chtelo by to aby ve "svych" lokalitach nejaka mista zkusili vymyslet dalsi clenove. :) Tak abych vedel co tam rikat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Ted vymyslet neco na druhe strane, OC sestka je na prd z duvodu nemoznosti si sednout a security nas tam nema rado :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Září 29, 2014 Sdílet Odesláno Září 29, 2014 Tak to me zajima termin , protoze burgry ty ja rad :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 druha strana proti Brezanum je nekde tady u nas u Letnan :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Jestli chcete vymslet termíny tak já na to sednu, ale musíme mít ty místa. Ještě mě napadá sporting Apis ve vesnici Břve. Je to jedna za Zličínem kde je parkování ok a je tam i bowling jídlo bylo vždycky v poho. Tak kdybych to bral do trojúhelníku tak Břežany, Břve a něco tak u tebe Viki. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 to je hodne ostrouhly trojuhelnik :D podle me tri mista je moc, mame jih, dejme k tomu sever, protoze ti ze zapadu a vychodu to budou mit pokazdy stejne, my co to mame k jednomu dal a jednomu bliz budeme pak take nastejno navic vychod ma vyhodu okruhu na vsechny strany, zapad ma lehkou nevyhodu cestou na sever, ale Blanka by to mela v prosinci usnadnit ja zkusim vymyslet neco tady u nas Bohnice / Letnany / Cakovice / Prosek / Kbely (kdo je timto smerem, prosim o pomoc) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 treba toto nevypada vubec zle : http://www.battistovacihelna.cz/uvod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Dobrá tedy dvě místa jsou lepší než tři. Já jen bral v potaz názor, že to chce i něco kolem OC šestka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 z sestky je to do brezan po dalici celou cestu a kousek navic sestka je proste jako nakupak k nicemu a jet az do hostivice je podle me na prd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Vmisim se do konverzace. A na evropsky nic neni ? Nejaky posezeni?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Evropska nic, mam tady klienty a sem rad ze tu vubec nekde zaparkuju... Letnany / Cakovice - bydlim tu kratce, ale zatim sem nic nenasel s parkingem kde je videt na auta a je trosku vetsi :( Ale o vikendu to tady trosku projedu a poohlidnu se po necem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.