Přejít na obsah

Praha a Středočeský kraj

Doporučené příspěvky

Pánové jen klidně do Krušovic přijeďte !

Všechny Vás rádi poznáme :beer:

Ten Octavia sraz ("Clintův") je teď v půlročních periodách (ne každému se chce jezdit častěji - na pokec jen tak máme ještě "čaj o páté" - tamtéž ).

Jezdíme tam na 12 :00 hod. a většinou se to protáhne až na večeři...

A docela chápu, že dát dohromady nějaký pevný termín je docela fuška (dělám totiž ty srazy s Clintem).

Vzhledem k tomu, že mám celkem málo volného času, nepodařilo se mi doposud dorazit na nějaký pražský OC sraz (za což se omlouvám a stydím), pouze jsem byl jednou v Liberci a teď jsem potkal členy OC v MB na Economy Run.

Jen tak mimochodem, nejblíž to mám do OC 6.

Odkaz ke komentáři

koukam, ze to nnikdo zase nechce vzit na sebe :)

Dnes se jdu optat v D. Brezanech na moznost rezervace prostoru + parkingu hned u toho. Pres poledne do 14:00 je tam solidni jidelna (Jidelna U Simunku), potom do 20:00 je otevren Speedy Burger - musim rict, ze lepsi burger jsem nejedl, maji tam i pizzu. Navic v super cenovych relacich a porce jak blazen. :)

Pres obedy, coz stejne nepripada v uvahu je ten parking uplne full, ale na odpo/podvecer by se s nima myslim dalo dohodnout. Obzvlast kdyz jim tam udelame kseft treba v 10 lidech.

Pokud by to slo, myslim, ze by to bylo super misto, ale chtelo by to nejakou "zavaznou" rezervaci, aby nas pak neprijelo treba 5 a my byli za blbce :D

Jeste doplnim, ze parking je urcite tak pro 15-20 aut.

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři

:)

Zde odkaz s menu :) http://www.jidelnausimunku.cz/#speedy

Pripadne mam v zaloze jeste jedno misto, ale to neni dle myho soudu tak dobry.

Hlavni bude ta rezervace parkingu, domluvil bych se s nima, ze by to bylo vyhledove takto 1x za 3 mesice, kolem 10-15 aut a uvidime. Ono se da pripadne parkovat i kousek od toho, ale uz nevidis od jidla na auta. Navic by to byla dobra volba i ted pro chladne mesice.

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři

to je hodne ostrouhly trojuhelnik :D

podle me tri mista je moc, mame jih, dejme k tomu sever, protoze ti ze zapadu a vychodu to budou mit pokazdy stejne, my co to mame k jednomu dal a jednomu bliz budeme pak take nastejno

navic vychod ma vyhodu okruhu na vsechny strany, zapad ma lehkou nevyhodu cestou na sever, ale Blanka by to mela v prosinci usnadnit

ja zkusim vymyslet neco tady u nas Bohnice / Letnany / Cakovice / Prosek / Kbely (kdo je timto smerem, prosim o pomoc)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...