Přejít na obsah

partnerův černý mazel

Doporučené příspěvky

Ahoj, já mám už od koupě nějaký ovladač, ale na značku a výrobce se ti podívám až v pátek, až budu doma ... dřív se nedostanu a z hlavy si to nepamatuju :-)

A celkově jsem s tím spokojenej, funguje dobře, akorát jsem naposledy nechal v autě rožnutou lampičku tak to za noc tak 8x seplo alarm :-D sousedi museli mít radost... přišel jsem na to až ráno ...

Odkaz ke komentáři

Tak tam mám jablotron + zámek řadící páky od Construct

ten jablotron zde: http://www.jablotron.com/cz/katalog-produktu/autotechnika/zabezpeceni-vozidel/klasicke-auto-a-moto-alarmy/

Mám tam přímo tu 320ku, ale myslím,že ani s jiným neuděláš botu (ty jiný maj hezčí ovladače :-D)... jsem s tím spokojen a hádám mi ani nikdo neudělá tu novinku, že si podrží tlačítko na svojem klíče a moje se nezamkne ... když totiž odemkneš auto klasicky klíčem a ne ovladačem, tak začne houkat :-)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Tak auto po servisu:

Výměna oleje a filtrů

doplnění klimy - dostal jsem kupon na slevu do pneumaxu v LBC / 500kč :palec:

výměna spojky výfuku, jinak výfuk je celý zdravý. :rolleyes:

o víkendu proběhlo čištění a leštění, umyto a navoskováno. Ještě teď mě bolí pravá ruka. :(

Ale vásledek stojí za to. Je to poprvé co jsem rád , že mám černé auto.Když je naleštěné tak je to paráda. :D

Odkaz ke komentáři

Šampón Dodo Juice Born To Be Mild, IronX na vyčištění od poletové rzi, základní Clay od Dodo Juice s lubrikantem, leštěnku ValetPro Achilles (opravdu se nedá srovnávat se želvou, dokáže divy), vosk Dodo Juice Light Fantastic a na interiéry ValetPro Heavy Duty Extractor (koberce, sedačky šampónováním) a na plasty ValetPro Classic All Purpose Cleaner palec.gif A na kola mi zbyl vosk z Lidlu, ale tam mi nevadí, že to budu nanášet každej měsíc, to není zas tak velká plocha a nechci ho vyhodit :D

Odkaz ke komentáři

Díky, :rolleyes: rampu jsme postavily s kamarádem. :pivo:

Jinak od té doby co jsem měnil olej, tak byla nějak hlučná klima.

Pořád mi to vrtalo v hlavě čím to může být. :( Už jsem se pomalu smiřoval s úmrtím kompresoru. :wallbash:

Potom jsem pod auto ještě jednou vlezl a zjistil banální problém.

Rěmenice drhla o plastový boční kryt motoru. :lol:

Takže koupen nový a je klid, ten plvodní byl totálně rozlámaný a nedržel původní tvar.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...