Přejít na obsah

Auto stojí v Rakousku (povinná výbava)

Doporučené příspěvky

nedá se to paušalizovat, ale najít dneska dobrého mechanika, který umí vymezovat vůle ložisek a hřídelí v převodovce nebo udělá GO motoru je věc docela těžká a v autorizáku skoro nemožná. Lidi, kteří toto umí, tak je autorizák není schopen zaplatit, tak si udělají servis vlastní.

Vim o několika škoda servisech, kde převodovky dělají (odváží je do MB k p. Sixtovi)

Dělal jsem (můj otec, který byl motorář) převodovku, která byla přetěsňovaná a po výměně ložisek na J... - jednom velkém servise. Sám jsem nechápal, jak někdo dokáže nasadit ložisko šejdrem na hlavní hřídel....

Odkaz ke komentáři

Z auta A, ktoré má problém a z iného auta B, ktoré je bezproblémové sa vôbec nedá všeobecne povedať, či je lepšie A alebo B. Niekto má šťastie na dobrý kus, niekto naopak smolu. Vo sfére áut sa pohybujem už nejaký ten rok, mám známosti a kontakty u rôznych značiek a môžem povedať len toľko, že kým budem rozhodovať o kúpe auta ja, budem uvažovať len o autách z koncernu VW... A viem prečo :palec: Nebudem tu nikoho presviedčať, no ak si niekto myslí, že kúpou korejca alebo francúza si voči VW koncernu polepší, tak :lol: :lol: :lol:

Ani francouz ani korejec ;)

Odkaz ke komentáři

Das Problem :(

no bohužel, jen se se mnou baví už trochu méně ochotně, resp. si to mezi sebou přehazují jako horkej brambor, od ved. servisu přes přijímacího technika až po garančního technika, včera jsem by LB - HK a rachtá to už celkem pravidelně ........

já a zase VW wallbash.gif

Z auta A, ktoré má problém a z iného auta B, ktoré je bezproblémové sa vôbec nedá všeobecne povedať, či je lepšie A alebo B. Niekto má šťastie na dobrý kus, niekto naopak smolu. Vo sfére áut sa pohybujem už nejaký ten rok, mám známosti a kontakty u rôznych značiek a môžem povedať len toľko, že kým budem rozhodovať o kúpe auta ja, budem uvažovať len o autách z koncernu VW... A viem prečo :palec: Nebudem tu nikoho presviedčať, no ak si niekto myslí, že kúpou korejca alebo francúza si voči VW koncernu polepší, tak :lol: :lol: :lol:

Tak ono jde o to kolik km kdo a jak najede, jestli důchodce 5.000 za rok nebo já cca 45.000 km,

jako prioritu beru bezpečnost auta, kde si myslím, že německá auta jsou lepší než Korea a Francouz,

poruchovost je o štěstí, jak píšeš, narazíš na špatnej kus a hotovo, jen konkrétně u VW se pravděpodobnost trochu poslední dobou zvyšuje, řekl bych, že Škodovka je na tom lépe.,

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...