Přejít na obsah

Zvýšení výkonu

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

chtěl bych se jen zeptat na názor ohledně následujícího.

Mám Octavii II facelift RS 2.0 TDI 125kw comonrail DPF. Mám zájem o zvýšení výkonu a mám strach z toho, že mám Automat DSG jestli to vydrží.

Mám vyhlednuté různé úpravce:

ABT Sportsline 204ps/380nm

MTM Motoren technik Mayer 204ps/400nm

Benet Design Mladá Boleslav 204ps/390nm

Včera jsem navštívil autorizovaného prodejce Škoda v Brně, ohledně doplňků od firmy Benet Design a byla mi nabídnuta možnost úpravy jednotky od pána který jim jezdí zvyšovat výkon u superbů 103kw na 138kw. Má to být nějaký vývojář ze škodovky.

Jedná se o výkon z původních 125kw na 176kw a 416nm ve 4200ot./min. Mám i vytisknutý průběh včetně křivky.

Zdá se mi to jako Sci fi, tak se ptám jestli nemá někdo zkušenost.

Díky za názory Dufek Martin 777 607 549 DufinoMartin@seznam.cz

Odkaz ke komentáři

Dobrý den,

chtěl bych se jen zeptat na názor ohledně následujícího.

Mám Octavii II facelift RS 2.0 TDI 125kw comonrail DPF. Mám zájem o zvýšení výkonu a mám strach z toho, že mám Automat DSG jestli to vydrží.

Mám vyhlednuté různé úpravce:

ABT Sportsline 204ps/380nm

MTM Motoren technik Mayer 204ps/400nm

Benet Design Mladá Boleslav 204ps/390nm

Včera jsem navštívil autorizovaného prodejce Škoda v Brně, ohledně doplňků od firmy Benet Design a byla mi nabídnuta možnost úpravy jednotky od pána který jim jezdí zvyšovat výkon u superbů 103kw na 138kw. Má to být nějaký vývojář ze škodovky.

Jedná se o výkon z původních 125kw na 176kw a 416nm ve 4200ot./min. Mám i vytisknutý průběh včetně křivky.

Zdá se mi to jako Sci fi, tak se ptám jestli nemá někdo zkušenost.

Díky za názory Dufek Martin 777 607 549 DufinoMartin@seznam.cz

:lool: :lool:

to jsem se dlouho nepobavil, onen vyvojar, vyvijel sterace ve skodovce, teda testoval je a jmenuje se Cimbu. Delal jsem pred 14 dny presne tohle auto, s DSG atd. A pri 200 konich je uz docela vysoke EGT ( teplota vyfuk.plynu) a vetsi zvyseni je pak jen cesta k poskozeni motoru, hlavne turba. Tady graf z brzdy http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=92517

P.S. takze asi tak, a rozhodne doporucuji nechat delat upravu jen a pouze na brzde, jinak lze take narazit na nekorektni upravu ktera nefunguje jak ma. Zde dam priklad ktery delali nekde na Kladne a jde videt jak spatne nebo neupravene mapy shodily vykon temer na serii

post-492-0-57188400-1348679240_thumb.jpg

Upraveno uživatelem TDIfun
Odkaz ke komentáři

Přesně tohle mne napadlo - podobnou úpravu už roky na svých stránkách nabízí Cimbu. Mě tehdy stačilo se kouknout na graf - na ose X se 3x mění měřítko. Vskutku důvěryhodné, teda spíše amatérské ... Navíc těžko uvěřím, že TDI má před !smrtí" při 4.200 ot. 95% max. krouťáku, dokonce 30% nad maximem už tak celkem vyhoněné série.

Za sebe bych šel do ověřených firem ...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...