Dufino Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat na názor ohledně následujícího. Mám Octavii II facelift RS 2.0 TDI 125kw comonrail DPF. Mám zájem o zvýšení výkonu a mám strach z toho, že mám Automat DSG jestli to vydrží. Mám vyhlednuté různé úpravce: ABT Sportsline 204ps/380nm MTM Motoren technik Mayer 204ps/400nm Benet Design Mladá Boleslav 204ps/390nm Včera jsem navštívil autorizovaného prodejce Škoda v Brně, ohledně doplňků od firmy Benet Design a byla mi nabídnuta možnost úpravy jednotky od pána který jim jezdí zvyšovat výkon u superbů 103kw na 138kw. Má to být nějaký vývojář ze škodovky. Jedná se o výkon z původních 125kw na 176kw a 416nm ve 4200ot./min. Mám i vytisknutý průběh včetně křivky. Zdá se mi to jako Sci fi, tak se ptám jestli nemá někdo zkušenost. Díky za názory Dufek Martin 777 607 549 DufinoMartin@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 (upraveno) Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat na názor ohledně následujícího. Mám Octavii II facelift RS 2.0 TDI 125kw comonrail DPF. Mám zájem o zvýšení výkonu a mám strach z toho, že mám Automat DSG jestli to vydrží. Mám vyhlednuté různé úpravce: ABT Sportsline 204ps/380nm MTM Motoren technik Mayer 204ps/400nm Benet Design Mladá Boleslav 204ps/390nm Včera jsem navštívil autorizovaného prodejce Škoda v Brně, ohledně doplňků od firmy Benet Design a byla mi nabídnuta možnost úpravy jednotky od pána který jim jezdí zvyšovat výkon u superbů 103kw na 138kw. Má to být nějaký vývojář ze škodovky. Jedná se o výkon z původních 125kw na 176kw a 416nm ve 4200ot./min. Mám i vytisknutý průběh včetně křivky. Zdá se mi to jako Sci fi, tak se ptám jestli nemá někdo zkušenost. Díky za názory Dufek Martin 777 607 549 DufinoMartin@seznam.cz :lool: :lool: to jsem se dlouho nepobavil, onen vyvojar, vyvijel sterace ve skodovce, teda testoval je a jmenuje se Cimbu. Delal jsem pred 14 dny presne tohle auto, s DSG atd. A pri 200 konich je uz docela vysoke EGT ( teplota vyfuk.plynu) a vetsi zvyseni je pak jen cesta k poskozeni motoru, hlavne turba. Tady graf z brzdy http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=92517 P.S. takze asi tak, a rozhodne doporucuji nechat delat upravu jen a pouze na brzde, jinak lze take narazit na nekorektni upravu ktera nefunguje jak ma. Zde dam priklad ktery delali nekde na Kladne a jde videt jak spatne nebo neupravene mapy shodily vykon temer na serii Upraveno Září 26, 2012 uživatelem TDIfun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 Přesně tohle mne napadlo - podobnou úpravu už roky na svých stránkách nabízí Cimbu. Mě tehdy stačilo se kouknout na graf - na ose X se 3x mění měřítko. Vskutku důvěryhodné, teda spíše amatérské ... Navíc těžko uvěřím, že TDI má před !smrtí" při 4.200 ot. 95% max. krouťáku, dokonce 30% nad maximem už tak celkem vyhoněné série. Za sebe bych šel do ověřených firem ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dufino Odesláno Říjen 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Díky za odpovědi. Já jsem si myslel, že to nějak tak bude. Protože, kdyby to šlo tak to budou nabízet i MTM a ABT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.