Guest otipkavasek Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 Zdravím lidi, chci se prosím zeptat, když jedu zatáčkou a přibrzdím, tak se mi začne chvět volant. Pokud brzdím na rovině, třeba náhle ze 100km/h je vše v pořádku. Dělá to jen když je otočený volant a třeba i jen lehce brzdím. Prosím o radu co se děje. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 Za 1---v zátáčce se nebrzdí!!! Za 2---asi vůle v homokineťáku nebo ložisko,na dálku těžko dedukovat co tam máš za problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest otipkavasek Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 Tak za 1. je mi to jasné, právě proto sem si toho možná všiml až teď. No co už, pokud máš na mysli ložiska v kolech, tak ty jsem měnil před asi 1000km, za kvalitní FAGy. Tak nezbývá než navštívit servis. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktavka3912 Odesláno Únor 16, 2013 Sdílet Odesláno Únor 16, 2013 Za 1---v zátáčce se nebrzdí!!! Za 2---asi vůle v homokineťáku nebo ložisko,na dálku těžko dedukovat co tam máš za problém. v zatačce se nebrzdí? :D slušné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MPower Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 v zatačce se nebrzdí? :D slušné :D mel jsem podobny problem.udelam jsem tyce na rizeni a silenbloky na ramenach a pohoda ale me to delalo i na rovine. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Co je to za hovadinu? Proč by se v zatáčce nemohlo brzdit? Když to uznám za vhodné, tak brzdim kde chci. Tyhle hlášky mě vždycky dorazej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 V zatáčce nebrzdím leda tak na sněhu ... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.