Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

nn, dneska jsem na to ještě jednou koukal a jsou to rejhy až na plast. Takže to bude práce pro lakýrníka. Ale až v červnu, protože teď mám hafo školy (v červnu státnice :rolleyes: ), tak to do tý doby musí počkat :(

a aby toho nebylo málo, tak mamka včera schytala na dálnici šutrem do čelního skla, který je na výměnu. Naštěstí jsou skla pojištěný :palec:

Odkaz ke komentáři

jinak dneska byly nějaký skvrny na slunci, nebo co, protože cesty byly zase plný totálních degénů... :rolleyes:

zde jeden za všechny: nějaký hradecký "balík" v Praze

všem ostatním-normálním řidičům z Hradeckého kraje se omlouvám.... a slovníku ve videu si, prosím, nevšímejte :lol:

Odkaz ke komentáři

nejak sem nepobral proc si byl rozcilenej :) byla tam sedesatka a dle videa jste jeli vsichni rychleji si myslim ne ?:)

jestli se jednalo o neco jinyho tak je to fakt kokxt:)

edit: Aha sorry ja cumel na tu před tebou :)) Jojo tohle se stava no :/

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

u mě byl problém, že s největší pravděpodobností dostala Myš někdy menší ranku na předek, anebo ránu dostal ten plech, protože při nasazení držáků do karoserie neseděly díry v hrazdě a plechu skoro o centimetr! Takže se tam Jarda vyvztekal a za použití velkého domlouvátka

197f7c867eb28c70656de53abdbd562d.image.550x550.jpg to nakonec spasoval! :palec:

Jen jedinkrát jsem byl puštěn, abych mohl přiložit ruku k dílu, to když Jardovi chyběla jedna ruka, aby mohl odtahovat plech a zároveň vrtačkou zvětšovat díry v plechu :D

Upraveno uživatelem Honza9007
Odkaz ke komentáři

včera jsem musel dát na otočku Praha-WOB-Praha a Octa mě baví čím dál víc...

Hned ráno zkraje pokořena hranice 154tkm a na dohled jsem se přiblížil na 155tkm, kdy mě čeká rovnou i výměna oleje. A zřejmě nechám vyměnit i náplň v převodovce. Jinak cesta tam byla pianko jízda tempomatových 140 a spotřeba 5,2l/100 km :palec:

Večer jsem spěchal domů, takže jsem trošku proháněl písty ve válcích (aby nezlenivěly :D ) a výsledkem byla spotřeba 7,2l/100 km, což ale na 500km štreky a 3:48h není špatný ;) V DE na dálnicích jsem (s větrem v zádech, ale pššššt :lool: ) vytáhl zatím nejvyšší max a to 219km/h dle digitálního tachometru. Jinak do 205tacho to zrychluje suprově, pak už to tak slavné není. Ale na běžné rychlejší cestování při rychlostech do 180km/h paráda.

A jeden poznatek z plechu pod motorem: auto už tolik plastově nedrnčí ;)

A malý poznatek k naroubovaným mapám 2013 Amundsenu: na mapě existují hluchá místa, kdy se "vznáším" jen na modré čáře. Absolutně chybí vykreslení okolních silnic, takže použitelné jen na navigování. Bohužel ani kolegové od VW nevěděli poradit :(

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...