princes Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Gratuluji ke zkousce!Hned je ta oktava v interieru krasnejsi!! Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 princes: děkuju V plánu na další rok je úprava interiéru, kdy se veškeré lišty budou lakovat do černého klavírního laku s decentní červenou linkou. Kožená řadička/ručka s červenou nití jsou také v plánu, jen teď jaksi nebyl na nákupy a realizace čas. Ještě by se mi k tomu líbily sportovní sedačky (nejlépe ze speciální RED RS edice), ale těch mých vysněných je jak šafránu a nikde nejsou k mání za slušný peníz :( Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 To same chci taky! ;-) ten rs red interier je ale za 32tis novej a to se mi taky nechce davat :-( Neco se najde! ;-) Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Princes: Ty chces davat do superba sedacky z oktavky rs :P ? Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 To same chci taky! ;-) ten rs red interier je ale za 32tis novej a to se mi taky nechce davat :-( Neco se najde! ;-) kde jsi našel tuto cenu? Přímo v ceníku škodovky, nebo nějaký jiný zdroj?? Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 No tak ke zkoušce gratuluju já takové šteští a znalosti neměl Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 díky vojto! Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 na skoda-parts se koukni!Maj tam zajimave veci i radicku a rucku s cervenou niti! ;-) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 díky za tip, princes Na ty RS Limited Edition sedačky jsem koukal, ale je to nehorázná darda. To i kdybych měl vzít jen "obyčejné" RS- nebo Sport sedačky, ale tohle je moooc chechtáků. Už tak jsem do auta investoval tolik, že když si spočítám kupní cenu auta + vychytávky, tak bych za stejnou cenu měl funglovou Octavii B) A k tý řadičce - je blbý, že všude nabízejí jen "RS-řadičku s červenou nití", která má ale na plaketě 6°. Já mám jen 5. Vím, že se plaketka dá vyměnit, ale zas mi přijde škoda tu novou řadičku huntovat. kluci, mám 2 dotazy (možná blbé, ale fakt nevím, tak se raději ptám...) 1) když bych objednal tuhle sadu zadních reproduktorů, tak je stačí "jen" namontovat do dveří a natáhnout kabely k rádiu, nebo je potřeba ještě něco dalšího? 2) je origo ŠKODA alarm k něčemu? Mám na mysli tenhle: http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=270 , nebo to je pouze předražená siréna? :lool: Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 ty sedacky co nabizeji bez DPH za 32tis tak kdyz reknes ze je chces bez dokladu da ti je za 32tis a muzes si vybrat barvu a nit! Cerne boky,krvave cervena uprostred a cervena nit a bud ten napis nebo ja bych si tam nechal cervenym vysit Limited edition! ;-) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 (upraveno) Kluci, musím se přiznat, že jsem lama chtěl jsem si vylepšit příjem rádia nahrazením druhé nefukční antény. Dokonce jsem si sehnal i "správnou" anténu - nebylo po ruce nic jiného, než druhá ploutvička, a skončil jsem tak, že mi "končí" kabely asi tak 10 cm od sebe Takhle jsem začal, pln elánu, že to klapne... ... a takhle jsem skončil... A to jsem se tak těšil, že to dneska dám dopořádku... By mě nikdy nenapadlo, že bílý konektor nepasuje do tmavě zeleného... Kterej kabel mi tyhle dvě barvičky spojí? (j0ska má tuším koaxiální kabel s fakra koncovkami, je to ten správný??) Já jsem z toho normálně na prášky EDIT: zázraky se dějí, aneb ať žije můj zachránce j0ska!!! Má správný kabel, který potřebuju teď už se musí jen "vyjednávat" B) Upraveno Prosinec 22, 2012 uživatelem Honza9007 Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Mazec! :-D to se stava a fakt to nasere!Ja menil testeni na 5 dverich tez plny elanu sundam to stare ocistim plech sundam polstrovani a plasty abych ho tam pekne nacvak a ono kdyz jsem mel uz skoro cele tak na kazde strane mi chybelo 10cm! Ach jo zas mi ve skodovce objednali tesneni na combi! :-( :-D lol Hlavne ze se jich ptam je to na liftback ze?Jasne! :-D kdyz koukam na cisla stare a nove gumy tak stejne akorad na te nove bylo pismenko C jako Combi! :-( tak zas vse sundat a nandat starou dojebanou a cekat na novou! :-( lol Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 taky pěkný, princes... ale naštěstí je pan j0ska velký kabrňák a správný chlap a ten potřebný kabel má doma a bude můj proč teď musej být ty Vánoce a pošta nefunguje??? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 :-D protoze jsou Vanoce jak si psal!Musis pockat do ctvrtka!Mazec no :-D lol Hlavne ze to dobre dopadlo! ;-) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 (upraveno) Dneska přesně před rokem, jsem měl nehodu na R10, kdy mě jakýsi bezmozek vytlačil z dálnice a ujel. Přidávám jen dvě fotky z této události... To auto jsem měl fakt rád, protože to bylo de facto moje první VLASTNÍ auto Ale na druhou stranu to taky byl vlastně začátek, proč jsem skončil tady - na Octaviaclubu a tak jsem dnes označil i auto klubovou samolepkou, která se mi válela na stole ^_^ Upraveno Prosinec 23, 2012 uživatelem Honza9007 Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Smutný pohled a naštvanost, ale hlavně, že se Ti nic nestalo. Chytli ho? Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 24, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 To je mi lito!Na druhou stranu jsem rad a urcite tva rodina nejvic ze jsi v poradku!Tak jak pises!Ted si sveho auta vazis jeste vic a ses na nej pysnej!Takovych blbcu na silnici je hodne! :-( Nejsmutnejsi je to ze zbabele ujedou,neni hrdina ale zbabelec! Hezke Vanoce tobe a tve rodine a at se ti nic uz podobneho nestane! ;-) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 princes: díky za přání, i Tobě a Tvým blízkým krásné svátky a vše nejlepší do nového roku. Viktor: zbaběle ujel, jen si na horizontu přibrzdil, aby viděl, jak to dopadlo a pak ujel. Nějaký šméčko z Boule s autem na zaměstnanecký leasing Ale co, je to za mnou, auto svoji službu udělalo a zachránilo mi život A já jsem nyní za Octavii rád, protože je to jiná liga a hlavně, můžu psát na Octaviaclub :D S přáním hezkých Vánoc, klidných a pohodových dní a všeho dobrého do nového roku, Honza Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 (upraveno) Kluci, má někdo zkušenosti s tímto osvětlením kufru? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-05-osvetleni-kufru-mega-power-led-id:4140.eshop Anebo stačí vyměnit jen žárovičky za LEDky a udělá to stejnou službu? Dále, zkoušel někdo tohle osvětlení? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-05-led-panely-do-stropniho-osvetleni-id:2175.eshop Anebo stačí i zde jen pouhá výměna za LEDky a efekt bude stejný? A do třetice mě zajímá názor na tohle osvětlení: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-octavia-05-smd-led-zarovky-do-osvetleni-spz-id:3380.eshop Jo, a ještě mě zajímá názor o tomto: http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-ii/exterier/skoda-octavia-ii-vzpera-kapoty-ki-r-nerez-chrome-v2 zda je lepší tahle varianta, anebo ta vzpěra od Milotecu? Díky za info/ recenze/ pomoc při rozhodování. Upraveno Prosinec 25, 2012 uživatelem Honza9007 Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 (upraveno) ma jedina zkusenost je na spz a je to paradni... moc se mi to libi.. Upraveno Prosinec 25, 2012 uživatelem Jarysek120 Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 zober ho odtiaľto http://dx.com/p/bmw-36mm-1w-100-lumen-7000k-2-smd-led-car-white-light-bulb-dc-12v-51516 a ušetríš,platíš paypalom a poštovné máš zadarmo :) ja som z tejto stránky objednal osvetlenie do celého auta B) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 ok, díky za názor ;) LEDky na SPZku jsem měl už i na Fabii a taky paráda, tady na Octavii jsem to ještě neměl. Co ta další osvětlení, tzn. kufr a interiér; má někdo zkušenost s těmi panely, které nabízejí OB-Autodíly? Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Honzo, v interiéru stačí prosté vyměnění žárovek za LEDky. Na osvětlení SPZ v podstatě taky, ale chce to vybrat už nějaké odzkoušené, protože někdy hlásí chybu. Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 na osvětlení spz a přední parkovacky musím mít led diody s can bus jinak je to jedno Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 na predek mi zadny s canem nefungujou :( Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 tak tam daj 2W 100ohm odpor ;) Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 tááák, dneska od j0sky dorazil chybějící propojovací kabel k druhé anténě a zítra dorazí ještě nějaké drobnosti. K Vánocům jsem dostal kameru do auta, z čehož mám velikánskou radost (při mém ročním nájezdu velice dobrá a praktická věc ;) ). Jedná se o tenhle model: http://www.kamery-kamerove-systemy.cz/kamera-do-auta-se-zaznamem-obrazu-dvrb-34-cerna-skrinka/#popis A dneska cestou do Prahy jsem na tachometru našel takhle hezky uspořádaná čísla B) A na hladové oko rezervy se nedívejte... :D už je natankováno Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 NO vidíš že 1,9 jezdí za málo 9,4 to je dobrý. :lool: Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 to bylo asi po 500 metrech po výjezdu ;) u pumpy v Praze jsem byl na 5,2 po dálnici :P Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 28, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2012 Peknej darek!Dobra vec! ;-) Tak si ji uzivej! Jeste majaky si kup! :-D a kobra11 to jisti!Ja mam nekdy chut to tak udelat! :-D Ze ja jsem k te policii nesel! :-( Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky