Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

Nevemeš,neboj.Popustíš si výfuk dolů co to pujde a jak říká Marek,vem flexu a řízni.Já jsem to uřezal hned za výfukem a koncovky zkrátil,co to šlo.Jako šly by skrátit ještě víc,ale to bych už koncovky musel vařit na vytaženém výfuku z auta.A to se mi nechtělo.

Odkaz ke komentáři

Kvuli sobe se ani neptam :lol: (Ne ze by se me to nelibilo, ale me by to vyslo na nakejch 18 tisic - bohuzel nemam ESP a to stoji 12, ale jako mit ESP tak uz to tam je :lol:).

Kolega se prave objednal na montaz u Jardy, a ted vlastne zacal zjistovat jak to funguje :smich:. Sem hledal nejaky videa, ale nic jsem nenasel jen na O3 - ale pokud tusim spravne tak to jen toci volantem a a ridic radi a pridava plyn a brzdi nebo se mylim?

Odkaz ke komentáři

Joo to zase nerikam, je to spis takova frajerinka :)

Ja zase spis parkuju vicemene podle senzoru, vzadu az na doraz tam mam odhad, ale predek beru tak maximalne do cervenyho na senzorech (to je cca 25cm?). O2 je fakt jediny auto s kterym sem jel ktery ma tak dlouhej cumak ze tam fakt nemam poradnej odhad a bez tech prednich senzoru bych poradne nezaparkoval :wallbash:

Odkaz ke komentáři

ono de o zvyk, když sem začínal na valníkách, maxi dodávkách tak sem se taky trošku bál, pak sem se rychle otrkal... bohužel občas přehlídneš, to se hold stane no(většinou když telefonuješ)...

stickler jo, do O3 lifta jdou objednat haldexy...

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Jo na liftu je to jasny, ten je fakt hodne neprehlednej zezadu, taky sem si na minulym aute udelal sram na zadnim narazniku (zrovna tyden po koupi kdyz jeste nefungovali senzory a telefonoval jsem :lol: ), ale krom tehle prihody sem zatim v parkovani uspesnej :D.

No Marku asi mas pravdu ze je to o zvyku ale za 4 roky s O2 jsem si na ten dlouhej cumak poradne nezvykl a nemam tam stopro jistotu :lol: A to treba na sluzebnim passatu ci golfovi problem nemam. Asi sem divnej :wallbash:.

Odkaz ke komentáři
A když uz se tu dnes rozjela takova pekna diskuze tak bych se vas zeptal na nazor :)

Mam v planu davat zadni facelift naraznik a bocni FL listy - tohle bude stoprocentne. Ale lamu si hlavu s predkem, co s naraznikem. Nevim zda dat predni RS predFL nebo nechat soucasny. Od toho RS me odrazuje to, ze z auta nechci delat to co neni a uz to takhle ma plno lidi. Ale zase na druhou stranu kdyz necham soucasnej tak to bude vypadat desne "lacine", jediny co by asi pripadalo v uvahu by bylo nalakovat do barvy tu cernou listu na narazniku, ale to zase nevim jak by to vypadalo a jestli by se to k tomu hodilo.

Jaky nazor na to mate vy? Diky ;)

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že 100 lidí 100 chutí..každý Ti řekne jiný názor a stejně z toho nevybereš :) Já jsem býval názoru, že RS je pěknější, agresivnější a na autě jsem ho chtěl mít za každou cenu. Ale on ten origoš nárazník není škaredý. Teď bych řekl, že když není obitý od šutrů a v dobrém stavu, tak je pěknější jak RS..můj názor a nikomu ho nevnucuju :) no a když je ještě třeba navíc maska v barvě auta, čočky nebo jiný doplněk, který ten předek víc zvýrazní, tak je to super. A jak si zmínil, RS už má kde kdo..teď jsem zvědav na tu debatu :D

Upraveno uživatelem Schavi
Odkaz ke komentáři

V prvé řadě nutno podotknout, že jsem k tomuto osvícení přivedl bratra Schaviho já :lool:

Jinak můj názor je známý a docela se mi líbí, ať už pořídíš cokoli, že nad tím aspoň přemýšlíš :palec: Já nemám rád, když někdo z auta dělá něco, čím není, navíc se mi RS look u předface nelíbí. Jediné, kde (možná budu některé šokovat) bych sám možná zvažoval přeměnu, to by byla OIII, která je podle mě hodně nemastná neslaná a naopak s RS nárazníky to auto působí docela decentně a slušně. Nicméně sám jsem měl předface a vyřešil jsem to zadním a předním nárazníkem s horními lištami v barvě vozu. Podle mého originální, jednoduché, ale autu to hrozně pomohlo a působilo decentně elegantně a ubralo mu to pár let. Chceš-li zadní FL nárazník na 100%, upřímně je to trochu na pováženou, nicméně osobně bych asi RS nárazník nekupoval ani tak, upřímně aspoň tady na Ostravsku potkávám už více Octávek takto upravených, než s origo nárazníky, takže se i ta míra individualizace tak nějak vytrácí.. V nejlepším případě by bylo super třeba ty lišty zatmelit, nebo bych taky popřemýšlel nad tím sport paket nadstavcem :palec:

Odkaz ke komentáři

Zatmelit lišty je dobrý nápad..to jsem snad na cestě ještě neviděl.A i kdyby ano, takových O2 nebude moc..to by byl dobrý individuál :palec: Origoš sport paket je pěkný a osobně co jezdím, jsem taky potkal málo aut s tímto paketem.

Ještě k RS předku/zadku..brácha teď auto předělával. Má lifta v naftě předFL a dával RS předek, zadek, masku do černé barvy. Boční lišty má zatím origo, jinak barva kapučo. A narovinu jsem myslel, že jak to bude hotové, spadne mi brada a ono ne..jsou to prostě jen přehozené nárazníky ..jako kdyby tam měl komplet brzdy z RS nebo motor upravený víc jak chip a třeba ještě neco v interiéru, praštilo by to do očí víc, ale takhle to je prostě O2, kterých jezdí po okolí celkem dost..v našem okolí min. 5 kousků..já jsem rád, že jsem do toho nešel :)

Upraveno uživatelem Schavi
Odkaz ke komentáři

@Schavi: Me se libej oba narazniky prave, jediny co me uplne neprijde cool na tom klasickym narazniku je ten cernej plast :wallbash: A o masce do barvy sem taky uvazoval, ale zatim zavrhuju z duvodu, ze v tyhle barve by to podle me spis zaniklo nez vyniklo. Barva v masce me sedi tak akorat u modry, cerny a bily barvy, ale mozna se pletu :) No ja uz mam RS sedačky, takze by to k tomu trosku asi i sedlo, ale furt nevim a proto se ptam na nazory :)

@Stickler: Ten FL zadni budu davat z duvodu ze jsem ho od znameho koupil hrozne levne (800 Kč dohromady s odrazkama) a soucasnej naraznik je dost odrenej takze by sel na lak tak jako tak a kdyz uz budu davat 2ku za lak tak si myslim, ze uz je lepsi dat FL a navic se me na nem libi ty odrazky :). Zatmelit ty listy? To zni zajimave, ale jeste sem to nikde nevidel, nemas treba nahodou nejake foto? A co je ten sportpaket nadstavec? Koukam ze plno veci nevim ze se ani delalo :D. Ted sem koukal na fotky a nevypadalo by to spatne ten klasickej naraznik s nalakovanim ty plastovy listy, akorat by musel zase celej predni naraznik na celolak a to je jedina vec kvuli ktery vaham - ze kdyz uz to budu muset lakovat za ty prachy jestli rovnou nedat ten RS :wallbash:

Odkaz ke komentáři

No covece Karlosi na to sem vubec nemyslel, ze ty predFL svetla maj na sobe odrazky..Bud necham variantu se 4ma odrazkama a nebo vymenim i svetla, to je zalezitost 2,5 tisice takze zadna hruza, ale nevim jestli to jde kus za kus nebo se musi neco predelavat?

PredFL svetla a FL naraznik jsem videl jen jednou a vypada to fakt dobre, ale do toho urcite nepujdu, protoze to bych si sam nezvladl udelat a kdybych to nekde nechal delat tak se nedoplatim :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Světla a ten plast pod nima, jinak je to kus za kus :) Taky se na to chystám, stejně jako ty lišty a s předkem nevím :D:D

No předělat to je otázka tak 15 tisísc, což je opravdu na pováženou, je mi divný, že na trhu ani v UK nebo z Číny není nic aftermarketovýho co by šlo na předFL a vypadalo to normálně...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...