Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

šindelářovi http://autointerier.cz/, lepší kvalita o dost než od johnsona z Kvasin, co dodává škodovce... jestli mě auto vydrží a až se aktuální moje sedačky zase více opotřebují tak to probnu s RS molitanama. Do 2 dnů to měli hotové....

Co jsem se s nimi bavil, tak plno lidí si koupí audinu či superba v látce a předělají to v lepší kvalitě za menší peníze...

https://drive.google.com/folderview?id=0B7FfoG9FboybaERkNWhRX2pCY3M&usp=sharing

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

On i Sindelar dodava Skodovce (do prvovyroby) - treba ja mam na puvodnich tapecech ticket Sindelare jakozto calounika dilu. :)

Jak pise Marek - udelal bych to stejne - koupit v hadru a nechat presit za 30 v topu komplet nez davat 70 za kuzi v konfiguratoru. :)

Ceny maji priznive pokud si nevymyslis nesmysl jako ja co v hlave nosim uz asi 3 roky. Pri srovnani patri jiste k tem drazsim, ale je to topovka. Zadny krceni v ohybech, lepsi materialy. S vecma jako MAD se to neda vubec srovnat. Neni to potahovani, ale calouneni a to je rozdil.

Kdybys chtel, mam ted v bazaru perforovanou Sindelarovu loketku :D

Odkaz ke komentáři

O kompletni presiti sem se uz zajimal, ale bylo me receno ze vyjde tak cca na 30-40 tisic komplet dle typu kuze :angry: Což je pro me financne nerealne. Jediny co by pro me do jisty miry bylo realne jsou potahy z MAD, tam to vyjde do 20 tisic komplet i s nasazenim (a neni to tak hrozny kamos si tam nechal delat na lagunu a fakt to vypada pekne, kdyz si to nechal i nasadit od nakyho jejich servisu je to temer k nerozeznani ze je to pouze potah). Ale i to je pro me drahy, zas tolik tu kuzi nechci za to davat 20 tisic :D

Kdybyste o nekom vedeli kdo ma kuzi v nejakym rozumnym stavu a chce se ji zbavit nebo vymenit za "nekuzi" tak se nebojte me dat vedet, diky ;)

Ted jsem jeste koukal na MAD a da se to tam docela dobre customizovat takze pri nejakym snazeni by se z toho dal udelat i ten design RS red sedacek co mam ted, takze treba pri nejhorsim bych si nechal udelat jen na sedadlo ridice, ale to nevim zda by nevypadalo moc hnusne mit takovyho hybrida - jednu celokuzi a zbytek klasicky red rs :wallbash:

@SirMike: diky za nabidku, loketku bych hned bral, ale uz ji mam kozenou :) Ale poptam se ti u kamose vim ze nedavno schanel, ale nevim jestli uz ma ci ne

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři

Kde ti řekli 30-40 tisíc? Jo, vypadalo by to hnusně s tím hybridem co píšeš. :) Vyprdni se na to, dolaď do RS Red tapecy u Šindeláře za 2.000 kus a máš pecku ;) Věř, že celokůži z OII nechceš. Sedačky co máš jsou jedny z nejlepších co se vůbec dělaly. Nabídl bych ti třeba možnost skořepin z Golf VI R nebo S5 apod., ale tam je to cenově nesmysl už úplnej. :)

Odkaz ke komentáři

V johnson controls kdyz sem pred rokem zjistoval chteli 30-40k, je fakt že toho šindeláře jsem se neptal.

Čoveče já v tý kůži vidim spis jen pozitiva než negativa - daleko lepe se čistí, dle zkušeností v rodině a od známejch i daleko více vydrží, pohodlnost, v létě s klimou příjemější než klasický sedačky, a v zimě si člověk zatopí dečkou :) Jediný negativum za mě by bylo, že bych pravděpodobně nesehal rs tvar sedaček jako mam ted - musím rict ze nejpohldnejsi sedacky ve kterych sem sedel co se tvaru tyce.

Odkaz ke komentáři

Fakt je to asi "kus od kusu". Já mám kůži rád, ale jen na bocích.

Dle mých zkušeností to vidím zase takto:

Plusem je, že se lépe čistí, to je pravda.

Ale jinak v létě hrozně pálí, v kraťasech se na tom dost potím, chtělo by to ventilaci. V zimě naopak hodně studí, výhřev je nutnost, ale než začnou sedačky hřát, dříve se kůže zahřeje mým tělem. Opotřebení je vždy větší u kůže, na látce většinou při správné údržbě nepoznáš ani 300 tkm, na kůži je znát i 50. Navíc kůže trošku více klouže a jindy se zase lepí.

Tak to vidím já, no :) Pro mě je ideál kůže/alcantara, nebo kůže/látka, nebo kombinace všeho tak, jak mám teď. Teď jsem spokojen, udržuje se to snadno, vypadá to dobře a je mi to příjemné :palec:

Odkaz ke komentáři

S tim opotrebenim zvlastni (alespon kdyz se o to clovek stara) moje srovnani je 2x kuze superb a O2 najeto 300 a 350tkm vs plno octavek od 150-300tkm a ve vsech byla alespon sedacka ridice v horsim stavu nez v kuzi; ale zase je fakt ze nevim jak o latku bylo starano.. Mas nekde pls foto tech tvych sedacek? :) Cely tvoje vlakno precteny nemam a namatkou jsem nenasel.

A k tomu v lete, ze se lepi a vari musim souhlasit i nesouhlasit :D - ze začátku máš recht je to nechutně vařící nicméně cca po 2-3 minutách puštěné klimatizace mě to vždy přislo už studené a daleko příjemejsi nez klasika; ale na kuzi nemam temer nic najezdeno maximalne tak tisic km a většinou jako spolujezdec třeba bych casem zmenil nazor :)

A dneska pokořeno 225 tkm a paradni projizdka v mlze na D8 :D

post-30282-0-29375500-1410710846_thumb.jpg

post-30282-0-23473300-1410710857_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ta mlha byla výživná; taky jsem tím jel. A kolik bylo blbců jen na denním svícení, bez osvětlenýho zadku :wallbash:

ale našel jsem další super využití adaptivního tempomatu: 140 km/h s nejvyšším odstupem (3,6s) a jedem :D

Jinak k těm sedačkám můj názor znáš; ty které máš v autě, tak jich originálně moc celkově není. Zejména v kombinaci kůže/látka/alcantara ;) A když celokožený sedačky, tak pak jen s ventilací; jinak si zapaříš prd*l :jelen:

Odkaz ke komentáři

tohle sou ceny od šindeláře.

Garnitura sedadel Octavia II, materiál kůže + střed perforovaná kůže - 21.700,-Kč

Garnitura sedadel Octavia II, materiál kůže + střed perforovaná kůže, v provedení RS - 24.300,-Kč (v ceně jsou zahrnuty i molitany tvaru RS)

No a já chtěl ještě kontrastní šití a do Alcantary ve středu BT pruh a vymalovala mi 12t za křeslo :D Ale pořád věřím, že se uťukla :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...