Šalik Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 Zdravím, chtěl bych vyměnit hlavici řadící páky na Octavii I. Combi 1,6 75kW ale prý je hlavice 1,6 a 1,4 jiná (větší nebo menší průměr) než u naftových motoru. Nejradši bych tam dal "hranatou" hlavici s Octavie II. Dělala Škodovka i u dvojkové octavie dvě varianty podle motorizace. Jaká hlavice mi tam půjde nejlíp jenom vyměnit nebo s minimálním zásahem. Děkuji za tipy, nějak se v tom neorientuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šalik Odesláno Září 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2012 Popřípadě nepasovala by tam s Fábie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šalik Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Vyřešeno, vyrobil jsem si vlastní z tvrdého dřeva a tvar jaký jsem chtěl a maximální spokojenost :-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 muzes prosim nahodit zde nejake foto te radicky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 12, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2012 Taky by mě zajímalo, jak vypadá dřevěná řadička v octě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šalik Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 Origoš řadička je na mě malá a tvar mi nevyhovoval. Tak jsem udělal větší :-). Venkovní průměr 60mm :-).Ač to nevypadá výška je stejná jak origo hlavice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 13, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2012 Tý jo, dost dobrá práce , kdo má větší tlapy, tak je pro něho větší řadička ideální ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Šalik Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 Díky, jo jezdí se mi s ní parádně, origoš mi fakt neseděla. Původně měla být s wenge (tmavší)ale to jsem nesehnal tak nakonec ořech zvítězil, toho je dost :-). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.