P911T Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Doporučil byste mi prosím vás někdo dobrý servis v Brně? Zkoušel jsem už asi 3 autorizované servisy a nikde jsem nebyl spokojen. Nemusí nutně být autorizovaný, ale rád bych, aby to byli profíci, co se k tomu budou chovat slušně a odvedou kvalitní práci. A kdybyste někdo věděl o servisu v Brně, který se specializuje na podvozky Octavie I, byl bych moc rád. :) PS: našel jsem pár dobrých referencí na AZ-Servis, nemáte s ním někdo zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 za sebe můžu doporučit http://www.rfauto.cz/?kontakt,1 šéfmechanik je tam MR. Huml z Dieselpower sám tam jezdím 6 let a nikdo, z těch kdo tam byli si nestěžoval, posilám tam i klienty na likvidaci PU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Do AZ servisu určitě nee, jezdíme tam s firemními vozy a já bych jim tam nenechal opravit ani trojkolku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 za sebe a jine z fora Servis Jurecka v Komarove. jestli chces kontakt neni problem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P911T Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Do AZ servisu určitě nee, jezdíme tam s firemními vozy a já bych jim tam nenechal opravit ani trojkolku :D Proč? Máš špatné zkušenosti? Já mám jen pár (tj. málo) referencí a ty byly dobré, ale nechám si poradit. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P911T Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 za sebe a jine z fora Servis Jurecka v Komarove. jestli chces kontakt neni problem... Díky, asi nejprve zkusím rfauto (mám k nim lepší spojení mhd z práce, až si pojedu pro auto...). Kdyžtak bych se ozval. za sebe můžu doporučit http://www.rfauto.cz/?kontakt,1 šéfmechanik je tam MR. Huml z Dieselpower sám tam jezdím 6 let a nikdo, z těch kdo tam byli si nestěžoval, posilám tam i klienty na likvidaci PU Jezdíš tam s Toledem, co máš v avataru? Nebo s jakým autem máš u nich dobré zkušenosti? A opravdu se za ně můžeš "zaručit"? :) Chtěl bych s nimi například řešit "záhadu" přední nápravy (http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15227&view=findpost&p=1284246) + aby auto kompletně prošli/proklepli a řekli, co je špatně, co je třeba vyměnit hned případně v dohledné době. Auto zatím bylo servisováno jen v autorizovaných servisech, ale já už jim nevěřím... Nerad bych znovu zažil, co už několikrát. :( V podstatě již 2 roky hledám servis, se kterým bych byl spokojený a zatím marně. :-/ Dieselpower bohužel neznám (ale kdesi jsem četl reference na chiptuning od nich), natož mr. Humla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 (upraveno) jak jsem psal, já jsem více než spokojen, zejména oceňuju, že mi vždy opravu vysvětlí a zdůvodní šak penták tam taky jezdí ne? tak poreferuj jinak jo s toledem i ženinou ibizou, dokonce auto tchánů který v autorizáku v jaroměři nespravili ani po 4. dal hum za jednu návštěvu dokupy Upraveno Říjen 5, 2012 uživatelem Jim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Taky jsem tam byl na doporučení Penťáka a spokojenost. Profesionalita a solidní přístup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P911T Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Tak všem díky za rady a tipy. Zkusil jsem tedy nakonec RFAuto a mr. Humla a musím uznat, že ten týpek jednak ví a hlavně měl se mnou pěknou trpělivost :D Solidní přístup i ceny! Všem doporučuji! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Říjen 30, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2012 Ceny? Poreferuj kolik za co.. Jakou má hodinovou sazbu? Jinak my plánujem auto na servis hodit do automobilní školy, a to hlavně z důvodu, že tam brácha studoval a má nějaký kontakty.. Jinak se přiznám, že bych se studentům auto asi býl svěřit ale je pravda, že tam jezdí mnohem dražší a modernější auta.. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 tak hlavně že jsi spokojen, tak to má být jinak ten pán jak si psal byl na 90% pan majitel Spielman ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P911T Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Na autě prošel komplet přední nápravu, co bylo špatně opravil (např. uložení destiček, čepu, prachovky čepu řízení, uložení tlumičů apod) nebo vyměnil (zejména ložisko a náboj kola), seřídil, poté komplet geometrie, kontrola rozvodů (když je motor studený, divně vrže) a promazání, několik testovacích jízd (3, z toho 2 se mnou) + důkladný pokec o tom, co a proč bylo špatně, případně proč se tam to a to podělalo + doporučení co v budoucnu by bylo třeba ještě pořešit (tohle zejména při předání auta, to už tam nebyl, ale jiný pán, taky v poho). Líbilo se mi, že jak to rozdělal a zjistil co je asi špatně a co bude třeba, ihned volal. Práce mě stála něco kolem 2000, materiál lehce přes 2000, celkově i s DPH jsem se vešel do 5000 Kč, což si myslím, že na Brno je solidní cena. :) Upřímně, čekal jsem cenu vyšší (protože jsem myslel, že toho na přední nápravě bude zralé na výměnu víc) a hlavně jsem měl konečně pocit, že jsem dal auto do servisu, kde tomu rozumí. :) Jim: no, já tam potkal 2 pány. Jeden menší, drobnější postavy, buď zcela plešatý anebo hooodně na krátko ostříhaný (už nevím) a druhý vyšší, více kulatější :) a plešku hlavně uprostřed (kolem hlavy mu ještě pár vlasů zbývalo ;) ). Který je tedy pán majitel? Pak tam byl ještě nějaký borec s kudrnatými černými vlasy a klikal na PC. Vždycky, když jsem tam byl, tak klikal na počítači a nic jiného nedělal. Tam snad hraje tetris či co... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 p.Spielman má vousy ;) jestli si tam byl v ůterý tak měl červenou vestu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P911T Odesláno Listopad 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 yop, tak s ním jsem se bavil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.