Rousland Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 VIN kódy v souvislosti s kauzou Volkswagen Dá se někde zkontrolovat VIN kód, zda se to týká někoho z nás ? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enemy5 Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 Tak snad víš jakej máš v autě motor ne ? Týká se to motorů Common rail od roku 2009. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Říjen 1, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2015 Nedávno jsem četl,že se jedná o motory CR které mají kod motoru s písmenem c 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rousland Odesláno Říjen 2, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2015 No tak schválně podle typového štítku VIN : TMB H T 6 1Z 4 A 2 xxxxxx a malý techničák varianta ACCAYCX01 verze NFM5 dle všeobecných informací je - TMB - světový kód výrobce H Octavia Combi II , Ambiente T 1,6, TDI 77 kW CR 6 systém airbag 1Z Octavia Combi I a II 4 interní kód A modelový rok 2 výrob. závod Mladá Boleslav xxxxxxx šestimístné číslo karoserie Na otázku :Tak jak sú na tom? Si sám odpovím -asi blbě! To abych předešel ty, co sbírají diskuzní body za odpovědi. Případně i tak díky za ujištění z 100% zdrojů, že tam s ostatními v tom jsem. No , ale co s tím? Brod je ještě daleko. (tím nemyslím Havlíčkův Brod - cvokaře). Díky Rousland 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rousland Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Tady je oficiální odpověď : http://skoda-recallactions.skoda-auto.com/cs-cz Zadej a najdeš jako Já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.