Přejít na obsah

BMW E90, 330xD

jirka3

Doporučené příspěvky

S těma gumama je vždycky problém na jedno autě jsou vpohodě na druhém zase nedopadly nejlíp . Kolega měl Falkeny na E39 540i a říkal mi předchvíli ,že pohoda . Byl s něma spokojenej.

Ale nejlepší bude asi sjíždět web a sledovat testy . S baworem jsem lítal na Brigetstone Potenza a taky byly supr ...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak jsem dneska proháněl Audi A6 Avant 4,2. Osmiválec, quattro. Má to tu jeden kolega půjčený než mu opraví jeho auto. Je na prodej, tak jsem právě o tom uvažoval. Je to rok 2006, najeto 113 tis., komplet S-line a v plný výbavě- kůže, navi, nastavitelnej podvozek.....Nádherný auto, prostorný, krásnej zvuk. A hlavně jako když vyjede z fabriky, nikde ani sebemenší škrábaneček. Ale po svezení jsem to rovnou zavrhnul, oproti BMW je to hodně moc těžkopádný, a to to má 335 koní. Je to určitě ideální auto na cestování, ale v zatáčkách jsem se necítil tak dobře jako s BMW. A spotřeba? Tu asi nemá cenu ani řešit :lool:

Odkaz ke komentáři

Jirko na ozvučení to auto nejezdi.Já jsem definitivně od toho upustil.Hraje to velmi slušně,mě to bohatě stači.Raději poslouchám zvuk toho šestiválu abych Ti řekl pravdu a krásně se u toho usmívám.Rodinné combi s takovým výkonem je opravdu k neutahání :)

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Tak to jsme na tom stejně. Paní vždycky povídá, proč nepustím rádio. Ale zvukem jsme proti tomu benzínu ůplně mimo, ta Audinka je jiná liga.

Jinak dneska jsem se objednal s Bramborou k Coufalovi na renovaci laku, jedu tam 22. dubna, tak jsem zvědavej na výsledek. Pak dostane mazel jestli to klapne ještě nový zadní světla, kola a tím to končí. Pak už se bude jen a jen jezdit a udržovat

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska proháněl Audi A6 Avant 4,2. Osmiválec, quattro. Má to tu jeden kolega půjčený než mu opraví jeho auto. Je na prodej, tak jsem právě o tom uvažoval. Je to rok 2006, najeto 113 tis., komplet S-line a v plný výbavě- kůže, navi, nastavitelnej podvozek.....Nádherný auto, prostorný, krásnej zvuk. A hlavně jako když vyjede z fabriky, nikde ani sebemenší škrábaneček. Ale po svezení jsem to rovnou zavrhnul, oproti BMW je to hodně moc těžkopádný, a to to má 335 koní. Je to určitě ideální auto na cestování, ale v zatáčkách jsem se necítil tak dobře jako s BMW. A spotřeba? Tu asi nemá cenu ani řešit :lool:

tak 4,2 tdi V8 je všeobecně horší volbou proti šestiválce 3,0 tdi ve všech autech koncernu, nejede o tolik lépe a žere o dost víc ....

jinak tedy srovnávat A6 s V8 proti 330 bramboře? no to musí být audina těžkopádnější už z principu :D, jsi si měl vzít na porovnání A4 :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...