Kube Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Chodim ti sem koukat a fakt krasavec. Ja mit veci rozpocet tak jsem ho bral ale v kombiku, sedan me az tak nebere ale i tak je tohle opravdu krasne auticko. Jen at ti slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Na autě naštěstí nic není. Jen na zámku od kufru je vidět, že tam někdo něco strkal, ale nejsem si jistej, jestli už to tam nebylo, nikdy jsem na to nekoukal. Daší možná varianta je, že jsem zapomněl zamknout. Jsem zvyklej ze Švýcarska a už se mi to i stalo. Ale zrovna dnes jsemsi celkem jistej, že jsem zamykal, ale ruku do ohně za to nedám. A myslím, že když jsem k autu přišel, tak že auto dvakrát bliklo, to by znamenalo zamčené auto. A že chybí kávovar jsem zjistil až doma. No každopádně kávovar fuč a zítra pojedu pro nový. Naštve to, ale stanou se horší věci. Koukám Jirko, že se v tý smůle navzájem střídáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Kube: Díky, slouží parádně Jarda: Jojo, pane, pořád se něco děje. Aspoň se nenudíme. Dneska jsem koupil druhej kávovar a ten už jsem domů dovezl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Super, tak jsem dneska zjistil, ze zmizely i tri knizky, co jsem koupil Klarce pod stromecek, takze skoda se navysila o dalsi tisic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Jirko, nenechal jsi náhodou někde celej nákup? Třeba jsi to položil vedle auta a zapoměl naložit, to se stává. Nebo jsi kupoval nějakou drobnost, při tom nákup položil a pak ho zapoměl. To by vysvětlovalo nepoškozenost auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Tomáši nejdřív jsem si to taky myslel, jelikož jsem kávovar vyložil z kufru, když jsem před výdejnou MALL nakládal další věci. Taky jsem tam hned mastil, ale cestou mi došlo, že jsem se potom stavoval u kamaráda a ten kávovar v kufru viděl, ještě se mě ptal, jestli je pro mě. A navíc ty knížky jsem vyzvedával až na konec a pak hned auto zaparkoval u Karláku. Takže to někdo švihnul. Spíš se kloním k tomu, že jsem auto asi nezamknul, ale jistej si nejsem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Na Mondeu mam keyless a uz se mi taky parkrat stalo, ze jsem pritulky Golfa nezamkl :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 To já mám zase návyk nezamykat tady ze Švýcarska Jinak včera cesta z Čech do Švýcarska. 2 lidi a nervanej kufr plus zadní sedačky až po strop. Dálniční tempo Čechy-Švýcarsko 160-180, posledních 200 km Švýcarskem jen 130 a doma na mě svítil průměr 6,9. Takže maximální spokojenost, myslel jsem, že to bude jezdit za víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 krásný báwo at nadále slouží jak má ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 A tady se krasne ukazuje, ze v cechach sou proste ty tresty na tech silnicich mirne a policajti k smichu ;) Ve Svycarech dle predpisu, u nas na to sere ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Ve Švýcarsku není ale 130, takže taky ne podle předpisů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Tak ve Švýcarsku je dálniční limit 120. A je pravda, že tu skoro všichni dodržujou. Přes den určitě a večer tu jezdí tak max 140. Policie tu má hodně velký respekt, postihy za rychlost jsou tady nekompromisní. Na druhou stranu si tady ten respekt zaslouží, myslím, že slovo úplatek je jim neznámý, rychlost měřej jen na logickejch místech a hlavně jejich chování vůči řidičům je na úplně jiné ůrovni než v ČR. Jednou jsem jel služebákem po dálnici a absolutně jsem si nevšimnul, že tam ještě nebyla dálniční známka. Na sjezdu mě chytili, zkontrolovali auto a jen mě upozornili, že nemám dálniční známku. Ale že jsem prý cizinec, tak o tom asi nevím. Vrátili doklady, popřáli hezkej den, řekli ať ve firmě upozorním na tu známku a jel jsem dál. Prostě chování perfekt. Takže po dálnici tu jezdím max 140 a mimo obec, kde je 80, nejedu víc jak 90-100. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 3, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2012 Jirko tak že česká klasika ,vždy o trochu víc :D . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Tak co myslíte, vyjedu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Jirko, myslím, že ne, měl bys jet vlakem , mám volné pernice v servisní knížce, když budeš celý den házet tak určitě, ale ty chceš zkusit to x-ko v označení, tak nebuď měkota a prohrab jen uličku ke dveřím řidiče a ostatní x-drive 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 s x-drive už jsem se vyřádil včera. Tohle dopadlo za noc. No a nejhorší, že to samý je i za autem na příjezdovce Dnes jsem neodhazoval, protože přes noc má napadnout ještě hodně, tak to pak vemu při jednom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Jiriku nes tam volneho fleka??? Ze bych se okamzite prestehoval To je opravdu nadhera az srdicko pookrehne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 Jojo, máme tu hezky Foceno dnes těsně před pátou hodinou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Prosinec 5, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2012 noooo uz nam tam prohazej misto :D :D pekne to tam pribejva :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Prosinec 7, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 (upraveno) Dobry :D , byl jsem na ceste u nas v Kärnten u zakaznika , pres Pass, a bylo to Byla kalamita i predokolky staly pouze AWD jelo a jelo :lool: Volvu a Michelinkam diky Jinak proc to odhrabujes, s tim tvym nizkym autem to jendou prohrabnes jak s radlici Upraveno Prosinec 7, 2012 uživatelem luigi5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Tak auto odsněženo a příjezdovka taky Jinak co byste volili na léto, 18 nebo 19ky? A který kola by slušely? Díky za názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 ty 2. nejvic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Petře tak to máme stejnej vkus. Na ty BBSka už jsem taky koukal, jsou to favoriti. Nejradši bych buď origo, nebo BBS a nebo jsem koukal i po značce ASA. Na německým e-bayi je kol na výběr až moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P2M Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 :) omrkni značku WSP, to jsou repliky, Jarda je má na 2 autech a spokojenost - poví ti k nim víc a mám pocit, že dělají i kola na brambory ;) ještě jsem ti poslal něco sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 WSP mam taky v hledacku, udajne vysoka kvalita. Jinak tady maji skvele ceny WSP kol http://www.alukola.com/eshop/alu/prumer/54/roztec/29/vyrobce/283 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Co říkáte na ASA AR1-RS? Nebylo by to s tou červenou moc divoký? http://alu-kola.elektrony.cz/katalog?&kolo=ASA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Jirko v týdnu odepíšu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 V pohodě Štěpáne, to nespěchá Každopádně díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Tak jsem prohlížel tu značku kol WSP a narazil jsem na M3 kola. Myslíte, že kvalita kol bude dobrá? Asi bych udělal kompromis a vzal bych 18ky. I když 19ky by se mi líbily určitě víc, ale zase bych nerad přišel o komfort. Co na ně říkáte? http://www.alukola.com/eshop/10415-w670_m3_luxor Dokonce je nabízej v rozdílné velikosti na předek a zadek, přesně jak to mám v techničáku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.